Şimdi Ara

Sourtimes - Ekşisözlük kurucusu ssg ;) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
3.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay be.
  • bazı özelliklerimiz ve geçmişimiz çok benziyor fakat ben hala beşarısızım
  • Gelince izleyeyim...
  • Microsoftu bırakmakla çok büyük aptallık etmiş bence 2 işide beraber götürebilirmiş. Ayrıca bu adamın kendine programcı demesi yanlış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lambdaenergy

Microsoftu bırakmakla çok büyük aptallık etmiş bence 2 işide beraber götürebilirmiş. Ayrıca bu adamın kendine programcı demesi yanlış.

Sebep?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marvin Candle

quote:

Microsoftu bırakmakla çok büyük aptallık etmiş bence 2 işide beraber götürebilirmiş. Ayrıca bu adamın kendine programcı demesi yanlış.

Sebep?

şahitleri var ama diploması yok?
  • yazar olunca ne oluyor elinize ne geçiyor ? ciddiyim merak ediyorum herkes yazar olmak amacında?

Lambdaenergy kıskançlık seziyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefer48 -- 5 Kasım 2009; 2:24:09 >
  • Para verseler üye olmicagim biter ve bu sitede iyice ordan etkilenmeye başladı herkes mesajin sonuna
    bkz falan koyuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: fethiyeli1988

yazar olunca ne oluyor elinize ne geçiyor ? ciddiyim merak ediyorum herkes yazar olmak amacında?

Hoca kıskançlık yokta ülkede o kadar bilgisayar müh-yazılım müh okuyan genç var. Onlar o zaman bşuna okumuş oluyor gibi birşey bu yani.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: fethiyeli1988

yazar olunca ne oluyor elinize ne geçiyor ? ciddiyim merak ediyorum herkes yazar olmak amacında?

Hoca kıskançlık yokta ülkede o kadar bilgisayar müh-yazılım müh okuyan genç var. Onlar o zaman bşuna okumuş oluyor gibi birşey bu yani.

haklısın bırak adamın hevesini kırma... zaten adam akıllı bir eğitim alamadıktan sonra kolay kolay olunca bir meselk değil ben okuyom ama fazla bir şey anlamıyorum..

• Programcılık sadece eğitim değildir, sorun çözme yeteneği gerektirir ve üniversitede programlama veya bilgisayar mühendisliği okunmadan gayet kazanılabilecek bir yetenektir. Windows çekirdek geliştirme ekibinde görev almış birisine bile kendine programcı demesi yanlış diyorsunuz, ne diyeyim.
  • Bill Gates de üniversite mezunu değil. Programcı değilmi şimdi. Biri saçmalamış yüzlerce bilgisayar mühendisi ve yazılım mühendisi var onlar boşuna mı okuyor demiş evet boşuna okuyorlar. Diplomayı almakla iş bitmiyor. iyi bir programcı olmakta üniversite bitirmekel alakası yok. Yukarıda arkadşaında yazdığı gibi bu birr yetenektir ilgidir meraktır üniversite bitirmeye gerek yoktur. Ah bititrsen akademik kariyerin içi iyi olur. Ama şunu unutma insanlar senin projelerine bakarlar. Hangi üniden mezun olduğua değil. Programcılık böyle bişeydir. Doktor olmak istersib Avukat olmak istersin üniversiteden başka şansın yoktur. Ama programcılık öyle değil ne yetenekli programcılar tanıyorum sözüm ona en iyi üniversitelerin bilgisayar yazılım mühendisliğinde okuyanlara nal toplatıyorlar. Kıskançlığı bırakalım bu adamın başarısını takdir edelim.
  • Bu doktorluk gibi birşey değil ki. Neden diploması olmayan programcı olamasın ? Sürüyle bilgisayar mühendisi okuyan tandığım var, üniversite bittiği zaman sığır gibi oturacaklar bütün gün. Çünkü kendini yetiştirmeye bakıyor bu iş.

Adam üniversite okumadan Microsoft'ta çalışmış, biride Boğaziçi'ni bitirmiş diploma ile oturuyor hangisi programcı ?
  • sözlüğe pek girmem ama kurucusunun azmine hayran kaldım
  • steve jobs(mac kurucusu) ile bill gates(windows kurucusu) yakın zamanlarda üniversite diplomalarını aldılar.programcı olmak için zeki ve pratik olmak gerekir ve işini sevmek gerekir.saçmalanmış yukarda bazı arkadaşlar tarafından
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Lucario::.

Ssg yi tanıyorum şahitlerim var :D

bizzat onla sevişen arkadaşım var ben sana onuda getiricem
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞakaAltıGerçek

Gelince izleyeyim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeiCeei

quote:

Orijinalden alıntı: .::Lucario::.

Ssg yi tanıyorum şahitlerim var :D

bizzat onla sevişen arkadaşım var ben sana onuda getiricem

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.