Şimdi Ara

South Park Fan Club (59. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.535
Cevap
6
Favori
82.473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben 4 5 senedir takipcisim beyler 16.sezonu neden yarına kesildiğini araştırdım hiç bulamadım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lich King!

ben 4 5 senedir takipcisim beyler 16.sezonu neden yarına kesildiğini araştırdım hiç bulamadım ?

South Park sezonları genellikle 7 bölümden sonra yazın ara verir, ekimde kalan 7 bölümle devam eder. Güncel konulara göre yeni bölümleri yazın yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xhromex

quote:

ben 4 5 senedir takipcisim beyler 16.sezonu neden yarına kesildiğini araştırdım hiç bulamadım ?

South Park sezonları genellikle 7 bölümden sonra yazın ara verir, ekimde kalan 7 bölümle devam eder. Güncel konulara göre yeni bölümleri yazın yapıyorlar.

saol ama kışdan beri yok
  • quote:

quote:

quote:

saol ama kışdan beri yok

7. bölümü 25 nisanda yayınlanmış.
    15. sezonda 7. bölüm 6 haziranda 8. bölüm 5 ekimde yayınlanmış.

• Tüm sezonları arşivleyen/arşivlemeyi düşünen var mı aranızda? şu an tüm sezonlar elimde, 8 sezonun sonuna geldim. Beğendiğim bölümleri not edip gerisini sildim. Sezon 13-14-15 720p HD olarak duruyor. Diğer sezonları da HD olarak bulabilsem arşiv yapmak çok iyi olur aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Tüm sezonları arşivleyen/arşivlemeyi düşünen var mı aranızda? şu an tüm sezonlar elimde, 8 sezonun sonuna geldim. Beğendiğim bölümleri not edip gerisini sildim. Sezon 13-14-15 720p HD olarak duruyor. Diğer sezonları da HD olarak bulabilsem arşiv yapmak çok iyi olur aslında

Sezon 12, 13, 14, 15 in blurayleri olduğu için sadece bu sezonları HD kalitesinde bulabilirsiniz.
    Ama eski sezonların kaliteli webdl versiyonları vardır belki
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crystal Castles

Tüm sezonları arşivleyen/arşivlemeyi düşünen var mı aranızda? şu an tüm sezonlar elimde, 8 sezonun sonuna geldim. Beğendiğim bölümleri not edip gerisini sildim. Sezon 13-14-15 720p HD olarak duruyor. Diğer sezonları da HD olarak bulabilsem arşiv yapmak çok iyi olur aslında

Sezon 12, 13, 14, 15 in blurayleri olduğu için sadece bu sezonları HD kalitesinde bulabilirsiniz.
    Ama eski sezonların kaliteli webdl versiyonları vardır belki

Hmm kalsın o zaman ya. HD değilse bi anlamı yok. Sadece beğendiğim bölümleri arşivleyeyim yeter.
    Bu arada daha demin 8. sezonu bitirdim. Şu ana kadar en beğendiğim sezon oldu. 14 bölümün 7'sini arşivliyorum süper bölümler var.

• bnide ekleyin lütfen
  • benide yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • özledim lan
  • Ekle hocam.
  • Benide ekleyebilirsin.
  • hadi yav. gelse de izlesek
  • Yeni bölüm ne zaman ?
  • Ekle beni her ne kadar takip edemesem de
  • Ne zaman canım sıkılsa açar izlerim.İzlemeyen varsa hiç düşünmeden izlesin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Denk geldiğinde izlerim ama geçen bi kaç bölüm izledim en baştan başlayıp izlemeye karar verdim.
  • Denk geldiğinde izlerim ama geçen bi kaç bölüm izledim en baştan başlayıp izlemeye karar verdim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

Yeni bölüm ne zaman ?

Eylül 26
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.