Volition design director Jameson Durall has said rumours of an anti-used game system in the next Xbox console sound ?fantastic? ? and not in the way that means ?unbelievable?.
Ben dvd yönü ile ilgili bir kaç şeyler söylemem gerekli olduğu düşüncesindeyim Sayın forumdaşlarım yıllardır hepimiz online hatlar üzerinde buluştuk teknoloji bu kadar gelişmiş iken hala dvd ve türevlerinden oluşan bir medya disc inden bahsediyorsunuz benim kanaatim yeni nesiller için stream üzerinden her oyunun dağıtılacağı zaten bu konsollor dan sony ve microsoft zaten bu alt yapıya sahipler tabii yeniden programlanması lazım bunun için de herhalde iki şirket de uzmanlarını bulmuştur Sayın forumdaşlarım yıllardır bluray akımı var hiç sony hariç bir firmanın bluray cihazını gördünüz mü sony patentini her yerde görürsünüz microsoft muhtemelen sony yazan bir mal ı satmak istemez ki bu yüzden konami ile bile hala konuşuyor(biliyorsunuz tüm pes serilerinde en az bir sony yazısı görüyoruz) Ayrıca benim bu konuda iki farklı iddiam var yeni nesil konsollar ile ilgili 1.si holographic bir disc sistemi ile yeni bir harddisk oluşturabileceği yönünde bir düşüncem var bunların 10 tb ye kadar bir kayıt alanı oluşturabileceği yönünde görüşlerim var ama şu varki bunların veri aktarım hızı şimdilik 120mb/s yani bunun gelişmesi lazım belki exata ile bu sorun giderilebilinir ama işleri çok zor 2.si ssd ler ve muhtemel olan da bu ssd ler ancak ssd ler için de şu var ki şimdilik 2tb ye kadar çıkabiliyor ama umarım yakında bu da 10 ve üzerine çıkartılarak yeni konsollarda görebileceğiz.......
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme