Şimdi Ara

Söylenti: PS4'den İkinci El Oyunlara Kısıtlama (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

< Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • olmaz.sony microsoft'un bunun yüzünden aldığı tepkilerin farkındadır ve aynı hataya düşmeyecektir.
  • Eğer XBOX ONE da böyle bir uygulama olursa büyük ihtimal PS4 tede olacaktır niye . Çünkü oyun yapımcıları ve dağıtımcıları 2. elden para alamıyorlar , ben alıyorum oyunu bitriyorum . Mesut ÇEVİK e veriyorum oda bitiriyor Ersin KILIÇ a veriyor oda bitiriyor Talha AYNACIYA veriyor ne oldu şimdi . Firma tam 180 dolar kayba girdi oyunun 60 dolar olduğunu düşünürsek tabi birde 3 kişiye dağıldığını düşürsek en aşa 180 dolar zarara girdiler . Bu yöntem ile bunu en aşağı seviyeye çekmek istiyorlar haklı olarak . XBOX ONE uygularsa bunu bu şu demektir EA , Activison gibi büyük firmaların dayatmasıdır bu . Kısacası PS4 te nasibini alır ha yok ben istemiyorum ben ikinci ele yasak getirmem diyorsa SONY oda cebinden verecek parasını bunuda durumu iyi gitmeyen SONY yapamacayacağı için dua edinde XO da böyle bir kısıtlama olmasın .

Bu olay taa ps3 zamanında vardı firmalar 2. elden para almak istiyor deniliyordu kimsenin umurunda olmuyordu . Sanırım bu nesil konsollarda patlak verecek gibi...

• Rahat olun sony böyle bir şey yapmaz.

• konsolculara müstehak. PC > ps4 + xbox one. boşuna söylemedik.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafaAG1985

konsolculara müstehak. PC > ps4 + xbox one. boşuna söylemedik.

sen gidip torrentten oyun çek '_' ne işin var senin burda

• sony bu hataya düşmez bence
    microsoft yaptı bir hata temizlemeye çalışıyor zaten
  • Sony'nin böyle bir hataya düşeceğini hiç sanmıyorum.
  • İster Sony yapsın ister Microsoft, ikinci el oyunların, konsol firmasına ekstra ücret ödemeden oynanmasına izin vermemek, bir çok ülkenin kanuna göre suç teşkil edecektir. Ben bu yasağın, uzun süre aktif olarak uygulanacağı kanısında değilim. Mahkeme yoluna başvuran kullanıcılar sayesinde iki konsol şirketi de geri adım atacaktır diye tahmin ediyorum.

Netice de siz parasını verip, oyunu da konsolu da almışınız, aynı oyunu ikinci bir konsolda oynamak için, neden tekrardan konsol firmasına para ödemek zorundasınız ki

Benim olan orijinal bir oyunu ister satarım, ister satmam başka bir konsolda başka bir hesaptan oynarım. Buna kim karışır.

Neymiş, aldığın oyun, diski taktığın konsolla ve o hesapla bütünleşecekmiş

Ya arkadaş, benim iki ayrı evim, iki konsolum ve bu iki konsolda farklı iki hesap kullanıyor olamaz mıyım? Parasını verip aldığım benim olan bir oyunu neden aynı marka iki konsolda da oynayamıyorum. Aynı marka diğer konsolum da oynamak için konsol firmasına illa tekrar mı para ödeyeceğim.

Resmen tüketici kanuna aykırı bir şey

Terbiyesizliğin daniskası,

Ali ile Veli arasındaki alışveriş den onlara ne ? Hem konsol firması hemde oyunu üreten firma, Ali ile Veli arasında ki alışveriş den kendilerine pay çıkarmak istiyorlar yani haraç kesmek istiyorlar. Biri bana konsolunu satıp geçmiş, diğeri oyununu satıp geçmişi daha neyin peşindeler. Zaten benden yeterince para kazanmışlar, benim olan bu oyunu, ben artık başka bir konsolda başka bir hesabımdan oynayabilmeliyim.

Yoookk olmaazzz diyorlar. Eee niye olmaz. Başka makine de başka hesapdan oynamak istiyorsan bize 3-5 kuruş atacaksın diyorlar. Sana ne birader sana ne, zaten oyun firmaları, online kod adı altında soygun yapıyorlar. Sen konsol üreticisi olarak neyin peşindesin, neyin?

Yazdıklarım her iki konsol üreticisi içinde geçerli

Aşağıdaki 3 programda konuşma yapan insanlar yılların kurdu. Türkiye de ki oyuncular yanlış hamlelerde bulunmasın diye yılların tecrübeleriyle bir tartışma yapıyorlar.

Microsoft Xbox One Lansmanı Değerlendirmesi (26.dk dan sonra Microsfot' a ateş püskürüyorlar, 2. el pazarı ve 24 saatte bir bağlantı olayının E3 öncesi açıklığa kavuşturulmasını istiyorlar.)
    http://www.konsolussu.com/2013/05/microsoft-xbox-one-lansmani-degerlendirmesi/

2si1: "Kendini sevdirmeyi bilen" Teknoloji ve Oyun programı 25 Mayıs 2013 (Mesut Çevik, arada ciddi güç farkı var, ben Playstation 4 alacağım diyor.)
    http://www.donanimhaber.com/2si1/haberleri/2si1-Kendini-sevdirmeyi-bilen-Teknoloji-ve-Oyun-programi-25-Mayis-2013.htm

Xbox One oyun konsolunu değerlendiriyoruz (Xbox one hakkında iç açıcı konuşmuyorlar, yılların Xbox 360 kullanıcısı Levent Pekcan, Xbox One daki servislerin hiç biri Türkiye de bir anlam ifade etmiyor diyor.)
    http://www.teknoseyir.com/93102/xbox-one-oyun-konsolunu-degerlendiriyoruz/

• Samet Xbox'ı kaça sattın ? Doğvu mu samet ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.