Şimdi Ara

South Park Fan Club (57. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Clyde ve Craig en iyi karakterler ya... :D
  • çogu yerde 9. sezondan itibaren 720p,ben 6-7-8 in de 720p sürümlerini bulmuştum.Partlı olarak malesef.aralarında birkaç bölüm silinmiş yalnız. Direk uyumlu altyazıları yok ,altyazı programları ile senkronlayabilirsiniz ama.

"South.Park.S06.720p.WEB-DL.DD2.0.AVC-jhonny2" diye aratırsanız bulabilirsiniz,bulamazsanız pm atabilirsiniz
  • yeni başladım buna ya :D sezonları geri geri izliyorum hastası oldum arkadaş.
    lan şey çok güzel şu butter çok tatlı lan hergele
  • BENİ DE ARANIZA EKLEYİN
    DH de böyle bir grup oluğunu bu gün öğrendim.
    Bu arada 1.sezondan 16.sezona kadar olan tüm bölümlerin satıldığı bir yer bilen varsa söylesin.Hep internetten olmuyor.Zaten düzgün bir site de bulamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brk-bjk -- 3 Mayıs 2012; 17:39:25 >
  • Bagımlısı oldum cok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: brk-bjk

BENİ DE ARANIZA EKLEYİN
    Bu arada 1.sezondan 16.sezona kadar olan tüm bölümlerin satıldığı bir yer bilen varsa söylesin.Hep internetten olmuyor.Zaten düzgün bir site de bulamadım

Dizimag sitesine baktınız mı ?
  • Timmy'yi biraz daha sık çıkarsalar keşke ya. Bağırışlarına aralıksız dakikalarca gülüyorum hep.

-----Spoiler-----

Özellikle Jimmy'yle gangster oluşları falan müthişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oprichniki

quote:

BENİ DE ARANIZA EKLEYİN

Baktım da 16.sezonun çoğu bölümünün part ları eksik bi de sizde de oluyor mu ses görüntüden önce geliyor.

• beni de ekleyiiiiin
  • beni de ekleyin :D sieg heil!!! cartman hitler.
  • quote:

quote:

quote:

BENİ DE ARANIZA EKLEYİN

Baktım da 16.sezonun çoğu bölümünün part ları eksik bi de sizde de oluyor mu ses görüntüden önce geliyor.

Facebook'ta bi grup vardı south park türkiyeydi sanırım adı,orda her bölümü yüklüyorlardı bi araştırın derim

• Ekleyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Static-X

quote:

quote:

quote:

BENİ DE ARANIZA EKLEYİN

Facebook'ta bi grup vardı south park türkiyeydi sanırım adı,orda her bölümü yüklüyorlardı bi araştırın derim

SAOL şimdi bakıcam

• Bluray izleyen var mı beyler 640x480den sonra 1 sezon için 13 gb indirmeye değer mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: UnToucheD_

Bluray izleyen var mı beyler 640x480den sonra 1 sezon için 13 gb indirmeye değer mi?

kota problemi yoksa indir gitsin denemeye değer.
  • quote:

Orijinalden alıntı: A-L-İ

quote:

Orijinalden alıntı: ALAK_

15 sezonun tamamını izlemiş olanlar var mı gerçekten aranızda?

Ben south parktan toplamda en faza 10-15 bölüm izlemişimdir o da sırayla değil. Şeytan diyor başla ama göze alamıyorum

Ben izledim.Bir yazda bitirmiştim.Başlamalısın

Bende ilk sezondan başladım gerçi ilk sezon kalite olarak sıkıcı gelmişti ama 16 sezon dilek olay epey götürür diyordum fakat 14.sezona girdim sona yaklaştıkca bi ulan biterse ne yapcam korkusu başladı bende de yavaşlatmayı düşünüyorum bölümleri

hoş bitse bile baştan başladığımda çoğu espriyi unutcağımdan yine epey gülerim ama

• Millet tom ve jerry ile büyürken biz south park ile büyüdük :-)

Benide ekle hocam :-)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImmortalS -- 9 Haziran 2012; 18:50:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• en sevdigim 2-3 bölümden biri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al Swearengen -- 9 Haziran 2012; 18:53:37 >
  • 16. sezon sadece 7 bölümden mi oluşuyor ?
  • 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.