Bildirim
Sorunuma çözüm arıyorum!!!
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Arkadaşlar sebep ne olabilir? -
kasanın icindeki kablo baglantıları kısa devre yapıyor olabilir. Avometre ile kontrol et bi gerilimleri ölç sırayla tutuyormu dene olasılık sonuçta
DOST -
Power switch de sorun olabilir kısa devre vardır. -
power anahtarın takılı kalmış yada kısa devre ile fulltime anahtar kapalı duruyor demekki. zararı yok aslında ama adama gıcık verir. -
kullandığın sistem eski mi peki ... yani AT kasa ise power düğmesi bozulmuş olabilir
ATX kasa ise anakarttan güç düğmesinin kablosunu çıkarıp dene bir . -
Arkadaşlar problemimi söyle açmak istiyorum.
Bu sorun yaklaşık 8 aydır vardı bende. Yeni kasa ve power supply aldım ve anakartımı yeni kasaya yerleştirdim bütün bağlantılarını yaptım. Gene power supplynin arkasındaki anahtardan açtığım anda açılıyor makina ve on/off tuşu çalışmıyor. Bir abi biostan onun çözümü var dedi ancak bu seferde hddyi görmüyor sistem. Ne yaptıysam sorunumu çözemedim.
Arkadaşın birisi avometre ile ölç demiş ancak o bende yok. Kısa devre vs. vardır denmiş bunu nasıl giderebilirim. Servise götürsem 20-30 milyondan aşağı istemezler. Eğer anakartı değiştirmemle sorun çözülecekse anakartı değiştirsem diyorum.
Sistemim:
Biostar anakart 4x destekli. Eski sayılır. 2,5-3 sene oldu.
P4 1,7 işlemci
Yeni Ekran kartı-HDD ve Ram almayı düşünüyorum.
Önerebileceğiniz İntel uyumlu bir anakart var mı? 70$ civarı. Dual,raid ve sata destekli.
Şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
-
Çözüm arıyorum arkadaşlar lütfen yardımlarınızı bekliyorum. -
anakartın uzerınde power ın uclerı kısa devre olmus olabılır dedıklerı gıbı,, yapabılecegın en fazla gozle kontrol etmektır.. ama nası kısadevre olcak. emın deglım -
Çıldırıyorum. Tam 4-5 kere anakartı söküp taktım tekrar tekrar power supplyden gelen kabloları bağladım. Yerlerini değiştirdim. Cd-Rom ve Cd-Rw' ın bağlantılarını takmadım gene olmadı. Kısa devre deniyor. Bir yere götürdüm oda kısa devre olabilir dedi bakmamız lazım dedi. HDDyi de o yüzden görmüyordur vs. gibi laflar etti. Ancak ben dışarda okuduğum için vaktim yok. Şuanda sizden bilgi alıp evde uygulamayı düşünüyorum makina üzerinde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X