< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pandel -- 31 Ocak 2025; 15:26:22 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SOUNDBAR [ANA KONU] (1922. sayfa)
-
-
Samsung soundbar larda geçerli %30 indirim kodum var. Almak isteyen varsa belirli bir fiyata verebilirim. Pm atabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sonunda bende satın aldım. Yarın için kurulum randevusu da aldım. Bakalım oldukça heyecanlıyım. Kutu çok büyük ve ağır, benim gibi eviniz 3. katta ve binanızda asansör yok ise kesinlikle iki kişi gerekli. Şimdilik diyeceklerim bunlar :)
-
Samsung oled c serisi TV almıştım o nedenle tanımlanmış
Ne aldığını da söyle de hayırlı olsun diyelim arkadaş sır mı?😂quote:
Orijinalden alıntı: James_SunderlandSonunda bende satın aldım. Yarın için kurulum randevusu da aldım. Bakalım oldukça heyecanlıyım. Kutu çok büyük ve ağır, benim gibi eviniz 3. katta ve binanızda asansör yok ise kesinlikle iki kişi gerekli. Şimdilik diyeceklerim bunlar :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Q990D lere zam gelmiş sitede. Şansıma tam kodu kullanıp alacakken zam yaptılar. Bu fiyattanda hayatta almam. F modelini beklerim artık.
Sürekli takip edenler bilir. Resmi Samsung Shop sitesi stok azalınca ara ara öyle yapıyor. Bir kaç gün sonra fiyat tekrar eski haline dönüyor. Sevgililer günü için alışveriş yapacakları avlıyorlar şimdi. İki hafta sonra fiyat normale döner...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Valla bilmiyorum artık. Fiyat eski haline düşmessede F modelini bekler alırım. Subwoofer hacmi yarı yarıya düşecekmiş. Alandan tasarruf olur. Bunda da bir hayır vardır.🙂
Samsung Q serisi Soundbar larda geçerli %30 indirim kodum mevcut. İlgilenen olursa özelden yazabilir.
hocam bu kod sadece q990 icin mi gecerli yoksa q600 veya q800 modelinde de kullanabiliyor muyuz?
Bir an aklıma %30 indirimli 30k bandına geliyor. acaba kod ları tüketmek için yapılmış olabilir mi diye geldi. Sevgililer günü aklıma yatmadı. Yakında görürüz
Bu arada şimdi sipariş detayında 44.839,00 TL görünüyor. Yani liste fiyatından indirim + kod kullanımına izin veriyormuş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zknmr -- 1 Şubat 2025; 12:40:15 > -
kodlu otuz kodsuz otuz bizim esnafta oyun bitmez samsung da türkiyeli oldu
-
Aslında elindeki ürün stoğuda bence bitmek üzeredir, kalanı da indirimsiz vereyim diyebilir. Yeni ürün için taban fiyat uygulamaya başlıyayım yenisi aaa daha uygun bunu alalım dedirtebilirler... düşünceler düşünceler sıralanıyor aklımda
-
Hafta sonu olmazsa hafta içi büyük ihtimal eski haline döner. Dönerse bizimdir dönmezse hiç bizim olmamıştır :)
Ne zaman çıkacak bu F serisi acaba?
990c modeline 1010 güncellemesi gelmiş yükleyen varmı?
-
Yeni Tv ile beraber Haziran ayı yanlış hatırlamıyorsam
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şöyle bir ürün olsa o fiyattan direk alacağım. Türkiye de Allah bilir kaça satarlar
www.amazon.co.ukMounting Dream Speaker Stands Height-Adjustable for Satellites up to 5 kg, Set of 2 Floor Standshttps://www.amazon.co.uk/Mounting-Dream-speaker-adjustable-satellites/dp/B0BN3Z88T7/ref=pd_aw_ci_mcx_mh_mcx_views_0_image?pd_rd_w=AP957&content-id=amzn1.sym.447d135b-0582-4b0d-8811-df964ba59044%3Aamzn1.symc.aded5f8f-4764-433a-af3c-cae2ef910974&pf_rd_p=447d135b-0582-4b0d-8811-df964ba59044&pf_rd_r=CCCPY028HS9HDH0G8GAB&pd_rd_wg=lYMV8&pd_rd_r=c4a5cece-c0e7-41d9-b95e-340097ce611b&pd_rd_i=B0BN3Z88T7
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
Bende yuklu ama dikkatimi ceken negatif ya da pozitif bir degisim yok.
Pc kullanırken bazen gecikme yapıyor, belki bu e-Arc gecikmesini düzeltmiş olabilirler.quote:
Orijinalden alıntı: eiskentBende yuklu ama dikkatimi ceken negatif ya da pozitif bir degisim yok.
Yüklemeden bilemeyiz tabi yükleyip kontrol edeceğim.
Teşekkür ederim bilgilendirme için
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X