Şimdi Ara

ŞÖYLE BİR DİZİ ÖNERİSİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    dizi önerisi lazım. ama şöyle ki ; her bölüm farklı bir olay gerçekleşmeyecek , mesela bir amacın peşinden gidilecek bir dizi. yani da vinci tarzı olması lazım. şimdiye kadar prison break'ı bitirdim ve gerçekten beğendim. da vinci'nin de olan tüm bölümlerini izledim ona da bayıldım. supernatural'ın ilk sezonunu izledim ve sıkılıp bıraktım. sherlock'un da 2-3 bölümünü izleyip onu da sıkılıp bıraktım. yani aradığım dizi prison break veya da vinci tarzı olmalı. mesela supernatural'ın ilk sezonunda her bölüm ayrı bir olayı çözüyorlar , bana sıkıcı geliyor bu tarz diziler. ona göre öneriler verirseniz sevinirim

• Breaking Bad.
  • Vikings
    TWD
  • Ben de breaking bad diyorum.
  • Breaking Bad, Sherlock, Boardwlak Empire ve House of Cards.

Son 2'si ağır gelebilir, ilkinin ilk 2 sezonu ağırdır.
  • Orphan Black
  • Breaking Bad ve Twd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Var mı böyle bir dizi
    4 ay önce açıldı
    Yalnızca bir dizi değildi
    4 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Breaking Bad mutlaka izlemelisin, biraz fantastik seviyorsan Teen Wolf da güzel bir dizi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ohurcool

Breaking Bad mutlaka izlemelisin, biraz fantastik seviyorsan Teen Wolf da güzel bir dizi.

+1
  • Breaking bad

• Breaking Pad iyidir.
  • Senin ilacin Sherlock hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Supernaturalde 1.sezonda sıkıldım demişsin keinlikle katılıyor gibiyim :D Dizi 1. sezonda her bölüm birilerini kurtarma felan sezon finaline doğru belli olaylar oluyor.Benide izlerken sıkmıstı fakat ben ilerki sezonlar daha güzel diye devam etmek istedim.5. sezondayım ve kesinlikle izlediğime pişman değilim.Sana önerim sende devam et 2. ezondada avlanma felanda olsa avlar diziyle ilgili oluyor ve herzaman avlanmıyorlar.3.sezonda av yine oluyor fakat çok daha az ve çok sürüklüyor bırakamıyorsun.

Twd yede başla 1. sezonu hemen bitirirsin sürükleyici.Çok hatırlamasamda 2. sezon daha durgun ve çok aksiyon yok ama yinede gayet iyi. 3. sezon ve 4.sezonun ilk yarısı aynı konu üzerine gibi gayet güzel. 4. sezon 2. yarısı da ayrı güzel kesinlikle başla.

Birsürü önerilcek dizi var ama herkez yazmıs bende yaızıyım.

Breakin bad e daha başlamadım fakat birisi izlesin diye açtığımda başını ve sesini duymak bile beni sürükledi :D:D

• aradığın en uygun ve en izlemen gereken şey Breaking Bad ilk sezon biraz vasat geçsede Walter White'la çok iyi 5 sezon seni bekliyor
  • Sherlock
    Dexter
    24
    Her sezonda ayrı olay var ama sezondaki olaylar bütün
  • alcatraz fakat sadece 1 sezon
  • Fringe. aslında bütün bölümler bağlantılı ama biraz geç farkediliyor

• 24

• Breaking Bad istediğine uyar.
  • the strain ,under the dome, the wire
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.