Şimdi Ara

Sosyal medyada yavaşlama mı var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Telefondan giriyor ama yavaş, pc den girmeye çalıştığımda aşırı derecede yavaş ve hatta çoğu zaman açılmıyor bile. İnternet hızını kontrol ettim oldukça hızlı. Bu sıkıntı sadece bende mi var?

• Aynı sıkıntı bendede var telden giremiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı sıkıntıyı yaşıyorum malesef.. Büyük ihtimalle yine erişim engellendi ya da bilerek yavaşlatıldı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi de kimseden tepki yok. Hiçbir yerde haber yok. Bu nasıl iş? Niye biz?
  • Hiçbir yerde haber olmaması, evet, saçma.. Ama birkaç arkadaşa whatsapptan sordum herkeste sorun mevcut..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende de aynı sorun var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çok İlginç Twitter Sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Yavaşlama var daha doğrusu sosyal medyayı yavaşlatma var Hotspot shield ile giriş yaptığımda sorun kalmıyor
  • Ben de cyber ghost 5 kurdum. Olacak gibi değil. Tekrar normale dönmesini beklemek uzun sürecek gibi.
  • Aynen gerek facebook gerekse twitter kasıyor. İlk basta benden kaynaklı sandım ama acılan baslıgı görünce genel sorunmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Weezer -- 9 Eylül 2015; 6:41:54 >
  • yakında millet dökülür

TTNet i aradım bizde herhangi bir kısıtlama bilgisi yok dediler;tabiki salladılar,geceden beri böyle sabah iyice durdu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: sharex54

Yavaşlama var daha doğrusu sosyal medyayı yavaşlatma var Hotspot shield ile giriş yaptığımda sorun kalmıyor

bunun "Elite" versiyonunu mu kullanmak gerekiyor acaba? free olanı da iş görürmü yoksa odamı kısıtlı hizmet veriyor,ücreti yüksek değil ben veririm+
  • Aynen. Gizli kısıtlama var.
  • Trollerin maaşı yatmamıştır tam verimli propaganda yapamıyorlar diye yavaşlatmışlardır.
    Ya da trol sayısı yetersizdir, bağlantı sınırlayıp trend ve algı oluşturunca geri açarlar.
    Geçen yıldan beri böyle :D
  • Aynı sıkıntıyı sabah Twitter'da yaşadım hatta ekşide okuduğuma göre erişim engellendiği söylendi. Öğlene doğru düzeldi. Tutuştular ondan bunlar.
  • sadece sosyal medya değil, birçok site doğru düzgün açılmıyor!
  • quote:

Orijinalden alıntı: FreeRun

sadece sosyal medya değil, birçok site doğru düzgün açılmıyor!

Ben onun ISS'ler den kaynaklandığını düşünüyorum. Mesela ben TTNET abonesiyim. AKK belasını geçmişim güya ve hızım 8 mbit'ten, 3 mbit'e inmiş. Ancak 1 mbit hizmet bile alamıyorum. Forum sayfaları 15-20 dakika aralığında açılıyor. Ama tabii ki internette genel yavaşlamanın, sosyal medyanın erişime engellenmesinin tek sebebini hepimiz çok iyi biliyoruz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.