Arkadaşlar herkese iyi günler dilerim. Bu Konu Dışına açtığım 2.konu. Katılanlar var mı bilemem ilk konum da bir anketle ilgiliydi. Arkadaşımın bitirme tezi üzerine yazılmış bir anketti. Oldukça iyi katılım oldu ve gerçekten güzel bir çalışma olmuştu.
Bu sefer yine bir araştırma konusu için hazırlanan bir anket için açıyorum konuyu. Konu sosyal medyanın bugünler de yaşadığımız olaylarla iligi rolüyle alakalı . Yardımcı olur ve katılırsanız sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim. Anket
Hocam valla kendi adıma açmıyorum ki :) Yardım üzerine arkadaşlarıma destek olmaya çalışıyorum. Bir de hakikaten konular ve çalışmalar güncel ve gerekli meselelerle ilgili. Önce ki çalışma bisiklet üzerine bir bitirme teziydi. Konu Dışı sayesinde 70 kişilik anket 500' lere ulaşmıştı. Bu sefer ki başka biri için ve yine güncel bir mesele. Kendim için birşey istiyorsam
Katıldım, görüşlerimi gösterme fırsatı verdiğin için teşekkür ederim
Doldurup yolladım.
Çok aşırı uzun bir anket.
Zor geldi. Anketlerini kısaltmalısın
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Katıldım, görüşlerimi gösterme fırsatı verdiğin için teşekkür ederim
Asıl ben teşekkür ederim görüşlerinizi paylaştığınız için.
Bu arada araştırmayı yapan ben değilim, yukarıda ki bilgi kısmında ki adresten sorularınız varsa sorabilirsiniz. Ben sadece yardımcı olmaya çalışıyorum
Hocam valla kendi adıma açmıyorum ki :) Yardım üzerine arkadaşlarıma destek olmaya çalışıyorum. Bir de hakikaten konular ve çalışmalar güncel ve gerekli meselelerle ilgili. Önce ki çalışma bisiklet üzerine bir bitirme teziydi. Konu Dışı sayesinde 70 kişilik anket 500' lere ulaşmıştı. Bu sefer ki başka biri için ve yine güncel bir mesele. Kendim için birşey istiyorsam
Kır gezisi hakkındaki anketide doldurmuştum bunu da doldurdum. Arada bizde değişiklik oluyor şaka takılıyorum. Varsa başka anket paylaşabilirsin zevkle doldururuz
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
quote:
Orijinalden alıntı: Majesticozgr
quote:
Orijinalden alıntı: ǤЅ
Bizim sayemizde master yapıyorsun
Kır gezisi hakkındaki anketide doldurmuştum bunu da doldurdum. Arada bizde değişiklik oluyor şaka takılıyorum. Varsa başka anket paylaşabilirsin zevkle doldururuz
Duyarlılığın için teşekkür ederim
Doldurdum kardeşim.
quote:
Orijinalden alıntı: Lesilauv
Doldurdum kardeşim.
Teşekkür ederim :)
doldurdum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme