Şimdi Ara

Sosyal fobi midir nedir bu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
1.004
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sosyalleşerek kendini geliştirip sıkıntısız yaşayacak düzeye gelebilirsin ancak ben bizim gibi insanların daha romantik,yalnız veya bir kaç samimi arkadaş ile yapacakları aktivitelerde daha çok verim alacaklarını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmerve198

Birincisi spora gidersem ben kapıyi bile kendim acamam utanirim spor aletlerinin kullanimini ogrenirken soru dahi soramam
    illa spor salonuna gitmen gerekmiyoR. Sabah biraz erken kalk. Al kulaklığını çık dışarı. Koş,yürü . Biraz yorul. Eve gel duşunu al , kahvaltını yap sonra ne bileyim odana geç ing öğrenmeye çalış. Yani demem o ki toplu olan ortamlardan biraz uzaklaş. Sanırım siz kendinizden çok başkalarına bakıyorsunuz. Onları inceliyorsunuz. Bence tam tersini yap. Kimseyi takma. Özgüvenin gelişir. Başkalarının merak edeceği şeyler yaşamalısın.
  • Vosvareto9013 kullanıcısına yanıt
    Evet oldukca ya babam gariptir kardeşimi erasmusla ispanyaya yolladi mesela baska bi ailenin evinde 1 hafta kaldi beni de istanbul gezisine yolladi kalmali ama tutucudur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: There goes your life

Kardeşlerin etkinlenmemiş demek ki olumsuz duygulara yatkın birisin. Yapabileceğin çok şey yok, biraz rahatlamak için psikiyatriye gidip antidepresan kullanabilirsin. Onun dışında kendine hafiften pasif bir hayat kurmaya hazırla.
    İnsanları yanlış yönlendirmek hoşuna mı gidiyor???? Psikiyatristlerin verdiği ilaçların nasıl yan etkilerinin olduğunu bilmiyor musun??? Çok fazla hikaye dinledim o ilaçları içip hayatları kararan insanların.!!!! İnsanların kendi kendine aşacağı problemleri bu kadar büyütmeyin bi ya
  • There goes your life kullanıcısına yanıt
    Ben çok sosyal olmak istiyorum

• nebula-bunela-labune kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle herkese çok özeniyorum. Bakiyorum insanlar arkadaslari ile her gun disarida. Ben oyle değilim neden diyorum

• Merve sana kac kez yaZıcaz burda anlamadım gidip vermek istiyorsan baban bile engek olamaz sana ama duygusal sevgili modlarını falan boşver

Komşunuz 12 yaşındaki sevimli diye sevdigin berkecan varya giderin varsa o bile seni becermek istiyor

Esnafızın manavı ali abi varya 70 e dayanmış olan birazcık giderin varsa o bile seni becermek istiyor

Hadi kolay gelsin

Ben de onu dedim kendim asmak icin insaat mühendisliği yazdım mesela erkeklerle iletisimim kotu çünkü daha cok erkeklerle bi adsda olmayi seçtim ustune gitmeyi istedim

• dav kullanıcısına yanıt
    Siz erkekler makinesiniz galiba?

• quote:

Kesinlikle herkese çok özeniyorum. Bakiyorum insanlar arkadaslari ile her gun disarida. Ben oyle değilim neden diyorum
    Maddi durumunuz iyi mi? Tek başına yapılabilecekler için diyorum. Bi de Allahını seversen o arkadaşlar buluşup atom mu parçalıyolar? Dedikodu yapıp, saçma sapan şeylere para verip günününü boşa harcıyolar. Ne bileyim yakın bi ile trenle günü birlik seyehate çık. Bisikletin varsa bi facebook tan bisiklet grupları bulup onlara katılabilirsin. Çok güzel maceraların olur. Kamp yapabilirsin. Yazın bu tarz şeyler yapmak için çok güzel vakit. Salla diğerlerini.
    O kadar özguvensizim ki izmir gibi bi yerde bisiklet süremiyorum

• Eğer imkanım olsa piyano çalmayı öğrenmek isterdim mesela. Şarkı çalabilmek insana öz güven verir. Tekrar diyorum. Kendini geliştir. Ya 4 sene insanların arkasına bakıp beyaz atlı prensini beklersin ya da kendini geliştirir tek başına ayakta durur ve gözler üzerinde olur.
  • quote:

O kadar özguvensizim ki izmir gibi bi yerde bisiklet süremiyorum
    Maddi durumunuz ve ailen bu söylediklerimi yapabilecek kadar uygun mu? Mesela baban seni kampa gönderir mi? Ya da yakın şehre günü birlik gönderir mi? Eğer evetse ilerde çok pişman olucan söyliyim niye yapmadım diye
    Bu kadar pasif ve silik olmama ragmen 1 sene icinde okuldan 10 15 kisi yazdı özgüvenli olursam kaç olur acaba🤣

• quote:

Bu kadar pasif ve silik olmama ragmen 1 sene icinde okuldan 10 15 kisi yazdı özgüvenli olursam kaç olur acaba🤣
    sadasgdjhgas güzelsin sanırım. Neyse . Son kez diyim. Özüne dön . Aynanın karşısına her gün çık . Ama bi gün öncesinden daha gelişmiş şeklide. Yoksa pişman olursun.
    Yapamıyorum ne yapcağımi bilmiyorum evde yatıyorum yol gösterici olmalı

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.