Şimdi Ara

SOSYAL FOBİSİ OLAN ARKADAŞLAR YARDIIIIMM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • son 1 senedir bu derdi çekiyorum, okuluma dahi devam edemedim dondurdum bunun yüzünden, ne yapmamı önerirsiniz?

• ÇEKMEYİ BIRAK HOCAM.
  • başlığı sosyal fobim var yardım diye değiştir . bir de psikiyatriye gitmeyi düşünmüşsündür herhalde ( ondanda fobin yoksa)
  • Hynx kullanıcısına yanıt
    herhalde gittim, ben alternatif neler yapabilirim diye açtım bu başlığı.
  • BİDAKİKA BAĞYAN OLDUĞUNUZU YENİ GÖRDÜM
    ÖNCELİKLE MERABA BEN DOKTORUM BU SORUNU BERABER AŞABİLİRİZ.
  • Fitness başla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sosyalleş, kulüplere katıl, enstruman çalmayı öğren vs. konuş insanlarla işte kaçarsan korkunu yenemezsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Pardon bağyan size bir dert ortağı lazım tanışabiliriz sizi dinlerim kahve içeriz ne dersiniz

• melissaki M kullanıcısına yanıt
    Yaklaşık 5-6 tane doktor dolaştım. Bunların içinde prof. hepsi var. Sonunda çareyi çok iyi bir psikologta buldum. Bana surekli gorevler verirdi. Mesela bu hafta sonu şu sinemaya git. Ondan sonra şu kafeye git bunlar hafta hafta degisti surekli ve bunun yaninda LUSTRAL isimli ilaci kullandim ve gercekten bu olaydan kurtuldum. Sana o ilaci tavsiye ederim ve gercekten duzgun bir psikologa gorunmek gerekiyor.

• çok teşekkür ederim, doktorunun ismini özelden atabilir misin rica etsem? bu arada lustral kullandım ama kar etmedi pek.
  • Psikiyatriste git. Seni ilaca boğsun sonra psikoloğa git seni terapiye boğsun. Sonra namaz kıl dua et. Kuran oku. Tasavvufa yönel. Böyle şeyler insanın güvenin arttırır.
  • Korkunun üzerine gitmeden yenemezsin hocam, ne yapmaktan çekiniyorsan onu yapmaya çalış.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milan Kundera kullanıcısına yanıt
    işte beklediğim cevap da geldi. oldu o zaman
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.