Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (1923. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38.543
Cevap
557
Favori
1.859.547
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
66 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 19211922192319241925
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

O kadar gecikir mi ya ben bahar ayında mart nisan diye ümit ediyordum, hw-q990d ne zaman çıkmıştı acaba.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sadays S kullanıcısına yanıt

q990D aldım hocam en çok onun lafı geçtiği için yazmadığımı fark etmemişim bile :D Arka uydulardan birisini bağlayamadım bir türlü onu araştırmaya geldim şimdide. Kurulumu yaptılar sorun yoktu ama şimdi birisi sürekli pair mode'unda dönüyor. Woofer ile diğer uyduda sorun yok. Çok canavar bir sistemmiş denildiği kadar varmış gerçekten de. Benzer sorunu bir arkadaş daha yaşamıştı ve soru cevaplanmıştı diye hatırlıyorum şimdi o cevaba bakacağım.

Telefona kurmam gereken yazılım sanırım Smasung Smartthings değil mi hocam?

• James_Sunderland kullanıcısına yanıt

Soundbari resetleyin duzelir buyuk ihtimalle. Bar uzerindek + ve - tusuna birkac saniye beraber basin.

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt

Genelde haziran ayi gibi cikar ama size daha once yanit veren arkadas magaza girevlisiydi ve belki onlara gelen bir haber vardir diyerek 2 ay sonra gelir yorumuna biraz sasirmistim.

• orhuntus81 O kullanıcısına yanıt
    Geçen sene haziran da satışa çıkmış , Teknosa da sormuştum oda aynı tarihi verdi ( Yeni TV ürünleriyle aynı zaman satışa çıkar dedi)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eiskent E kullanıcısına yanıt

Hocam smart Things'i kurduktan sonra (oda uğraştırdı :D ) Hemen güncelleme geldiğini söyledi, güncellemeyi yaptıktan sonra kendi kendine düzeldi sanırım sizin de dediğiniz gibi resetleyince düzeldi. Teşekkür ederim. Ailenin bir parçası olmak mutluluk verici.

Arkadaşlar çok ayrıntıya girmeden yaptığım 1-2 denemeden ve deneyimlerimden, müsaadenizle bahsetmek istiyorum;

Öncelikle asıl amacım olan Film kısmına bakacak olursak eğer, Kesinlikle ATMOS yeterliliği var diyebilirim. Yeterlilikten kastımda şudur; uydusu olmayan, hatta ve hatta uydu sayısı yetersiz olan farklı markaların ürünlerinden bahsediyorum. Hani hep reklamlarında gördüğümüz, şu ses şuradan çıkıyor duvara vuruyor, duvarlardan yansıyor ensenize geliyor vs. değil o ses o uydudan, kolondan geliyor bunu duyuyor hissediyorsunuz!!! izlediğim 5-6 tane video yada clip diyelim bunu çok rahat hissettirdi. Geçtiğimiz başlıklarda bir arkadaşın paylaştığı büyük ATMOS arşivini indirmiştim, iyiki de indirmişim kaynak iyi olunca aldığınız seste iyi oluyor.

Senelerce 5.1 Dolby Digital bir AVR ile vakit geçirmiş birisi olarak ses rengini beğendiğimi, yeterli olduğunu itiraf etmeliyim. Belki kulak yatkınlığıdır diyeceksiniz, belki yanılıyorsun diyeceksiniz, belki odada da ki yerleşimden dolayıdır diyeceksiniz ama 5.1 netliği AVR kadar değil özellikle John Wick'in bol kurşun sekmeli sahnelerinde, Matrix'in meşhur çatı sahnesinde bunu ayırt edebiliyorsunuz. 5.1 sesin hakkını veremiyor mu? Tabi ki veriyor hem de alışık olmayan bir kulağın kesinlikle ayırt edemeyeceği şekilde diyebilirim. Ancak Yıllarca kulağınız bir ses rengine, tonuna alışınca farkı anlayabiliyorsunuz. Bunu en güzel şöyle anlatabilirim sanırım; Kaldırımdan yürürken yanınızdan geçen bir araca olan yakınlığınız gibi. Yola daha yakınsanız aracın sesi daha keskin olur, yoldan uzaksanız aracın sesi keskinliğini kaybeder ya işte o şekilde. Ben 5.1 performansından da memnun kaldım.

Oyun kısmında ise hayretlere düştüm diyebilirim. Denediğim iki (üç) oyun sırasıyla; Death Stranding Directors Cut ve The Last Of Us Part1 Remake( ve orijinal) Paltform PlayStation 5 konsol üzerinden ayarları da yaptım bunu da eklemek isterim.

Last Of US'ın ilk çıkan orijinalinde çok büyük bir fark hissedemedim/duyamadım açıkçası ama Remake sürümünü açıpta takırdayanlar ile karanlık metro tünellerinde kalınca ses işçiliğinin ve ses sisteminin ne denli önemli olduğuna bir kez daha şahit oldum. Kendi orijinal Pulse 3D PS kulaklığıyla bile tavandan damlayan suların bu kadar keskin ses verdiğini, takırdayanların ismini cidden hak ettiklerini :D Metal sesini, ahşap sesini duyabildim. Death Stranding'de ise ses işçiliğimi dersiniz mühendisliğimi dersiniz inanın bilemeyeceğim KV denen yaratıkların, derin frekanslarda bu kadar çok ses çıkardıklarını cidden bilmiyordum.

Toparlayacak olursam eğer, Q990 Parasının hakkını kesinlikle fazla fazla veren bir sistem, şimdi Netflix, Prime, ne varsa sırasıyla bakacağım bakalım neler neler kaçırmışım :D

Evet Sevgili dostlar; Gerek tavsiyeleriniz ile, gerek bilgi birikiminizi ve deneyimlerinizi paylaştığınız ve yol gösterdiğiniz için Çok çok Teşekkür ederim bir kez daha. Eski kullandığım LG avr ve 5.1 Hop. seti'nin dayandığı kadar benimle birlikte gider mi bilmiyorum ama, şimdiden keyifli zamanlar geçirmeye başladık diyebilirim.

Herkese iyi dinlenceler dilerim...

Of çok bekliycez desene😑

Hayirli olsun gule gule kullanin. Uzun sure inceledikten sonra alinan cihaz begenildi mi keyfi bambaska olur. Forumda uzun kullanici yorumlarini gorunce onceki forum deneyimlerimizi hatirlayip mutlu oluyorum. Gercek bir kullanici deneyimi her seyi ozetler. Detay ayrintilarda gizlidir ve o ayrintilari yorumlarinizdan cok iyi hissettik emin olabilirsiniz. Tekrar hayirli olsun.

Sayhilarimla.

Bir kez daha, çok çok teşekkür ederim hocam. Yorumlarınızı okudum hep. Elimden geldiğince değerlendirdim, hepsi isabetli ve hepsi de abartısız tam benim ses hissiyatımı anlatan yorumlardı. Yine dediğiniz gibi uzun süre inceleyip doğru seçimi yapınca da cidden çok keyifli oldu. Umuyorum deneyimlerimizi ve fikirlerimizi paylaşmaya devam edeceğiz. Görüşmek dileğiyle...

Saygılarımla...

• zknmr kullanıcısına yanıt
    1000 tlden bütün topic aldıydık zamanında lale devrinde😂

• quote:

Orijinalden alıntı: James_Sunderland

q990D aldım hocam en çok onun lafı geçtiği için yazmadığımı fark etmemişim bile :D Arka uydulardan birisini bağlayamadım bir türlü onu araştırmaya geldim şimdide. Kurulumu yaptılar sorun yoktu ama şimdi birisi sürekli pair mode'unda dönüyor. Woofer ile diğer uyduda sorun yok. Çok canavar bir sistemmiş denildiği kadar varmış gerçekten de. Benzer sorunu bir arkadaş daha yaşamıştı ve soru cevaplanmıştı diye hatırlıyorum şimdi o cevaba bakacağım.

Telefona kurmam gereken yazılım sanırım Smasung Smartthings değil mi hocam?

Hayırlı olsun beğenmişsin yorumlarından anladığım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadays -- 2 Şubat 2025; 9:46:43 >

Hocam hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın. Yazınızı okuyunca çok fena özendim ben de...

• sadays S kullanıcısına yanıt

Çok iyi fiyatmış. Ben bunların genel merkeze mail attım alayım 30$ gösterin ürün+kargo diye   ama o toplara girmek istemediler   forumdan satmayı düşünen varsa iletişime geçebilir.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Peerless -- 3 Şubat 2025; 14:20:11 >
  • Peerless kullanıcısına yanıt

amazon durmadan indirim yaptı o zamanlar kargo dahil 30 euro sınırı yoktu bu düzenleme ile artık almak hayal oldu

• V1CT0RY kullanıcısına yanıt

Çok çok Teşekkür ederim hocam, daha iyileri sizlere olsun İnşallah. Umuyorum en kısa sürede benzer deneyimleri hatta kat ve kat fazlasını yaşarsınız. Ses cidden çok çok önemli.

Tekrar teşekkür ederim...

• Youtube Premium kullanıcılarına yeni özellikler gelmiş. Bu lossless'mı demek oluyor sizce?

SOUNDBAR [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radyohead -- 3 Şubat 2025; 20:58:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadays

Hayırlı olsun beğenmişsin yorumlarından anladığım

Çok beğendim hocam.

Özelliklede kompakt yapıda olmasına hayran kaldım.

AVR kullanıcıları bilirler kablo işleri bazen içinden çıkılmaz bir hale gelir. Bağlantıyı yaparsınız uydudan ses gelmez, bakarsınız uydunun arkasından kablo çıkmış onu takarken AVR arkasında ki bağlantısından kayma yapmış, cızırtılı geliyor, kablolar çok pahalı olabiliyorlar, :( bu yüzden ek yaptığımı bilirim :( (AVR kullanıcıları tarafından kesinlikle tavsiye edilmez ama mecbur kalınca çaresiz yapıyorsunuz) O ek yeri çıkmış, kaymış, kopmuş vs. :D Bu sette bu dert yok! bu özelliğine hayran oldum özellikle.

Deneyimledikçe daha da hayran oluyor insan, kolonlar iyice yandıktan sonra ses rengi çok daha iyi oturacaktır eminim ki.

Umarım ses seven, sese önem veren tüm dostlara nasip olur. Günün yorgunluğunu atmanın en güzel yolu bu bence. Bir bardak çay, 1-2 atıştırmalık ve sesin hakkını sonuna kadar alabildiğiniz sevdiğiniz bir yapımı izlemek. :)

Tekrar teşekkür ederim...

• quote:

Orijinalden alıntı: radyohead

Youtube Premium kullanıcılarına yeni özellikler gelmiş. Bu lossless'mı demek oluyor sizce?

SOUNDBAR [ANA KONU]
    Garibim 64k olunca 256kyı high definition sanıyor😂

Hocam apartman dairesinde mi oturuyorsunuz.

Alta uste ses gitmiyor mu sikayet vs gelmiyor mu hocam ?

• oksiladoo O kullanıcısına yanıt

Aynen hocam, apartman dairesinde oturuyorum, bina eski bir bina, ancak ses yalıtımı da oldukça iyi. En üst katta ben varım, alt katta yaşlı bir çift var, onların sesleri daha çok çıkıyor. Zaten ses kaliteli olduğu için yüksek açma gereği duymuyorsunuz. Ben şahsen 16-18 arası kullanıyorum. İlk kurduğumda kaçta bozulur diye denemek istedim, sonuna kadar çıkamadım :D

• 
Sayfa: önceki 19211922192319241925
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.