Şimdi Ara

Sosyal Fullemeyen Kalmayacak (YKS önemli edit) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
125
Cevap
426
Favori
42.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
135 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Faydalı up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eline emeğine sağlık sosyal kpss ile aynı mı Kpss çalışanların da işine yarar mı ?
  • Sadece buna çalışılsa yeter heralde

• teşekkürler
  • Bu bilgiler ygs için değil mi?

• Eline sağlık hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_Lancer -- 20 Ağustos 2017; 9:23:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anqara Tıp

Ygs sosyal fulletecek kitap tavsiyeleri verir misiniz?

Birey b serisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Milenyumluyum

Bunlara nasıl çalışılmalı? Ben bunları iyice anlayarak okusam max. 2 hafta sonra unuturum.

Hikayesini bilseniz unutmazsiniz olaylarla ilgili kitap okumanizi tavskye ederdim ama son yil okunmaz.

Bu bilgiler ezbere dayali bence yanlis bir öğrenme şekli, kolay unutulur. Onun yerine alin Lise tarih kitaplarini okuyun neden aonuc kavram haritası seklinde ilerleyin.

• Elinize sağlık hocam. Fakst şöyle bi sorum var arkadaş 2012de paylaşmış demişsiniz.. Müfredat değişmiş bunların içinden çıkarılan konu varsa onları çıkarıp paylaşsaydınız?? Hepsine çalışmasak daha iyi.

Sonuçta full ezber gerekiyo.

• Reserved

• Yeter be kardeşim yeter, sınav bile geçti gitti sizin derdiniz bitmedi bıktım anasını satım popülerde şu konuları gormekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: HAŞMETLİi

Hocam eline emeğine sağlık sosyal kpss ile aynı mı Kpss çalışanların da işine yarar mı ?

Ben de kpss çalışıyorum. Okumaktan zarar gelmez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teşekkürler çok işe yarayacak
  • 10.Geleneksel Ygs Sosyal 40 da 40 şenligine hepiniz hosgeldiniz

• Mühendisim ama üni yıllarımda tarih derslerine ilgim çok büyüktü, sınıfta vize - final 100 alan tek kişiydim
  • Kardeşim ben 2015 ygsye girdim tarih basit yapıyosun sadece burayı okusan fulleme ihtimalin var ama coğrafya ile felsefe yapmak imkansız herşeyi bilen birisi yarı yarıya yapar. Ben 20 net yapmıştım 14 ü tarihti. Ama sayısal olduğumdan hiç etkilemedi. Bu arada eline sağlık yazmışsın işine yarar arkadaşların

• quote:

Orijinalden alıntı: brk 1

Yeter be kardeşim yeter, sınav bile geçti gitti sizin derdiniz bitmedi bıktım anasını satım popülerde şu konuları gormekten

Konu dışında açılan sevgili konuları mı popüler olmalı? ya da tipim nasıl ss'li? ejderhalı zebani konuları?

Boş yapmayın hocam. Görmek istemiyorsanız çarpı işareti var ona basın, kpss'ye çalışan, seneye olacak olan sınava çalışan binlerce insan var.

• quote:

Orijinalden alıntı: RadioactiveRc

quote:

Orijinalden alıntı: brk 1

Yeter be kardeşim yeter, sınav bile geçti gitti sizin derdiniz bitmedi bıktım anasını satım popülerde şu konuları gormekten

Konu dışında açılan sevgili konuları mı popüler olmalı? ya da tipim nasıl ss'li? ejderhalı zebani konuları?

Boş yapmayın hocam. Görmek istemiyorsanız çarpı işareti var ona basın, kpss'ye çalışan, seneye olacak olan sınava çalışan binlerce insan var.

Bi önceki mesajımda ne yazdıysam söylediklerin için geçerli.

İyi afterim çalışın edin de, şu forumda takılıpta sınavda amacına ulaşabilen kişi belki bir elin parmağını geçmez. ( sizi can evinizden vurayımda belki gidersiniz ) siz burda vakit geçirirken ( ders için olsa bile ) rakipleriniz soru çözüyor.

• hocam şunları pdf yapsan?

• kozmoslu kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk mesajı okuduysan pdf linki var zaten
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.