Şimdi Ara

Sosyal fobi midir nedir bu? (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Seni sevdiğine emin olduğun güvenebileceğin ve senin de seveceğin biri ile flört edip sevgili olun daha sonra sıkıntılarınızı yavaş yavaş ona açın emin olun düzelir ama bu kişiyi iyi seçmeniz lazım sizi kullanmak isteyen biri olmasın dikkat edin, ayrıca flörtlesmekte sevgili olmakta herhangi bir kötü olay yok normal insan olarak da konuşabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EF0C149CD

Ben pek inanmadım prim yapıyorsun gibi geldi.

Madem söylediğin kadar utangaçsın ve erkeklerle konuşamıyorsun, dh gibi her erkeğe 10 erkek düşen bir platforma bu konuyu nasıl açtın?

Bu konuları konuşacak arkadaşın yok mu? Ablaların yardımcı olmuyor mu?

Ciddiysen kusura bakma, yardımcı olabileceğim bir şey varsa veya konuşmak istersen pm atabilirsin
    Hocam, nikah masasına davet edeydin?!

• quote:

Orijinalden alıntı: ANTİ BUG

Hayır halk kahramanı

Alıntıları Göster
    Hocam bütün forum biliyor psikolog olduğunu, neden böyle mütevazisin anlamıyorum!

Forumdan çok kişiye yardım ettiniz...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış meslek seçmişsin.İnşaat mühendisliği bağırıp çağırmayı azarlamayı gerektiren bir meslektir.

Hem kadınsın hem çekingen.Şantiyelerde iş bulman imkansız.Ofise yönelmenin öneririm şimdiden sap2000,sta4cad falan öğrenmeye bak
  • RavenoLL R kullanıcısına yanıt
    Oleeey işte kendimi degiştirmem icin fırsat santiyede olmayı 4 gözle bekliyorum

• Etrafımdaki sayısız kaşar gibi olmadığın ve onlara benzemediğin için seni ve babanı tebrik ederim belki birşeylerin farkında değilsin ama baban çok iyi bir insan yetiştirmiş starbucklarda berke can ları çekiştirmediğin için birşey kaybetmezsin o insanlarada hiç özenme kendin ol insan ol yeter hayat zaten sana güzellikleri getirir

• Hangi okul?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • AnadoluEfes kullanıcısına yanıt
    Ya tabii ki ben de o ortamlara hic girmediğim icin mutluyum. İckili sigaralı gece ortamlarına. Ama masum olarak bi kordona da inememem kötü aksam vakti. Halbuki ne güzel oluyor aksam oralar

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.