Şimdi Ara

Sosyal ağ sitesi açmak istiyorum

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bunun için birisiyle görüştüm bana verdiği fiyat 3000 tl oldu, kişiye dediğim şey beklemeye alalım o zaman oldu çünkü bu işlerden anlamadığım için bu kadar fiyat söyleyeceğini tahmin edemedim.

Açacağım sosyal ağ sitesi facebook'a benzer özelliklerde olacak duvar yazısı profil, like yazılara yorum yapma birbirlerine mesaj atma ancak siteyi ilginçleştiren konusu olacak o yüzden ümitliyim. Yani yapılacak şeyler bir nevi belli, sadece isim bulamadım diğer sorunda para.

Bana ortalama bu işten anlayanlar ve ben yaparım diyenler fiyat verebilir mi ? Yapacak kişi ile anlaştığımda yüz yüze görüşeceğim ya da çalıştığı bir ofisi olsun patron ya da işci.

• Skype: "eakkaya3" Ekle dilersen ofisime gelirsin. Dediğin şekilde bir sistem yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CambazTr

Skype: "eakkaya3" Ekle dilersen ofisime gelirsin. Dediğin şekilde bir sistem yapabiliriz.

Ekledim
  • 500 liraya da yapan bulursun 5000 liraya da. Önemli olan yapan kişinin referansları ve esnek bir sistem yapması.

Bu işlerden anlamıyorsan yardımcı olabilirim seçeceğin kişi hakkında.

Yalnız ben sana söyleyim, o site tutmaz, parana yazık olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glukhovsky

500 liraya da yapan bulursun 5000 liraya da. Önemli olan yapan kişinin referansları ve esnek bir sistem yapması.

Bu işlerden anlamıyorsan yardımcı olabilirim seçeceğin kişi hakkında.

Yalnız ben sana söyleyim, o site tutmaz, parana yazık olur.

Hocam biliyorum sosyal ağ sitesi açmak için çok geç ancak sosyal ağ'ın konusu farklı oradan kurtarabilirim bu durumu, tutacakmış hissi var.
    Sonuçta 3 bin tl riske edilebilir ancak ilk başta 500-1000 liralık birşey kurup tuttuğu takdirde daha iyi bir altyapıya taşımak daha mantıklı gibi çünkü bende öğrenciyim babamın yanında çalışarak ve harçlıklardan biriktirdim 1000 lira mı şu an sadece 1000 tl var, hayatımın ilk girişimini yapmak istiyorum ister tutsun ister tutmasın param gitse bile deneyim olur durumundayım.

• Çok heveslenme bencede. Parana yazık olur hani şuan deneyim olur desen bile üzülürsün.
    Ama başka tür siteye yönelebilirsin. Mesela biz erkek arkadaşımla 2. oyun sitesi açma hazırlığındayız. 1. siteden aylık 3000-4000 lira para geliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Çok heveslenme bencede. Parana yazık olur hani şuan deneyim olur desen bile üzülürsün.
    Ama başka tür siteye yönelebilirsin. Mesela biz erkek arkadaşımla 2. oyun sitesi açma hazırlığındayız. 1. siteden aylık 3000-4000 lira para geliyor

Ben bi üstünde mesajımı yazdım, sonuçta tecrübe olacak param gitmesine üzülmeyeceğimi söyledim ancak sadece ilk aşamada 500-1000 tl arası bir site açıp sonra tuttuğu takdirde altyapının yükseltilmesi daha mantıklı olur diyede belirttim.

Benim düşüncem farklı, normal bir sosyal ağ açmayacağım zaten o konu çoktan uçmuş gitmiş twitter facebook google+ bende biliyorum onların arasında bir farkım olup tutmayacağını ancak benim fikrim siteyi farklı kılacak.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

quote:

Orijinalden alıntı: İrem-

Çok heveslenme bencede. Parana yazık olur hani şuan deneyim olur desen bile üzülürsün.

Ben bi üstünde mesajımı yazdım, sonuçta tecrübe olacak param gitmesine üzülmeyeceğimi söyledim ancak sadece ilk aşamada 500-1000 tl arası bir site açıp sonra tuttuğu takdirde altyapının yükseltilmesi daha mantıklı olur diyede belirttim.

Benim düşüncem farklı, normal bir sosyal ağ açmayacağım zaten o konu çoktan uçmuş gitmiş twitter facebook google+ bende biliyorum onların arasında bir farkım olup tutmayacağını ancak benim fikrim siteyi farklı kılacak.

O zaman inşallah aklından geçtiği gibi olur ve üzülmezsin. Destek oluruz dh olarak

• Bunu inceleyebilirsin facebbok benzeri scriptlerin en iyilerinden diyebilirizhttp://demo.phpfox.com/profile-5119/ burdada fiyatlandırması varhttp://www.phpfox.com/pricing/ 99$ 299$ arası fiyatı var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogsbilisim

Bunu inceleyebilirsin facebbok benzeri scriptlerin en iyilerinden diyebilirizhttp://demo.phpfox.com/profile-5119/ burdada fiyatlandırması varhttp://www.phpfox.com/pricing/ 99$ 299$ arası fiyatı var.

Hocam türkçe destek yok sanırım.

• Türkce desteği ve dil dosyaları var kendi sitesinde değil .
    Almayı düşünürseniz kurulumda ve dil eklemesinde yardımcı olabiliriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilmaster -- 22 Ocak 2014; 12:22:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kal Chi

Bunun için birisiyle görüştüm bana verdiği fiyat 3000 tl oldu, kişiye dediğim şey beklemeye alalım o zaman oldu çünkü bu işlerden anlamadığım için bu kadar fiyat söyleyeceğini tahmin edemedim.

Açacağım sosyal ağ sitesi facebook'a benzer özelliklerde olacak duvar yazısı profil, like yazılara yorum yapma birbirlerine mesaj atma ancak siteyi ilginçleştiren konusu olacak o yüzden ümitliyim. Yani yapılacak şeyler bir nevi belli, sadece isim bulamadım diğer sorunda para.

Bana ortalama bu işten anlayanlar ve ben yaparım diyenler fiyat verebilir mi ? Yapacak kişi ile anlaştığımda yüz yüze görüşeceğim ya da çalıştığı bir ofisi olsun patron ya da işci.

buyrun görüşelim konu ile ilgili.

• bnde bi oyun sitesi kurmak istiyorum fecebooka bağlı cipli sistem tutarmı sizce
  • bnde bi oyun sistesi kurmak istiyorum fecebooka bağlı okey tavla 101 poker gibi cipli sistem tutarmı sizce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.