Şimdi Ara

Soul Calibur Psp için onaylandı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben YUN-SOENG'u kullanıyorum bu oyunu indirmeyecektim bile sonra bir indirip bakayım zararı yok dedim iyi ki de indirmişim :) hem boyutuda ufak hafıza kartı düşük olanlar için.
  • ben 4,01 M33 ile oynuyorum.. dün başladım daha ama kratos manyağı olarak hangi karakteri seçtiğimi söylemiyorum bile
    The Gaunlet'ta ilerledim baya ama artık baya kastırmaya başladılar.. Ne yapman gerektiğini bile söylemiyor artık.. ne zaman dayak yiyion o zaman ipucu verio
  • Çok keyifli olmuş gerçekten.Karakter grafikleri neredeyse 360 versiyonuna yakın.333 mhzde çalışan oyunlar grafiksel anlamda eski oyunlardan çok iyi.480 mhzlik psp go'da kimbilir nasıl grafikler yapılacak.
  • Oyun grafik açısından mükemmel olmuş ama bana kalırsa tekkene rakip olucak bi oyun değil ne yazık ki tabi yanlış anlaşılmasın oyuna kötü demiyorum Bu arada Dumpierre bittim bu adama çok şerefsizce dövüşüo
  • arkadaslar,

5.55 fw istemeyen versiyon hangisi ? nasıl ayırdediyorsunuz ?
  • Gerçekten başarılı bir dövüş oyunu olmuş.Boyutuda fazla değil.Favori karakterlerim Kratos ve Taki.
  • Hayırlı olsun ne diyelim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:BBR:.

5.00 m336 için olan verisonuda gelmiş deniyicem birazdan

bu versiyon hangisi ?
    ayrıca tüm yeni oyunların 5.0 m33-6 versiyonu cikiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: breakercobra

Oyun grafik açısından mükemmel olmuş ama bana kalırsa tekkene rakip olucak bi oyun değil ne yazık ki tabi yanlış anlaşılmasın oyuna kötü demiyorum Bu arada Dumpierre bittim bu adama çok şerefsizce dövüşüo

evet ya dumpierre tam bi manyak
    tutup adamın k*çına şaplak atmalar falan

• quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

arkadaslar,

5.55 fw istemeyen versiyon hangisi ? nasıl ayırdediyorsunuz ?

5.00 M33-6 cfw sinde, Psp'nin her oyuna girerken yaptığı versiyon kontrolünü atlamak gibi bir özellik olduğu için oyunu şu an oynayabiliyorsunuz.
    Yoksa bu oyun yukarda söylediğim gibi 5.55 versiyonu istiyor.
    Yatıp kalktıkça ve Dark Alex ve ekibine dua etmeniz lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wzzk -- 8 Eylül 2009; 1:10:48 >
  • saolsun kimse cevap verme nezaketini gostermedigi icin internette buldugum bir yontem ile iso'yu oynanabilir hale getirdim ve oyun calıstı.
    ancak save ettigim takdirde oyun baslamiyor. yukleme ekranında kaliyor.
    sizdeki calistigini soylediginiz oyun da bu sekilde mi ?
    yoksa save edilebilen bir versiyonu var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrmrmrmr

saolsun kimse cevap verme nezaketini gostermedigi icin internette buldugum bir yontem ile iso'yu oynanabilir hale getirdim ve oyun calıstı.
    ancak save ettigim takdirde oyun baslamiyor. yukleme ekranında kaliyor.
    sizdeki calistigini soylediginiz oyun da bu sekilde mi ?
    yoksa save edilebilen bir versiyonu var mı ?

hocam alttakini denedim bend sorunsuz çalışıyor.

to run the game you need psp phat, m33 no-umd driver, 5.50gen-b, execute BOOT.BIN in UMD/ISO (Enabled) --> option in recovery
  • save edebiliyor musun ?
    bende m33-6 5.0 var.
    iso icindeki eboot.bin ile boot.bin 'in yerini degistirdim.
    oyun calısıyor ama save edersem bir daha calısmıyor.
    sende save sorunsuz mu ?
  • Benim İndirdiğim Yerde 5.00 M33-6 İçin modifiye Edilmiştir. Denenmiştir Sorunsuz Çalışmaktadır Yazıodu. Onu İndirdim Hakktende Öle Çıktı.

Ayrıca Tüm Versionlarda Çalışması İçin Modifiye Edilen Verisonları Da Var...
  • indirdiğiniz yeri PM ile iletebilir misiniz ?
  • Soul Calibur: Broken Destiny [EUR] (Patch 5.00 M33-6 & 5.50 Gen B)

Çıktı !!!!! İspanyoldan indirebilirsiniz
  • ben save özelliğini açtığımda çalışmıyor, adam seçme ekranında takılıyor. m33-6 makine fat... yapacak bir şey var mı?
  • Bende kratosu seçersem veya karşıma kratos gelirse psp kapanıyor (uzun süre ekran donuyor ardından kökten kapanıyor) ne yapabilirim?Kratosu seçmek istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.