Şimdi Ara

Soul Reaver mı? Prime Time mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• gladiator

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3ude var soul en iyisi bana gore draveni severim en cok hangisini seviyorsan onu al

• Primetime
  • Okuma özürlüler gelip gladiator yazmadan prime time der giderim

• Gladyatör

• Prametime Draven'ın atak animasyonu ve balta tutması neden bilmiyorum ama bana daha rahat geliyor. O kostüm ile oynarken çok rahat yapıyorum bunları. Ama yine de Soul Reaver Draven görüntü açısından daha hoşuma gidiyor. Bende tüm Draven kostümleri var fakat Prametime mı Soul Reaver mı dersen ben Soul Reaver tavsiye edeceğim. LCS gibi turnuvalara baktığımız zaman da Draven picklendiği zaman nedense herkes Soul Reaver tercih ediyor. Genel olarak beğeni sayısı daha yüksek sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadouspan -- 28 Şubat 2015; 22:59:05 >
  • gladyatör iyidir

• Soul Reaver görüntü olarak en iyisi ama seslendirmesi iyi değil bence (Türkçesin de). Dravenin normal sesi daha iyi. Prime time da normal vuruş sesi çok kötü. Yazmamışsın ama bence gladiator ama ikisinden biri dersen soul reaver derim.

• Benim tercihim gladiator. O ikisinden birini seçeceksem soul reaver kesinlikle.

• prime gerek efekt gerek gorunus olsun cok ıyı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gladyatör var zaten bu ikisinden birini tercih etcektim ama arada kaldım.
  • Prime Time öneririm seslendirme olsun grafikler ve ölünce avans veriyorum sevdirir kostüm onsuz girmemek bile isteyebilirsin :P(Abartı biraz :D )
  • Ruh söqen daha ii qnq
  • İkisini de alma
    bkz:dreyvın dreyvın

• boşver skini sen soul reaver yaz bakayım google a efsane oyunu gör gerçi siz çocuksunuz daha
  • ruh söken draven :d ince :d ö-i :d
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.