Şimdi Ara

Söylenti: Yeni Xbox'a Blu-Ray, Kinect 2 Desteği Olucak. (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DasheriM

Daha önce Sony'ye telif hakkı vermemek için HD-DVD'nin halen devam eden uzantısı olarak 30 gblık China Blue High-definition Disc destekli çıkacak tarzı haberler okumuştum. Bence mantıklı olabilir. Tek katman 15 gb, çift katman 30 gb destekli. 30 gb da yeter gibi...

http://en.wikipedia.org/wiki/China_Blue_High-definition_Disc

Bencede bu medya kullanilabilir blu ray ihtimali cok dusuk 30 gb yeter de artar bile
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Blu-Ray tamam ama Kinect 2 bir cihaz çıkacağını sanmıyorum , Kinect cihazının Yeni Xbox içinde kullanılabilir bir duruma getirileceğini düşünüyorum...

Mevcut Kinect teknolojisi yeni nesil Xbox'a dahili olarak gelse çok iyi olur. Bence bunu yapabilecek kapasitede Microsoft ve inşallah yaparlarda.

Diğer türlü yeni nesil disk formatı üzerinde zaten çalışmalar başlamıştır çoktan. En son çare Sony'den telif haklarını alacaklar Blu-Ray teknolojisinin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rubellite

quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Blu-Ray tamam ama Kinect 2 bir cihaz çıkacağını sanmıyorum , Kinect cihazının Yeni Xbox içinde kullanılabilir bir duruma getirileceğini düşünüyorum...

Mevcut Kinect teknolojisi yeni nesil Xbox'a dahili olarak gelse çok iyi olur. Bence bunu yapabilecek kapasitede Microsoft ve inşallah yaparlarda.

Diğer türlü yeni nesil disk formatı üzerinde zaten çalışmalar başlamıştır çoktan. En son çare Sony'den telif haklarını alacaklar Blu-Ray teknolojisinin.

Sonuçta MS den bahsediyoruz , her ne kadar paragöz ve M$ olsalar da sonuçta ismi bile yeter bazı şeyleri almak için.

• Para her kapıyı açar tezini burada tastiklemiş oluyoruz.
  • Haberde tam olarak ne deniyor acaba?
    .

Opinion: A Crime Against Consumers
    .
    http://uk.xbox360.ign.com/articles/121/1217310p1.html
  • Ms gerekirse gider Sony ile anlaşır Bluray'i yeni konsolunda kullanır bunda birşey yok ona bakarsak Sony laptoplarıda Windows işletim sistemi ile satılıyor. Ne kadar tartışsalar etselerde çok büyük paraların döndüğü bir pazarda kimse sırtını birbirine tam olarak dönmez herzaman ortak noktada buluşulur yani para.
  • paranoya

baştan sona saçmalık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Haberde tam olarak ne deniyor acaba?
    .

.

Ozetle diyorki, kullanmis office, windows veya itunesdaki muzikler gibi seyler alamiyorsunuz da oyunlari neden alabiliyorsunuz. Aldiginiz her ikinci el oyun parasindan 1 kurus bile yapimcoya gitmiyor falan fistik. Kendilerine gore haklilar bi bakima ama bunun karsisinda yeni playstation kullanilmis oyunlara destek verirse 1-0 kafadan onde baslar :) buyuk bi pazar var cunku bu alanda...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Blu-Ray adımını atamaz xbox'a, ms yeni bir medya türü üretecektir.
  • al kinecti ver bluray i...böyle olsa çok güzel olur..
  • olması da lazım zaten inat edecek bir durum yok.o kadar çok perestij düşünüyorsan bırakırsın işi ehli yapar.yeni bir medya üretse bile blu ray karşısında tutunamazsa çok çok daha kötü olur.ancak sonynin pspde umd disk üretip sadece kendi oyunlarında kullanması gibi bir durum olabilir ancak bu da saçma olur.psp disk alternatifi yoktu bunda ise var gerek yok zaten halihazırda var.ona harcayacağın emeği oyunlara vs harcarsın daha karlı olur.blu raysiz bir next gen konsol düşünemiyorum ihtimal de vermiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi respect_89 -- 26 Ocak 2012; 23:05:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

quote:

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Haberde tam olarak ne deniyor acaba?
    .

.

Ozetle diyorki, kullanmis office, windows veya itunesdaki muzikler gibi seyler alamiyorsunuz da oyunlari neden alabiliyorsunuz. Aldiginiz her ikinci el oyun parasindan 1 kurus bile yapimcoya gitmiyor falan fistik. Kendilerine gore haklilar bi bakima ama bunun karsisinda yeni playstation kullanilmis oyunlara destek verirse 1-0 kafadan onde baslar :) buyuk bi pazar var cunku bu alanda...

Cok tesekkurederim kardesim sagolasin ceviri icin.

• Blu-Ray olmaz bence, Sony'nin sonuçta, ayrıca Sony'nin de daha gelişmiş bir disk kullanacağını düşünüyorum, adamlar bu nesilde animasyonla CGI Video ile doldurdu 40 GB'ı, gelecek nesilde 2-3 Blu-Ray'e çıkmamak için kapasiteyi yükseltirler..

MS'nin de böyle bir ortamda 30 GB ile kalacağını hiç sanmıyorum, onlar da kendi medyalarını üretmeli, denildiği gibi Blu-Ray alırlarsa Sony yeni medyaya geçerse sorun olmaz gerçi bu nesil gibi, sonuçta Multiplatform oyunların 8-9 GB'tan 50'ye çıkması zor, en kötü 2 Blu-Ray yaparlar sonlara doğru..Sony'nin video dolu Exc.leirne bakmamak lazım oyunlaırn boyutunu düşünürken..
  • Binlerce söylenti yazıldı çizildi, Kinect'i devrim diye tanıtan Microsoft, gerçekten de bu pazarlama dehasıyla bu pek bir işe yaramayan aleti kimseye satamazdı valla. Herşeyden önce artık Browser getirsinler, ayrıca 3 tane Xbox'ım 3k'dan dolayı tam tadına varamadım. Yeni gelecek konsolda inşallah böyle birşeyle karşılaşmayız. Microsoft bu ne yapacağı belli olmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Far-Cry

Binlerce söylenti yazıldı çizildi, Kinect'i devrim diye tanıtan Microsoft, gerçekten de bu pazarlama dehasıyla bu pek bir işe yaramayan aleti kimseye satamazdı valla. Herşeyden önce artık Browser getirsinler, ayrıca 3 tane Xbox'ım 3k'dan dolayı tam tadına varamadım. Yeni gelecek konsolda inşallah böyle birşeyle karşılaşmayız. Microsoft bu ne yapacağı belli olmaz...

Cihazi ise yaramaz olarak goren ama ise yaramaz olarak gordugu cihazdan 3 tane alan efsane tuketici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Binlerce söylenti yazıldı çizildi, Kinect'i devrim diye tanıtan Microsoft, gerçekten de bu pazarlama dehasıyla bu pek bir işe yaramayan aleti kimseye satamazdı valla. Herşeyden önce artık Browser getirsinler, ayrıca 3 tane Xbox'ım 3k'dan dolayı tam tadına varamadım. Yeni gelecek konsolda inşallah böyle birşeyle karşılaşmayız. Microsoft bu ne yapacağı belli olmaz...

Cihazi ise yaramaz olarak goren ama ise yaramaz olarak gordugu cihazdan 3 tane alan efsane tuketici

Ben Xbox'dan bahsetmiyor ki Kinect'ten bahsediyorum. Sen yanlış anladın sanırım, onun için yazdığına karşılık yazmıyorum. Yanlış anladın büyük bir ihtimal, Xbox 360 gerçekten iyi bir konsol, Kinecti yazmıştım ben.

• 3k olayı tarih olalı 2-3 sene oluyor...
  • bakalım tükürdüğünü yalayacak mı ms? yok blu ray in okuma hızı yavaş, yok bilmem ne.. patladı bir taraflarında hd-dvd
  • Medyanin ne olacagi pek onemli degil onemli olan kapatisesi olacak. Ben konsollara oyun disinda cok ozellik eklenmesine karsiyim. Fiyati gereksiz yere yukseltiyor, temel amacimiz oyun sonucta. Playstation 3'e kacimiz bluray film takti izledi? Zaten bu nesilde tanismis oldugumuz download olayi gelecekde buyuk yeri olacaktir. O yuzden ikinci el piyasasi biterse bundan biter. Maliyet azalir ve belki biraz daha ucuza satilir. Xbox 30GB yukarisini destekleyen bir medya kullanirsa sorun olmaz gibi, cunku cogu oyuncunun film izlemek umrunda bile olmaz :) ...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mRt_007

quote:

Ben Xbox'dan bahsetmiyor ki Kinect'ten bahsediyorum. Sen yanlış anladın sanırım, onun için yazdığına karşılık yazmıyorum. Yanlış anladın büyük bir ihtimal, Xbox 360 gerçekten iyi bir konsol, Kinecti yazmıştım ben.

O zaman oki mesajından direk Xbox 360 anlamı çıkardım hem memnun olmama hemde 3 defa alınma durumu abez görünüyordu

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.