Şimdi Ara

Soylenmek Istiyorum @ dedestan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaslar, son zamanlarda sinirimi bozdugu icin paylasmak istedim. uzun suredir forumlari kullaniyorum ama post pek yapmiyorum.

Gittigidiyorda son satisimda bir laptop satmak istedim cunku kullanmiyordum, laptop insani degilim ne diyebilirim cocuk sahibi olmak istiyorum ortayaslarimda.

Bir arkadas geldi dedestan nickli ve satin almak istedigini soyledi, hayliyle her alici gibi o da sorular sormaya basladi ama sorularin nitelikleri daha cok sayfada yazan seyleri benim tekrar etmemi ister gibiydi. Sabirla her bir mesajina cevap verdim. Misal;

"urunde catlak kirik varmi?" - (sayfada oldugu yaziyor resimlerle)

"urun cantasiyla veriliyormus sizde yollicaksiniz herhalde" - urun satis sayfasinda canta kelimesi bile gecmiyor.

Ama insanlik hali onemli degil ben cevap verdim hepsine 3-5 saati gecmicek sekilde, zira benimde bir hayatim var dedestan mesaj atmismi su dakika diye beklemiyorum. FAKAT arkadas yanlis anlamis ve bana soyle bir yorum yapmis.

Herhalde bende bi sorun var anlayamadim ! ya da arkadas gozu kapali mouse ile ekrana tikliyordu ben farkedemedim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kiz olmak nasil bir duygu?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.