Şimdi Ara

Source Code (2011) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
183
Cevap
0
Favori
10.147
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Filmi bende şimdi bitirdim...baya baya beğendim... Özellikle son kısmı çok hoşuma gitti... Arşive katılabilecek bir film olmuş!

Not:Bu Tren sahnelerine gelince elimde olmadan gözlerim ''Michelle Monaghan'' a kitleniyor... Sırf onun yüzünden trendeki bazı sahneleri geri sarmak zorunda kaldım 35 yaşında olmasına rağmen çok çekici bir bayan kendisi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi afsdfas -- 11 Temmuz 2011; 2:10:38 >
  • Deja Vu, çok kaliteli, hatta 10 gömlek üstün bir başyapıttı bu filmden.
    Tabi hakkı verilmedi, zaten ne zaman Tony Scott filmlerini sevdi ki eleştirmen zırvataları.

Bunun konusuna gelecek olursak, çok kısa ve bazı klişelerle kaplanmış. Ama gene de yenilikçi tarafları var.
    Gene bu yıl film çıkmıyor arkadaş. Akademi 10 tane filmi nasıl dolduracak merak ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: actionboy35

Deja Vu, çok kaliteli, hatta 10 gömlek üstün bir başyapıttı bu filmden.
    Tabi hakkı verilmedi, zaten ne zaman Tony Scott filmlerini sevdi ki eleştirmen zırvataları.

Bunun konusuna gelecek olursak, çok kısa ve bazı klişelerle kaplanmış. Ama gene de yenilikçi tarafları var.
    Gene bu yıl film çıkmıyor arkadaş. Akademi 10 tane filmi nasıl dolduracak merak ediyorum

Senin düşüncen tabi ki ama bence Deja Vu'da güzel filmdi fakat bundan üstün değildi.Bu arada imzan hatalı haberin olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

quote:

Senin düşüncen tabi ki ama bence Deja Vu'da güzel filmdi fakat bundan üstün değildi.Bu arada imzan hatalı haberin olsun.

Deja Vu, öncü bir filmdi. Source Code üstüne koyarak ilerledi. İmza hatırlatması için teşekkürler.

• İzledim beğendim, güzel filmdi. İzlemeyenlere tavsiye ederim.
  • quote:

quote:

quote:

Deja Vu, öncü bir filmdi. Source Code üstüne koyarak ilerledi. İmza hatırlatması için teşekkürler.

Bu konuya benzer filmlerin öncüsü Quantum Leap adlı dizi o diziden bir kaç bölüm izlediniz mi bu filmin %100 çakma olduğunu anlarsınız, bu yüzden bu film çok güzel olsa da beni şaşırtmadığı için fazla beğenmedim, ancak Deja Vu şaşırtmıştı bence o daha güzel bu filmden...

• quote:

Orijinalden alıntı: aytacesmebasi

quote:

quote:

quote:

Bu konuya benzer filmlerin öncüsü Quantum Leap adlı dizi o diziden bir kaç bölüm izlediniz mi bu filmin %100 çakma olduğunu anlarsınız, bu yüzden bu film çok güzel olsa da beni şaşırtmadığı için fazla beğenmedim, ancak Deja Vu şaşırtmıştı bence o daha güzel bu filmden...

Aynen, katılıyorum. Ayrıca Tony Scott gibi bir yönetmenin elinden. Bu kişi daha çok çok yeni.

• 93 dakika olmasına rağmen IMDB puanı 7.7
    Güzel bir filme benziyor.
  • Source.Code.720p.Bluray.x264-MHD

biz izledikten 2 gün sonra hdsi düştü..ne diyeyim ben şimdi

örnek : http://www.imagebam.com/image/7c93c9140381325

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olağan_şüpheli -- 13 Temmuz 2011; 20:10:12 >
  • İndireyim şimdi. İyiki beklemişim bluray'i
  • İzledim tavsiye ederim
  • Çok güzel bir filmdi tavsiye ederim.

10/8
  • Şuanda 1080p olarak TWIZTED 720p olarak CHD versiyon var kaliteli olarak ama ben yinede 1080p CHD versiyonu bekleyicem
  • Film için 720p yeterlidir bence zaten bi patlama sahnesi dışında görsel açıdan başka bişey yok (Michelle Monaghan'ı saymazsak tabi )

1080p CHD çıktı. Ayrıca 720p CtrlHD'de çıktı 720p CHD'den daha iyi

Edit: Ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zhongli -- 16 Temmuz 2011; 15:04:29 >
  • şimdi izledim. güzel film di
  • Sonunu anlamadım.
  • Çok seviyorum bu zaman karmaşası olan filmleri

Güzel bir filmdi adamlar ölümden 8 dakika önceki bilinci yakalayarak zaman makinesi icat etmişler resmen. Adamın son trene gidişinde trenin patlamasını engelleyip o bilinçte kalacağını tahmin etmiştim. Zaten adamın ölmediği sürece o bedende kalması ipucu yeterliydi. Dikkat ettiyseniz vurularak öldüğü sahnede 8 dakikayı geçmişti. Çünkü trenlerin karşılaşma yeri geçmişti adam zamanlamamı mahvettin falan demişti hatta.

Edit: Yok ya bunlar geçmişe gitmiyor ki. Adam kendi söyledi bazı şeyler değişiyor. Demek ki paralel evrendeler. E ama saçma değil mi şimdi sen o adamın öldükten sonra bilmem nesini yakalayarak paralel evrene nasıl gidiyosun yavrum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1Ceko -- 22 Temmuz 2011; 4:27:45 >

• Source.Code.2011.720p.BluRay.DTS.x264-HiDt

az önce bir solukta izledim... süperdi gerçekten ... 10 üzerinden 8 puan rahat alır...

ekşisözlükte ve imdb de filmle ilgili yorumlara bakıyordum ve filmin sonu bazı kafa karışıklıklarına neden olmuş... yorumları okudukça benim de kafam iyice allak bullak oldu... filmi beğenmeyenler ya türü sevmiyorlar ya da filmi tam anlamamışlar.. neyse..

ekşisözlükten şu yorum baya ilgimi çekti :

filmin sonunda, cristina ile bizim yüzbaşı o miğfer şeklindeki dev aynada kendilerine bakmaktadır. kamera ilk başta arkadan çekmektedir. daha sonra kadraj yükselir ve onların aynadaki yansımaları da gözükür. aynadaki yüzbaşı değil sean'in ta kendisidir. cristina ile sean aşklarını yaşamaya başlarlar, olay paralel evrende değil gerçek dünyada geçer. yüzbaşı ise tek arzusu ölme isteği bu şekilde reddedilir çünkü kendisi ölür ancak source code kendini bir gün geriye atar, bu nedenle ölmemiştir. o denyo doktor da hala "büyük bir olay çıksa da programın ekmeğini yesek, yüzbaşıyı kullanabilsek..." diye beklerken, goodwin de hiçbir bok bilmeden telefonuna gelen mesajı anlamlandırmaya çalışmaktadır. yani ne yüzbaşının, ne goodwin'in ne doktorun istediği olurken bu olay sadece sean ve cristina'nın yüzünü güldürmüştür.

iyi sonla bitmemiştir, gayet vurucu bir sonla bitmiştir film. ayrıca o nasıl bir kaza da adam minyatür gibi kalmış arkadaş, herifi tekrar diriltmeyeceksiniz anladık da herifi teeange mutant ninja turtles'daki brain kadar da bırakmasaydınız bari...
    (hayrullah amazingogullari)

• Arkadaşlar az önce filmi izledim ve gerçekten çok beğendim.Konuda yazılan filmlerden başka,bu filme benzer(zamanda yolculuk,paralel evren vs.) film tavsiyeleri verebilir misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Razura

Arkadaşlar az önce filmi izledim ve gerçekten çok beğendim.Konuda yazılan filmlerden başka,bu filme benzer(zamanda yolculuk,paralel evren vs.) film tavsiyeleri verebilir misiniz?

Donnie Darko.

Bu arada Source Code'un dvd'si cikti mi ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.