Şimdi Ara

soul tablet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 80+ char alıcam soul tabletle ama soul tablet nasıl kullanılır onu bilmiyorum adamın teki forceye bas diyor ama olmadısatayım sana dedi soul tableti tradeye koy dedi ama emin olamadığım için tradeye giremedim bi zahmet bilen birisi varsa yardımcı olabilirmi sitesinde baktım transfer forceye bas diyor ama olmadı

• 1 - soul tablet sende olacak.
    2 - 2 nizinde kasası ve üzeri boş olacak ama senin üzerinde 200-300k para olsun.Soul tableti kullanmak için gerekli para o.

3 - Sen onu seçip transfer forceye basacan. O da okeyledikten sonra işlem bitiyor.
  • üzerimde 100m para verdı adam charı satarken 100m +soul tablet demişi ama differen lvli bi yazı çıkmıştı
    bide üzerimde mana filan vardı oda etki etmiş olabilirmi
  • Kimin leveli yüksek ise, yani charı kim satıyorsa diyeyim, tablet o kişide olmalı. Tabi bu kişi tableti alıp kaçabilir de. O yüzden şayet bulabiliyorsan oyundaki tanınmış şahıslardan yardım iste. Orta adam olarak 3. güvenilir bir kişiyi kullan.
    Örnek;
    Sen benden soulu alacaksan tableti önce o %100 güvenilir şahsa vereceksin. O şahsa X diyelim.
    Ben X'e trade atıp bakıyorum ki sen ona tableti vermişmisin. Verdiysen görüyorum. Tabletin değeri kadar 1 itemi rehin olarak bırakmak zorunayım. Veyahut tablet değeri kadar goldu kaporo olarak vermem lazım. X'e gold veya item veriyorum tableti alıyorum.
    Sen ayrıca benim sattığım soul için ödeyeceğin goldu da X'e veriyorsun. X yine bana trade atıyor ve gösteriyor o kadar gold olduğunu. Eğer o kadar gold yoksa zaten trade penceresinde yazamazsın.
    Ben sana transferi yapıyorum.
    Sen 80 lvl oluyorsun. Ben 1 levele düşüyorum. Tabi bu şekilde gold'u alamam trade yapamam. Mecburen alt char veya başka bir nick ile geliyorum. Tabi bunu sana ve X'e söylüyorum, yoksa kim olduğumu nereden bileceksin. Geliyorum, X'ten soul için ödediğin gold'u ve tablet için verdiğim kaporoyu geri alıyorum.

Bundan hariç bir sistemi kullanmanı tavsiye etmem, GM'ler soul tablet scammerlarında yardım etmiyorlar. Tablet elinden uçar gider.

• cok saol yani char almak çok teklikeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.