arkadaşlar dieste soyuldum +8 3 parça shell eğer tezgahta veya sell yazan olursa dikkat edinn göğüslük pad ve bott +6 dd +8 dual shard lütfenn dikkat edinn eğer böle satan olursa bana pm atınn
bu aralar soyulma olaylari cok fazla artti
quote:
Orjinalden alıntı: kıssyoubaby
arkadaşlar dieste soyuldum +8 3 parça shell eğer tezgahta veya sell yazan olursa dikkat edinn göğüslük pad ve bott +6 dd +8 dual shard lütfenn dikkat edinn eğer böle satan olursa bana pm atınn
komik olmayamı çalışıyorsun +8 pad,bot,shard satan adam olunca bana haber verin ne demek bitek sendemi var bu itemler komedi ya
quote:
Orijinalden alıntı: ~VeNoM~
quote:
komik olmayamı çalışıyorsun +8 pad,bot,shard satan adam olunca bana haber verin ne demek bitek sendemi var bu itemler komedi ya
quote:
Orjinalden alıntı: ~VeNoM~
quote:
belki adam şüpheli listesi çıkarmak istio gitme garibimin üstüne
quote:
Orijinalden alıntı: i love this game!!!
quote:
Orjinalden alıntı: i love this game!!!
Evet çok arttı..
quote:
Orijinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Evet çok arttı..
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Evet çok arttı..
Forumda herkes teker teker soyuluyo.Bir ben soyulmadım
quote:
Orijinalden alıntı: ComeKillMe
quote:
Orjinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Evet çok arttı..
Forumda herkes teker teker soyuluyo.Bir ben soyulmadım
Alıntıları Göster
Bi kişi Butun forumu bı guzel halletı ama o kım bılmıyorum
Alıntıları Göster
hepsinin nedeni bende 1464 koxp diye indirdiniz hepiniz soyuldunuz emğinizle kasın bir sürü koxp indirin sonra syuldum deyin olacak işmi
quote:
Orijinalden alıntı: Muslukchu
hepsinin nedeni bende 1464 koxp diye indirdiniz hepiniz soyuldunuz emğinizle kasın bir sürü koxp indirin sonra syuldum deyin olacak işmi
Alıntıları Göster
BENCEDE kops işi ındırdıler bınbır turlu kops u dikkat etmek gerekir bir admınlerın bu konuyla ılgılenmelerı lazım böyle bir lınk atanın konusu acılen kılıtlenmelı arasıra cafeye gıdıyoz zıpırın bırı ındırın kurar pc ye Allah muhafaza bızımkılerde uçar
quote:
Orijinalden alıntı: slK_200
BENCEDE kops işi ındırdıler bınbır turlu kops u dikkat etmek gerekir bir admınlerın bu konuyla ılgılenmelerı lazım böyle bir lınk atanın konusu acılen kılıtlenmelı arasıra cafeye gıdıyoz zıpırın bırı ındırın kurar pc ye Allah muhafaza bızımkılerde uçar
Alıntıları Göster
soyulma oranlarınının artmasını ben yeni koxp tekte girme programı ve bunun gibi hile programlarının yeni versiyonlkarında trojen bulunmasından dolayı oldugundan dusunuyorum cunku bu soyulma olayları patch geldikten sonra basladı
quote:
Orijinalden alıntı: Muslukchu
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: Muslukchu
katılıyorum bedava premıum bedava koxp dediniz şimdi de ağlayın
quote:
Orijinalden alıntı: danqrew2
quote:
Orjinalden alıntı: Muslukchu
katılıyorum bedava premıum bedava koxp dediniz şimdi de ağlayın
Alıntıları Göster
ben ne cafeden gırıyorum ne oynarken msn acıyorum.ne baskasına sıfre verıyorum.ne burda bı sey ındırıyorum forumdan ve nede koxp kullanıyorum. warior um ve ben hala ıtemlerımızle beraberız..1 yıldır. aman nazar degmesın tahtaya vurun:)
Fıronca Yüzünde Şimdi Belasını Çekin Ağalar
quote:
Orijinalden alıntı: No. 429
Fıronca Yüzünde Şimdi Belasını Çekin Ağalar
AÖACIN NEDİRRR?? + 8 WOOD SATAN OLURSADA BANA SOLEİN KESİN BENİMKİDİR
quote:
Orijinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif
Bence de
quote:
Orijinalden alıntı: bodrumlu2
quote:
Orjinalden alıntı: LesSien mahlas ELaif
Bence de
Alıntıları Göster
ınternetten dowload yaparım msn acarım arkadasıma sıfremı verırım sıtelerde gezerım 3 yıldır charımlayım bırseyı acmadan önce tararım ama en saglam programlarla korurum pc mi
quote:
Orijinalden alıntı: i love this game!!!
quote:
cok artar tabi su anda butun koxp macro vs sitelerini okuyorum hepsinde hummali calismalar var
bu arkadas da muhtemelen onlardan birini indirmis :D
quote:
Orijinalden alıntı: cefurkannnnnnnn
quote:
cok artar tabi su anda butun koxp macro vs sitelerini okuyorum hepsinde hummali calismalar var
bu arkadas da muhtemelen onlardan birini indirmis :D
Alıntıları Göster
helel olsun soyana ben olsam bende soyardım we de soyuyorum beni ilgilendirmez yemeyenin malını yerler weya soymayanın malını soyarlar
quote:
Orijinalden alıntı: YB)
helel olsun soyana ben olsam bende soyardım we de soyuyorum beni ilgilendirmez yemeyenin malını yerler weya soymayanın malını soyarlar
Alıntıları Göster
hocam reklam kokan harketler bunlar :D reklam reklam
quote:
Orijinalden alıntı: YB)
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: kingyankee
bende çok yanlış bi davranış milletr gece gündüz oyanmıyor kasıyor item yapıyor sen onu çalıyorsun çok yanlış bugün oyunda hırsızlık yapan yarın başka bi yerden de çalar türkiye böle gençlerin eline düştü işte sonra tv lerde görüyoruz ekmek parası olmadığı iin çaldıı neden yok acaba ekmek parası çünkü adam çalışmaya değğl hırsızlığa alışmışş. böle şeyler yapmayın gençler ayıp kendinizi düşünün senin bir şeyini çalsalr hoş olurmu hiç ?