Şimdi Ara

Söylenti: PS4'den İkinci El Oyunlara Kısıtlama (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E3 ü beklemeden yorum yapmak çok sakıncalı bir hal aldı . Az biraz beklemekte fayda var ;)

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 200 lira oyuna verilmez konsol devri bitmiş o zaman.
  • Belki çok iddalı konuşuyorum ama bence PS4 de ikinci el oyunlar için DRM benzeri bir uygulama olmayacak. Sony, Microsoft'a karşı elinini güçlendirmişken kendini Microsoft'un seviyesine çekeceğini hiç sanmam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alito -- 27 Mayıs 2013; 11:43:22 >
  • E3 ü beklemek çok zor ve o kadarda heyecanlı ;)
  • Sony'nin böyle birşey yapacağına olanak dahi vermiyorum hele XBOXbir'in rezalet tanıtımından sonra eline fırsat geçmişken.

• XBox editörleri anlaşılan böyle bir iddia ortaya atma gereksinimi duymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: musAKka

quote:

Orijinalden alıntı: stun

gamerhand

verdiğin linki okumamıssın kendi ayagına sıkmıssın

Tretton's support of used games seems somewhat hollow, however, given that Sony is currently pushing the PSN Pass system, which requires second hand game owners to buy codes to use their games online. He did qualify his statements by adding that Japanese Sony executives may not see eye to eye with him on the matter.

bu olsa bile , ms 2. el sistemınden çok daha iyidir...

Zaten Microsoft bu sistemi bir şekilde yumuşatmak zorunda yoksa cidden başı çok ağrıyacak.

aynen yok ms ile anlaşmalı magazaya git yok kaydı sildir yok parasını öde... o değilde türkiyede xbox360ta kullananlar var... ben her 2 konsolu istersem ne olucak :S öncelık ps4 ama yanına ekte olarak almak isteyebılırım... bu sefer onu bile almam..hadi kaldı sony nin yapcagı bile pass sistemi pass 20tl oluyor genelde zaten.. 20 tl olsa gene sorun .ben spotçudan oyunu takaslarkende ödüyorum zaten..bu sistemler yanlış

• zaten daha önceden de böyle haber vardı hatta ilk ikinci el yasağı veya engeli sony tarafından gündeme geldi diye hatırlıyorum .. ancak sony sonradan böyle bir şey yapmayacaklarını söyledi .ps3 nasılsa ps4 dede öyle olacak dedi... sony kendi ağzıyla söyledi bence 2. el de hiç bir kısıtlama olmayacak ..

• Sony den beklerim

• quote:

Orijinalden alıntı: Uncy

Sony den beklerim

microsoft bekletmedi bile :)

• nololdu xbox one'yi kötülüyordunuz drm var diye ? sizi gidi sonyboylar

Bad_Dream
  • BSC Misafiri
    27.5.2013 14:33:21

ya arkadaşım xbox one niye kötülüyoruz bilmiyorsun sanırım ... microsolf kendi ağzıyla onayladı da ondan ..sony böyle bir şeyi daha onaylamadı .. onaylasın o zaman konuşuruz..

• quote:

Orijinalden alıntı: GamerHand

Koskoca Sony baskani 2. elde hicbir durum soz konusu olmayacak dendi simdi Xbox editorleri Xbox One basarisizligi icin ortami PS4 uzerinden germeye calisiyorlar.

Tek sebep su an Xbox One ile Microsoft ustundeki yuku azaltmak ve tepkileri baska yone cekmek :) Bu kadar cirkeflesme be Microsoft yakismiyor koskoca firmaya.
    Geoff Keighley ortalik karistiriyor baska bisey degil :)

Not: Ha birde bu adam değilmiydi PS4 sunumundan sonra "konsol göstermeden sunummu olur?" diye böyle çapsız konuşan. Gördük konsol gösterip yaptıkları sunumuda.

O dediğiniz kişi Major Nelson, Larry Hryb. Xbox Live'dan sorumlu kişi. Bu bahsettiğimiz isim Geoff Keighley, Game Trailers'ın en yetkili isimlerinden, oyun dünyasının en prestijli ödülü Video Game Awards'ın her sene düzenleyicisi.
    Hiç bir zaman taraflı yorumunu görmedim şahsen ne zamandır takip ederim.

• lan alın pc rahat edin hala kafanız basmadı konsola vereceğiniz parayla 50 tane sağlam oyun alırsınız lan.

• Eğer ki yeni nesilde oyunlar 60 dolar üzeri olacaksa bu 2'ci elden para kazanmak, aç gözlülükten başka bir şey olmaz. Ama 60 dolar seviyesi olursa ve 2'ci el aktivasyonu içinde ülke bazında adam gibi bir fiyatlandırma yapılırsa sorun olacağını sanmam. Sonuçta 2 ci el oyuncu bünye için candır, ama oyun yapımcısı için karsız bir iştir.. THQ nun başına gelenlerde bu mevzu azda olsa pay sahibidir....

• Umarım Sony böyle bir saçmalığa yönelmez yalnız Ms'in bu uygulamasından sonra oyun firmaları Sony'e baskı yapabilir diye düşünüyorum sonuçta bu uygulamadan ceplerine para girecek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tizar

lan alın pc rahat edin hala kafanız basmadı konsola vereceğiniz parayla 50 tane sağlam oyun alırsınız lan.

arkadaşım diyelim sonyde bu yolu izledi 2. elden para alacak diyelim bunun firmalar desteklerse ve pc dede bu yol izlenirse ne olacak :)

• quote:

Orijinalden alıntı: PSAC

quote:

lan alın pc rahat edin hala kafanız basmadı konsola vereceğiniz parayla 50 tane sağlam oyun alırsınız lan.

arkadaşım diyelim sonyde bu yolu izledi 2. elden para alacak diyelim bunun firmalar desteklerse ve pc dede bu yol izlenirse ne olacak :)

Steam veya origindne haberin yok senin sanırım . Neyse öğrenmiş oldun
  • quote:

asıl pc alacağınız ekran kartları ile kaç tane oyun alınır .. artı konsollar da red dead redemption gibi özel oyunlar çıkıyor , fifa 14 konsollar daha iyi çıkacak .. konsola özel exc. oyunlar var .. artı oyun şirketleri konsoların yanında EA bile yeni nesil konsolları 1 nesil ilerde görüyor .. birde oyunlar konsolda daha iyi olacak bunun nedenini anlatan çok güzel video var izle ..
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=r14KxNek3IU#! ..

pc ye o kadar para vereceksin ama oyun şirketleri doğru düzgün destek olmadığından konsoldan daha kötü oyunlar göreceksin benden sana tavsiye ps4 al saçma sapan yorum yazma ..kıskançlık yapma .. bu arada bağımsız oyunlarda artık ps4 de pc bir artısı kalmadı modlar dışında tabi .belli bir süre yeni nesil konsollar eskiyince kadar konsollar bir numara ..

• bu 2. el mevzusuna konsol firmalarının tek başlarına karar verdiklerini sanmıyorum oyun firmaları bu yönde bir baskı yapıyordur büyük ihtimalle

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.