Şimdi Ara

Sosyal fobi geçer mi?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
63
Cevap
3
Favori
3.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ozel mesaj atarsaniz bana

Itinayla sosyal fobinizi ortadan kaldiricam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bacım namaza başlarsan herşey düzelir dua et
    bide masturbasyon gibi kötü alışkanlıkların varsa terket

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ripendis -- 22 Ekim 2018; 0:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakkını Arayan Serçe

Bende sfnin kralı vardı. Bi şekilde bi yere kadar yendim(200 kişilik sınıfta kendi görüşümü savunacak kadar) ama tamamı malesef bitmiyor ve bitmeyecek gibi. Artık buna hastalık ya da bozukluk olarak bakmıyorum. Allah da beni böyle yaratmış herkes farklı. Hala bile ikili ilişkilerde çok zayıfım.
    Aynen öyle.Ben de durumu kabullendim.Düzelmiyorum bir türlü.Ben hastalık olarak bakıyorum çünkü şundan 7 sene önce falan böyle değildim.Travmalar yüzünden böyle oldum ve o gün bugündür sf'nin alasını yaşıyorum.Düzelmedi zaten hala.0 ilerleme.

• Doğuştan beri sosyal fobik değilim. Sonradan oluştu. Son 3-4 senedir özellikle son 1 senedir yoğun. O yüzden aynı şey sayılır mı bilmem ama ben yenmeyi çok denedim denedikçe daha da kötü oldu. O yüzden artık şöyle bir yöntem buldum son 1-2 haftadır ve işe yarıyor. İnsanlarla konuşurken gerilir heycanlanırsam kendime bunun sosyal fobimin bir sonucu olduğunu kendimin böyle olmadığını şuan saçmaladığımı tuhaf hareketler yaptığımı biliyorum ama bu konuda sosyal fobimi karşıma alamam diyorum. Böylece birden daha da sakinleşiyorum. Tavsiye ederim.

• farukayaz F kullanıcısına yanıt
    Ben ilaca başladım

• Kizlar asosyal olamaz ve kizlar istemeden yalniz kalamaz biz erkeklerle dalga gecen seni banlamayan adminlere yaziklar olsun gercekten bu dertlerle bogusan intihara meyilli erkekler var.
  • Kimseye yalan borcum yok . Aptal gibi burda kız numarası yapmazdım. Evet erkem değilim ama adam gibi soru sordum . İsteyen cevaplar istemeyen çıkar gider . Şurdaki 2 3 abazanın mesajı için kız rolü yapcak kişi de tanımıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Aynen öyle.Ben de durumu kabullendim.Düzelmiyorum bir türlü.Ben hastalık olarak bakıyorum çünkü şundan 7 sene önce falan böyle değildim.Travmalar yüzünden böyle oldum ve o gün bugündür sf'nin alasını yaşıyorum.Düzelmedi zaten hala.0 ilerleme.

Alıntıları Göster
    Ne tür travmalar özel değilse

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmerve198

Kimseye yalan borcum yok . Aptal gibi burda kız numarası yapmazdım. Evet erkem değilim ama adam gibi soru sordum . İsteyen cevaplar istemeyen çıkar gider . Şurdaki 2 3 abazanın mesajı için kız rolü yapcak kişi de tanımıyorum
    kiz rolu yapiyorsun hic demedim ama cevabina bakarsak ya aptal rolu yapiyorsun yada oylesin
  • Paxera 40mg kullandim gecen sene

Bu isler sadece ilacla olmaz ilac sana yardimci olur

Ayni zamanda psikologa da gitmen lazim. Haftada en az 2 gun disari cikip arkadaslarinla bulusmalisin. Yeni insanlarla da tanisirsan cok iyi olur. Senin gibi yalniz takilan çok vardir mutlaka tanişmayi dene

• quote:

Orijinalden alıntı: secrecy

Ne tür travmalar özel değilse

Alıntıları Göster
    Zorbalık

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-63340B9F6

Zorbalık

Alıntıları Göster
    Erkek olmak istiyor musun ?

• Boş ver şu abazaları dostum.

Masturbasyonu azalt sadece

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Altta yatan sebep kendini belli alanlarda geliştirmemiş olman . Eğer geliştirdiğin bir alanda konuşurken insanlardan çekinmiyorsan bunun sebebi bu olabilir . Yok her şeyim tamam diyorsan altta yatan psikolojik baskılardan olabilir bunu yıkman içinde rahat davranmalısın kendine şart koyma yapmak isteyip yapamadığın şeyleri boş vakitlerinde yapmayı dene .

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmerve198

Kimseye yalan borcum yok . Aptal gibi burda kız numarası yapmazdım. Evet erkem değilim ama adam gibi soru sordum . İsteyen cevaplar istemeyen çıkar gider . Şurdaki 2 3 abazanın mesajı için kız rolü yapcak kişi de tanımıyorum
    Alla alla ne diyosun

Pm gelirmisin bi

• Yıllarım ilaçla geçmiş nispeten atlatmış biri olarak önerim

1-psikatristini seçebiliyorsan mutlaka erkek olsun

2-doktora vereceğim aylık parayı hayat kadınlarına vermen kat be kat iyi olacaktır emin ol mutlaka bi git

• quote:

Orijinalden alıntı: Joe Duplantier

Erkek olmak istiyor musun ?

Alıntıları Göster
    Ondan kastınız toplumun cinsiyetlere biçtiği saçma sapan kalıplar ise istemiyorum.İnsan olmak istiyorum,yeri gelince özgüvenli olmak istiyorum.

• İyi faka bastırdın tebrikler. Harun abi çıktı. Kızın bu forumda ne işi var psikolojik sorunlu kızın daha daha ne işi var.

• Tam olarak geçmesi çok çok zor ama ilerleme kaydedilir, evet.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.