Şimdi Ara

South Park Fan Club (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: BiaReN

16. sezon sadece 7 bölümden mi oluşuyor ?

14 bölüm olacak. Yazın ara veriyorlar. Ekim kasım gibi başlayacak devamı
  • quote:

Orijinalden alıntı: thebancally

en sevdigim 2-3 bölümden biri

Bottom b*tch company di galiba mükemmelde cidden butters a hasayım dense bazen çok üzülüyorum garibime

edit:otomatik düzeltme yapıyor tablet onun hatasını duzelttim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bi50likdaha -- 12 Haziran 2012; 0:30:39 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• benide ekleviyer hocam
  • south parkın giriş müziğini nerden indirebilirim?
  • Yeni bölümlerini facebook sayfasından takip ediyodum ancak sayfa telif hakkı sebebiyle kapatıldı. Sansürsüz yüksek kalitede izleyebileceğim bi site var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: paardon

Yeni bölümlerini facebook sayfasından takip ediyodum ancak sayfa telif hakkı sebebiyle kapatıldı. Sansürsüz yüksek kalitede izleyebileceğim bi site var mı ?

Southparkstudios.com altyazısız
  • quote:

Yeni bölümlerini facebook sayfasından takip ediyodum ancak sayfa telif hakkı sebebiyle kapatıldı. Sansürsüz yüksek kalitede izleyebileceğim bi site var mı ?

Torrentle indir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

BURDAN İZLE

quote:

Orijinalden alıntı: Morfildor

ekleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayırlısı be gülüm -- 15 Haziran 2012; 11:58:19 >
  • En son nezaman guncellendi bilmiyorum fakat beni de ekle.
    Başlığı gördüm. Ahanda burada ne varmış dedim. :)
    Biraz önce apple ile dalga geçtikleri bir bölüm vardi onu denk geldim bilgisayarda bir daha izledim oldum gülmekten. Bölüm adı için türkçe çeviri zor şöyle denebilir sanırım. New insan Pad . :)))))
    Izleyen anladı beni. Spoirer olmasın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler Eric Cartman T-Shirt ü istiyorum istanbulda nerede satılır bilen var mı.Beşiktaş civarı olabilir MEsela;Nişantaşı,Şişli,Mecidiyeköy,Taksim falan.
  • izyelebileceğimiz herhangi bir site varsa pm yoluyla atarmısınız arkadaşlar 1. sezondan son bolumlere kadar hepsini kapsayan düzgün görüntülü bi yer akk dolayısıyla download yapamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: poset cay

izyelebileceğimiz herhangi bir site varsa pm yoluyla atarmısınız arkadaşlar 1. sezondan son bolumlere kadar hepsini kapsayan düzgün görüntülü bi yer akk dolayısıyla download yapamıyorum

sadece 3 mesaj yukarıda yazıyor
  • quote:

izyelebileceğimiz herhangi bir site varsa pm yoluyla atarmısınız arkadaşlar 1. sezondan son bolumlere kadar hepsini kapsayan düzgün görüntülü bi yer akk dolayısıyla download yapamıyorum

dizimag.com bulabileceğinin en iyisi diğerlerine bakma bile ama bu site de mükemmel değil bazen ses görüntüden önce geliyor bazen de bazıları yüklenmemiş oluyor.Bi de 16.sezon 8.bölümü 2 haftadır bekliyorum koyacaklar diye. ama en iyisi bu işte yapacak bir şey yok

• quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

quote:

dizimag.com bulabileceğinin en iyisi diğerlerine bakma bile ama bu site de mükemmel değil bazen ses görüntüden önce geliyor bazen de bazıları yüklenmemiş oluyor.Bi de 16.sezon 8.bölümü 2 haftadır bekliyorum koyacaklar diye. ama en iyisi bu işte yapacak bir şey yok

hocam iyi güldürdün boşuna bekleme adamlar tatile girdi. yeni bölüm 26 Eylül 2012 de gelecek

• bölüm önersenize beyler az gülek
  • quote:

bölüm önersenize beyler az gülek

15.sezonun 1.bölümü çok güzel geldi bana son sezonlar içerisinde özellikle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Revoltant -- 26 Haziran 2012; 23:20:46 >
  • Ben nasıl burada olmam beni de yaz hocam
  • Yazar mısınız en fazla 1 2 bölüm izlememişimdir
  • quote:

quote:

Hocam dizimagde ilk sezonların altyazıları karışmıştı öyle bir sorun var mı yine ben yabancidiziizle'den izliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: RajonRondo

quote:

quote:

Hocam dizimagde ilk sezonların altyazıları karışmıştı öyle bir sorun var mı yine ben yabancidiziizle'den izliyorum

ben hiç yabancıdiziizle ye girmedim daha ama SP dizimag da gayet güzel şu an denemeni tavsiye ederim

• 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.