Ev kuşuyum.Okula git gel yapıp diğer tüm zamanımı evde geçirebilirim.Ünide arkadaş edinmem şart mı sizce ? Çoğu kişi arkadaşlığın çıkar ilişkisine dayalı olduğunu söylediği için şüphelerim var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Ünide arkadaş şart mı

-
-
iyi bir unide okuyorsan okulun sana katacağı en işine yarayacak şey arkadaşlarindir. yok prof sayısı yok yurtdışında MBA yapmış prof sayısı yok sıralama bilmem ne. iyi bir network özellikle TRde inanılmaz iş yapar. CVni içeriden ikya verecek bir arkadaş hayat kurtarır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İyi kötü üniversite farketmez arkadaşlık kurman şart hatta ilk sene çok bile kurmalısın,üniversiteler sadece dersler aldığın öğretim yerleri değildir , bir nevi hayata hazırlık yeridir; yeri geldiğinde kazık da yemelisin o bile insana çok şey katıyor ve bu sayede kendini hayata bakış açını daha iyi kavrayıp daha sağlıklı arkadaşlıklar,ilişkiler kurabiliyorsun.
Evet
Üniversitede tablet şart mı, bilgisayar şart mı vb. sorular sorulabilir de
arkadaş şart mı sorusu "farklı" olmuş.
Çevrendeki insanları bilerek kendinden uzaklaştırmaya çalışmıyorsan illaki arkadaşların olur. Yakın arkadaş olmaz ama arkadaş olur.
Kendi bölümünden arkadaşlara sahip olmak mühim.
Derslerde yardım alırsın, ödevlerde "kurallara uygun şekilde (kimse uymuyor)" yardımlaşırsın vb. vb.
Network, hardwork ile kapışıyor...
-
Şart. Eğer hiç olmazsa benim gibi asosyal yıkık ezik zavallı olursun
Yep
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlık doğal akışında gerçekleşen bir süreç bana göre.Kendine hedef belirleyip ben bununla arkadaş olurum demiyorum.
Ben şu an yapayalnızım geldiğim şehirde ailem arkadaşları geçtim tanıdık bir yüz yok evden çıkmıyorum sende durumlar böyle mi bence bu kadar kötü değil
insta takipçi sayım 19 rehber 23 falan
benim ünide bide ilk yılım da değil kimseyi tanımıyorum benim kadar kötü olamazsın
-
Bu akşamki gs-ist maçı nolur
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok
-
Çoğu kişi gerekli demiş mesela sizce gerekli olmamasının nedeni nedir
Gününüz nasıl geçiyor hocam ya da mesela kimseyi tanımıyorum diyorsunuz grup ödevlerinde nasıl bir tutum sergiliyorsunuz
2-0’bizde
Sunum varsa sıkıntı yani öyle diyim
Günün nasıl geçiyor hocam genel hatlarıyla anlatabilir misin
Penaltıyı eşşek gibi kullanmasalardı böyle bitiyordu. Gs penaltı kullana kullana şımardı
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sart olmasa da gerekli. Staj bulan bircok tanidigim arkadasi sayesinde buldu mesela. Yurt disi hedefliyorum zaten 4 yil sonra mastera gidecegim falan diyorsan belki pek isine yaramaz.. Zaten gozlemledigim kadariyla 3.siniftan sonra arkadasliklar biraz daha arada bir gorusmeye gidiyor malum herkes calisiyor falan derken. Ancak, "unide arkadas sart mi?" sorusunu is hayatinda arkadas sart mi gibi bir soru takip edecekse durum sikintili bir hal almaya baslayabilir.
En Beğenilen Yanıtlar

iyi bir unide okuyorsan okulun sana katacağı en işine yarayacak şey arkadaşlarindir. yok prof sayısı yok yurtdışında MBA yapmış prof sayısı yok sıralama bilmem ne. iyi bir network özellikle TRde inanılmaz iş yapar. CVni içeriden ikya verecek bir arkadaş hayat kurtarır
|
İyi kötü üniversite farketmez arkadaşlık kurman şart hatta ilk sene çok bile kurmalısın,üniversiteler sadece dersler aldığın öğretim yerleri değildir , bir nevi hayata hazırlık yeridir; yeri geldiğinde kazık da yemelisin o bile insana çok şey katıyor ve bu sayede kendini hayata bakış açını daha iyi kavrayıp daha sağlıklı arkadaşlıklar,ilişkiler kurabiliyorsun. |
Benzer içerikler
- marmara ybs
- beyin cerrahı maaşı
- testokul cevap anahtarı
- üniversite okumak mantıklı mı
- tyt sosyal nasıl fullenir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X