Death Stranding den sonra pek bir beklentim yok bu adamdan |
Söylenti: Hideo Kojima Yeni Oyunu için Microsoft ile Görüşüyor (2. sayfa)
-
-
Ne Playstation'um var ne Xbox'ım fanboyluk yapmıyorum ama bu adam cidden balon. Oyun piyasasının sırf birini öne çıkarmak adını çıkardığı yücelttiği birinden başkası değil. MGS serisi zamanında başarı sağlamış olabilir, başka da esprisi yok zaten. Kısacası balon... -
Sh gelse süper olur -
Ortada oyun yok ama herkes şimdiden konsol kavgasına tutuşmuş. Belki oyun kötüdür. Oyun kötü çıkınca microsoftçular sony'e, sonyciler microsoft'a iteler. -
Bence böyle birşey olmayacak, bekleyip görelim.
-
Death stranding herkesin oynayabileceği bir oyun değil oyunu sabırla oynarsanız çok detaylı bir oyun olduğunu görürsünüz hikayede ince işçilik çok güzel işlenmiştir en fazla 8.5 lik bir oyun bu oyunun hala metacritic yorumları beni güldürür adam 4 saat oynamış inceleme yapmış falan gerçekten komik
-
Buradaki yorumları gördükten sonra yaşlandığımı kabullenmeye başladım
< Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı > -
Sonunda adam akıllı bir destek buldu kendisine. Doğru adres
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yakuza serisi gibi underrated sinematografi ve hikaye de aşmış bir oyun varken şu mgs denilen amerikan patriotizmi içeren oyunun amerikan mainstreamının gazladığı adamı her seferinde nete haber yapıyorlarya pes doğrusu.Umarım microsoft bu adama para kaptırmaz kargosunu da sırtlansın sony civarlarında gezmeye devam etsin .3 dakikalık şarkı boyunca karaktere merdiven çıkarttırmakla olmuyor bu işler.
-
PS'ci ergen kardeşlerimiz keklerini yiyorlar ellerini yıkasın gelirler.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-A30D8ADADYakuza serisi gibi underrated sinematografi ve hikaye de aşmış bir oyun varken şu mgs denilen amerikan patriotizmi içeren oyunun amerikan mainstreamının gazladığı adamı her seferinde nete haber yapıyorlarya pes doğrusu.Umarım microsoft bu adama para kaptırmaz kargosunu da sırtlansın sony civarlarında gezmeye devam etsin .3 dakikalık şarkı boyunca karaktere merdiven çıkarttırmakla olmuyor bu işler.
mgs oyunlarına amerikancılık içeriyo dedin ya. hiç bir oyununu oynamadığın o kadar belli ki. ha oynadım dersen bu sefer gözünle takip etmeni öneririm oyunları. belki de ingilizcen yoktur.
-
Kojima neticede bir oyun yapımcısı ve kimsenin şahsi malı da değil Xbox a oyun yapar PlayStation'a da yapar. Bu kadar kafaya takılacak bir durum yok yani.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackTower_35 -- 10 Nisan 2021; 13:28:2 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X