Şimdi Ara

Sosyal medyanın insanları tek tipleştirmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Insanlar sosyal medyanın köpeği olmuş durumda. Ulan bir konsere gidiyorsun. Story atmaya mı geldiniz müzik dinlemeye mi geldiniz. Herkes reklam peşinde en güzeli en güçlüsü en yakışıklısı en zengini onlar. Instagram için yaşayan bir like fazla almak için kıçını yırtan insanlardan bunaldım artık. Hayatı başkası için yaşamayan insan kalmadı neredeyse. Burası bile arkadaşım yok diye başlık açanlarla dolu. Sorun bendedir belkide son derece bağımsız bir kişiliğim var. Özgünolmak hoşuma gidiyor. Yurt dışına gittim ama story atmadım. En basitinden benim farkımı ortaya koyuyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes kendisinden daha tanınan veya zengin olan kişiyi kopyalıyor ve herkes görünüş ve davranış olarak aynı hale geliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bunların fikirleri, esprileri aynı. Twitter’da şu an x y z dayanabilirsen dayan ali cabbar görmekten midem bulanıyo mesela, veya parantez açıp kapatmayanlar var onları anlamıyorum sağ parantez gtlerine kaçıyor komik de değil

• pandie kullanıcısına yanıt

Abi bende şöyle bir şey gelişti bu grup neyi seviyorsa ona mesafeli yaklaşıyorum.

• Burada arkadaşım yok diye dert yanmanın bir mantığı bir çözümü yok aga bee yazar geçerler.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.