Şimdi Ara

Sosyal Medya ve Demokrasi Süreçlerine Katılım (Araştırma)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar son dönemim gözde tartışma konularından "Sosyal Medya ve Demokrasi Süreçlerine Katılım" konusunda kapsamlı bir araştırma yapıyorum, bu araştırma aynı aynı zamanda bitirme tezim de olacak. Rica etsem ekleyeceğim anketi 5 dakikanızı ayırıp cevap verebilir misiniz. Anket oldukça kısa ve hiçbir kişisel bilginizi istememekte. Şimdiden sağladığınız katkı için çok teşekkür ederim

Sosyal Medya ve Demokratik Katılım

Rica: Konunun yukarıda kalması için anketi cevaplayınca cevapladım yazarsanız çok makbule geçer, tekrar teşekkürler
     Sosyal Medya ve Demokrasi Süreçlerine Katılım (Araştırma) Sosyal Medya ve Demokrasi Süreçlerine Katılım (Araştırma)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet_roer -- 27 Mayıs 2014; 19:54:30 >

• başlık biraz garip olmamış mı? sosyal medya ve karar alma sürecine katılım olabilirmiş bence

aslında bu da tam mantıklı olmuyor. sosyal medyanın karar alma sürecine etkisi falan daha iyi gibi sanki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radar_ -- 27 Mayıs 2014; 20:19:20 >
  • radar_ kullanıcısına yanıt
    Doğru, olabilir aslında ama tezimin genel ifadesi böyle olunca bende bu yönde gittim, baştan akılıma gelseydi araştırmanın adı bile böyle olabilirdi hakikaten
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.