Şimdi Ara

ŞÖYLE OLUYOR ANLADIĞIM KADARIYLA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şimdi lys 1-3 ten girenlerin ts puanları yaklaşık 100 puan az hesaplandı ama şöyle de bir durum var adam coğ tar fels girmediği için geleceği sıralama 150.000 in gerisinde kalır ve o sıralama gerisindekileri etkiler o da ortalama bir ed ve coğ yaptıysa. aynı durum mf ler için de geçerlidir.lys 3 e girmeyenlerin tm puanları az gelir ama zaten edb coğ girmediği için toplam ne kadar gelebilr ki bunda da baya geridekileri etkileyecektir.Zaten hepsine girenlerde bir problem yok doğru hesaplanmış.

Benim anladığım kadarıyla problem bu.Tekrar hesaplansa bile en kötü 100.000 den sonrasının etkileneceğini düşünüyorum.Ayrıca ortada problemin olduğu belli bunu er ya da geç düzelteceklerdir.

• sanırım bir kişi daha durumu ayıktı, 15 kişi kaldı farkına varmayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • YAHU Bİ GİDİN BENİM SIRALAMAM ANCA YETER BANA DÜŞÜRCEKLERMİŞ BİDE DAVA AÇARIM O İLK 100.000 DEKİLERİNDE DÜŞSÜN BU NE HAKSIZLIK ASIL BİZİM İHTİYACIMIZ VAR 100BİNDEN ÖNCEKİ ADAM ZATEN HER TÜRLÜ YERLEŞİR
  • düzeltileceğini sanmam bu sıralara göre tercih yapmalısnız ve temkinli davranmalısınız bu yani

• yok yahu 200k-250k dan sonrasını etkiler gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: harukulade

YAHU Bİ GİDİN BENİM SIRALAMAM ANCA YETER BANA DÜŞÜRCEKLERMİŞ BİDE DAVA AÇARIM O İLK 100.000 DEKİLERİNDE DÜŞSÜN BU NE HAKSIZLIK ASIL BİZİM İHTİYACIMIZ VAR 100BİNDEN ÖNCEKİ ADAM ZATEN HER TÜRLÜ YERLEŞİR

dava sonuçlanana kadar iki üniversite bitirirsin

• Mesela gecen sene adam ygs de 18k olmus.lys mat-geo da 70+ net yapmıs ama edebıyat sınavına gırmemıs.okul puanıda ıyı sayılabılcek duzeyde ve tm sıralaması 80.000

Ben 75.000 deyım tm1 olarak bence maksımum 15-20k oynatacak benı.

Yanlıs mı dusunuyorum?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu yeni klavuz açıklandı ösym tercih rehberi koydu herkes tercih yapsın diye siz daha neyle uğraşıyorsunuz yok arkadaşım birdaha okunmaz sonuçlar
  • benim görüşüm hala bu yönde baştan hesaplanır gibi geliyor bana çünkü ortada bir yanlışlık var.
  • Bu saatten sonra hiç bir şey değişmez arkadaşlar. Değişcek olsaydi tercih baslamazdi ve kilavuz yayimlanmazdi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.