Şimdi Ara

Söyledigim tarzda Film ÖNEREBİLİRMİSİNİZ LÜTFEN. HAYRA GEÇER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
1
Favori
11.670
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Bana şu şekilde filmler lazım lütfen yardım ederseniz sevinirim hayra geçer :)
    Sayın çaçalar Film önerecek varmı böyle adamı gaza getiren tarzda,
    1. OLARAK
    Never back Down, tarzı film olabilir, Liseye gelen yeni çocuga bulaşanlar sonra çocugun egitim alıp onlara dersi vermesi okulda popiler olması,kızları felan peşine takması,
    ----veya
    okula yeni gelen çocugun ( basketbol, futbol , rugby , larkos, ) vs. de başarılı olması çok yetenekli olması gibi filmler
    ---------------------------------------

2. olarakta

Teen wolf dizisinin film versiyonu gibi yane; Okulda ezik bi çocugun bi şekilde özel güçlere kavuşması ( hız, güç, atletiklik ) Ve okulda herkesin bi anda dikkatini çekmesi.

ÖZELLİKLE 2. GİBİ OLURSA İYİ OLUR ONA ÖRNEK OLARAK; I'M NUMBER FOUR - BEN DÖRT NUMARAYIM VAR - YANE Bİ ŞEKİLDE GÜÇLENMESİ, SPİDERMANDA NASIL ÖRÜMCEK ISIRINCA PETER GÜÇLENİYOSA BUDA ONUN GİBİDE OLABİLİR VEYA NE BİLİYİM ÇOCUGUN EZİK GİBİ GÖRÜNÜP ASLINDA GÜÇLÜ OLMASI GİBİDE OLUR

• quote:

Orijinalden alıntı: puluscuyuz939

Arkadaşlar Bana şu şekilde filmler lazım lütfen yardım ederseniz sevinirim hayra geçer :)
    1. OLARAK
    Never back Down, tarzı film olabilir, Liseye gelen yeni çocuga bulaşanlar sonra çocugun egitim alıp onlara dersi vermesi okulda popiler olması,kızları felan peşine takması,
    ----veya
    okula yeni gelen çocugun ( basketbol, futbol , rugby , larkos, ) vs. de başarılı olması çok yetenekli olması gibi filmler

2. olarakta

Teen wolf dizisinin film versiyonu gibi yane; Okulda ezik bi çocugun bi şekilde özel güçlere kavuşması ( hız, güç, atletiklik ) Ve okulda herkesin bi anda dikkatini çekmesi.

ÖZELLİKLE 2. GİBİ OLURSA İYİ OLUR ONA ÖRNEK OLARAK; I'M NUMBER FOUR - BEN DÖRT NUMARAYIM VAR - YANE Bİ ŞEKİLDE GÜÇLENMESİ, SPİDERMANDA NASIL ÖRÜMCEK ISIRINCA PETER GÜÇLENİYOSA BUDA ONUN GİBİDE OLABİLİR VEYA NE BİLİYİM ÇOCUGUN EZİK GİBİ GÖRÜNÜP ASLINDA GÜÇLÜ OLMASI GİBİDE OLUR

kick ass 2.seçeneğe uyar.çok kaliteli bi filmdir.ayrıyetten batman serisini izleyebilirsin begins ile dark knight'ı rises daha düşmedi.tokyo drift var , aklıma gelen simdilik bunlar.

• Teşekkür ederim zaman ayırıp söyledigin için
  • Günceldir.......
  • quote:

Orijinalden alıntı: Funeralbaris

quote:

Orijinalden alıntı: puluscuyuz939

Arkadaşlar Bana şu şekilde filmler lazım lütfen yardım ederseniz sevinirim hayra geçer :)
    1. OLARAK
    ----veya

2. olarakta

kick ass 2.seçeneğe uyar.çok kaliteli bi filmdir.ayrıyetten batman serisini izleyebilirsin begins ile dark knight'ı rises daha düşmedi.tokyo drift var , aklıma gelen simdilik bunlar.

Teşekkür ederim ama baktım hiçbiri alakalı olmamış söylediklerimle

• Karete kid tam sana göre
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Devam, bu filmler Never Back Down'dan farkklı olsada oldukça gaza getiren filmler.

• Teşekkür ederim ama, Ondskan'ı izledim, warrioruda izledim, the forbidden kingdom pek öyle durmuyor ama denicem teşekkürler
  • green street hooligans olabilir
  • Fantastik birşey önereceğim sana ; Titanlar Öfkesi 2
  • Arkadaşlar söylediklerinizin çogunu izledim g,s,h , chronicle daha degişik bişiler

• Tam aradığın türden.
  • Fazla beğenmemiştim de sanırsam istediğin tarzda tam hatırlamıyorum ama

• Çok saolun arkadaşlar verdiklerinizi deniyorum, Başka bilen varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmirdennefretediyorum

green street hooligans olabilir

Katılıyorum .
  • Tam söylediğine uymuyo ama gaza getirici.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevermore__ -- 29 Ağustos 2012; 15:28:41 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.