Şimdi Ara

Sosyal fobi midir nedir bu? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
89
Cevap
3
Favori
1.000
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Psikiyatriste gideceksin. Sosyal fobi hayat kalitesini etkileyen ciddi bir rahatsızlıktır. Öyle kendi kendine de geçmez.
  • Güzelim mühendislik okuyorumdan sonra okumadım.

Bunun birde güzelim tıp okuyorum versiyonu var.Allah'ın gücüne gitmesin lakin ömrümde gördüğüm sayılır çirkin insanlardan biriydi.

Ve sana tavsiyem sevgili olmak için sevgili olma.Başkalarına meze olursun sadece.

Ulan bide bu forumda kız bulamıyoz karı yok diye ağlıyorsunuz.Bunları kandırmak o kadar kolay ki aklınız durur.Her bokuda yapabilirsiniz.

Tecrübe ile sabit.
  • Olamaz mı bisiklet suremiyorum çünkü hep şehirde doğup búyüdum hic dışarıda oyun oynamadim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merve birak bu isleri fircala disleri
    Burda popi olcam diye ego kasiyorsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: itsmerve198

Bu kadar pasif ve silik olmama ragmen 1 sene icinde okuldan 10 15 kisi yazdı özgüvenli olursam kaç olur acaba🤣
    Bir şey söyleyeyim mi çok ciddiyim gerçekten çok çok safsın.Hemde öyle böyle değil.Gerçi hemen hemen hepiniz böylesiniz.Kafası çalışan kız çok nadir.
  • itsmerve198 İ kullanıcısına yanıt
    19 yaşında tek derdin bisiklet mi bea

• Şehmistan kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler :) tabii ki dalga geçiyorum usta erkek yazsın diye değişmek istemiyorum. Ben erkek dostlarim arkadaslarim olsun isfiyorum sevgili yapmak istesen dolu erkek zaten!

• Yok bea dedim ya sosyal değilim ama göründüğü üzere burdaki insanların çoğu sosyal degil

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    Varya keşke egoist olsam utangaç olmasam..

Benden sana abi tavsiyesi. Sosyal olayım diye kendinden ödün verme. Arkadaşlar edin ve biraz daha sosyal olmanın keyfine var. 15-20 kişi yazdı gibi triplere girme ve herkesi bu 15-20 kişi gibi zannetme. Her zaman bil ki bu yazanların çoğu senin karakterini değil de senin dış görünüşünü beğendi. Yani senin karakterini belki beğenmedi, belki de hiç bir fikri yok. İlk insanlarla arkadaş olmayı dene ve karakter ve kişilik olarak tarttığın insanlara güven. Yanlış adımlar atma. CSB olma ihtimali olsa da ben şahsen insanların böyle olması gerektiği kanısındayım.

Utangac bayanlari severim
    Mesela bende cok utangacimdir simdi sana yaziyorum ya yüzüm kizardi yani bir bayanla iletisime gectim diye
    Peki ben napayim ha

• Özgüven sorunun var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sosyal fobi degil bu. Aile baskısı ve tutuculuk kaynaklı bir korku. Yavaş yavaş adımlar atmazsan insanlarla konuşma adına ileride soru lar yaşar. İstedigin insanla evlenemezsin benden söylemesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birine aşık olmadığın sürece sevgili olayına bu kadar kafa takman saçma değil mi sence?

Bak kardeşim, sırf flört etmek için sevgili yapmayın! Ne kendinizi ne de başkasını umutlandırıp iç dünyanızı, duygularınızı mahvetmeyin!

Gün gelir de birini seversen o zaman elinden gelen her şeyi yaparsın!(adabıyla)

Zaten o zaman özgüven falan da takmazsın(Delil olarak konudışı'nda açılan sevgili konularına bakabilirsin)

Öbür türlü gönül eğlendirmekten öte bir istek, bir arzu değildir!
  • MehmetNY kullanıcısına yanıt
    Abicim ben birine aşik oldum. O da benden hoşlandı ama daha 19 yasindayim ciddi dusunemem ki. Babam ciddi düşünmediğim iliskiyi onaylamaz. Bende de gizli yürütme cesareti yok. Ayrıca bu cocuk bölumdeki en sosyal çocuklardan biri. Ona ayak uyduramamaktan korktum

• Sansa Magna kullanıcısına yanıt
    Ya ben de öyle düşündüm ama ablam ve kız kardeşim de aynı koşullarda büyüdü şu an hiç oyle problemleri yok

• Ben pek inanmadım prim yapıyorsun gibi geldi.

Madem söylediğin kadar utangaçsın ve erkeklerle konuşamıyorsun, dh gibi her erkeğe 10 erkek düşen bir platforma bu konuyu nasıl açtın?

Bu konuları konuşacak arkadaşın yok mu? Ablaların yardımcı olmuyor mu?

Ciddiysen kusura bakma, yardımcı olabileceğim bir şey varsa veya konuşmak istersen pm atabilirsin
  • Arkadaşlarim ve ablalarimla aşamadım

• Csb. Güzel ama soğuktan sonrasını okumadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: itsmerve198

Olamaz mı bisiklet suremiyorum çünkü hep şehirde doğup búyüdum hic dışarıda oyun oynamadim
    İnciraltına git ordan bisiklet kirala sahil boyunca sür eğer rahatsız etmelerinden korkuyorsan bir çığlık atman yeterli
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.