hayat yok |
sosyalleşmek için napılır hiç tanıdık yok
-
-
Bi kursa yazıl -
evlen
-
yapılabilcek tavsiyeler verin lütfen
-
belli bi yaştan sonra bu imkansız. tanıdıkların vardır onlar seni başka ortamlara sokar onların arkadaşıyla tanışırsın çevren genişler ama 0dan bir şey çıkmaz. küçük yaşlarda sosyalleşmek kolay oluyor ama 20 yaşından sonra hiç tanımadığın tiplere gidip knk olak mı diyeceksin hadi bir şekilde aynı ortamda bulundun konuştunuz anlaştınız daha iyi anlaştığı belki birlikte büyüdüğü bir sürü başka dostu arkadaşı olacak sen geri planda kalacaksın
-
yaş ilerledi kimse kalmadı 6-7 senedir bu duruma kendimi alıştırsam da çok büyük sıkıntılar yaşadım. hala da yaşamaktayım. bir şekilde nefes almaya devam ediyorum. ama zararını %400 görmüşümdür.
-
Ne yapmak istediğine bağlı. Kız ortamı mı istiyorsun? O zaman gidip kızların bol olduğu ortamlara, atıyorum dans etkinliklerine vs. katılman lazım. Erkek mi istiyorsun, aynı şekilde. Ama erkeklerle samimiyet kurman daha olası. Mesela fitness salonuna yazıl, hocalarla konuş spor yapanlarla konuş. Kafeye git, kafe çalışanlarıyla konuş. Sosyalleşmek bu kadar basit. Sizde sosyal fobi var.
Ayrıca ne kadar insan tanırsan, o kadar yalnız olursun. Benim tavsiyem birkaç samimi kişi bulman.
-
toplumda bilinçsiz hem toplu hem bireysel hipnoz var. bu hipnotik transa haiz insanlar seni düşürür. bunlarla beraber zaten olmamalısın. sosyalleşmek sadece sosyalleşmek değildir. bu şekilde sistemin kölesi formatlı insanlar sana iyi gelmeyecektir. ama kodlarına işlenmiş bir sosyal olma ihtiyacı da var. bunu bir şekilde halletmek gerekiyor. benim kronik rahatsızlığım var birden çok. ama normal insanlar bunu bir şekilde başarabilir. içinden gelmeyen bir şey eğer çocukluk travman da varsa çok büyük ihtimalle sana iyi gelmeyecektir. kısacası kişiye odatlı format ve program ile doğru yola sokulabilirsin. veya belki de senin için iyi olduğunu düsündüğün şeyin iyi olmadığını bu yolla fark edersin. belki de bu lazım. ben açıkcası bu toplumdan aşırı şekilde soğudum. yaşıtım olgun aklını başına almış insanlar dışında gerisini çöp olarak görüyorum.Allah hepimize yardım etsin
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X