Şimdi Ara

Söylenti: Yeni Xbox'a Blu-Ray, Kinect 2 Desteği Olucak.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
42
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Söylenti: Yeni Xbox'a Blu-Ray, Kinect 2 Desteği Olucak.

.

Kotaku, yeni nesil Xbox konsolu için yakın kaynaklardan elde ettiği bazı bilgileri yayınladı.Sitede yayınlanan bilgilere göre oyun piyasasına Playstation 3 ile giren Blu-Ray sürücülerini, yeni nesil Xbox konsolu da kullanacak. Bu yönden Xbox 360'da zorluk yaşayan Microsoft, yeni nesil konsoluyla birlikte Blu-Ray sistemine geçiş yapacak. Ancak söylenti kaynaklarının belirttiğine göre bir konsolda kullanılmış Blu-Ray diskleri başka makinalar açamayacak.Söylentide belirtilenlere göre 'Kinect 2' olarak aktarılan cihazın işlemcisi daha güçlü olacak, böylelikle kullanıcıların hareketlerini daha kolay algılayabilecek.
    .

Kaynak :http://www.vg247.com/2012/01/25/rumor-next-xbox-to-contain-blu-ray-anti-used-game-system/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 25 Ocak 2012; 22:23:41 >

• Kinect 2 çıkarsa MC ye fena söverim . o kadar para verdik aldık desteği çekerse girişirim
  • yıllar önce hd-dvd vardı ama şuanda blu-ray alternatifi olmayan bir seçenek..ms çok çok farklı bir sistem geliştirip devrim yapmaz ise bu gerçekleşecektir..kinect 2 nın adı bile insanları heyecanlandırmaya yeter..
  • Blu-Ray kullanmak da koyar yahu insana o kadar şeyden sonra. Zamanında Toshiba'yla Blu-Ray'e demediğini bırakmamıştı MC

Kinect 2 olayı olmaz bence, çok tepki görür. Bir konsolda kullanılmış disklerin diğer makinalarda kullanılamaması ise saçmalığın daniskası olur, ikinci el piyasasını öldürmeye yönelik bir hareket ama SONY de MC de yapamaz bunu, yemez.

Çok fail bir haber bence, baştan sona saçmalık. Kotaku'ya yakışmamış.
  • bir oyunun baska bir makinaya takılmaması çok mantıksız şimdi bi xbox aldık diyelim ve bozuldu e oyunlardamı çop olcak 2. el piyayasına hiç girmiyorum :)
    kinect 2 çıksa bile kinect ten destegini cekemez cunku mılyonlarca sattıgı bır cıhaz daha 1 yıl kullanılamadan(cıkan oyunlardan bahsedıyorum) destegini cekerse büyük tepki görür ve pazarda sony nin gerisinde kalır
  • ne yapalım biz şimdi kinecht leri(eski) kinecht 2 çıkacaksa çöpemi atalım ne boka yaradı ozaman alet
  • Bluray zaten Xbox 360 içinde ortaya atılmıştı ama o durumun olması mümkün değildi. Yeni nesilde ise Bluray ile yoluna devam edebilir çünkü başka medya formatı yok gibi birşey.

Tutupta yeni nesildede DVD ile yollarına devam etmeyi düşünmüyorlarsa oklar Bluray'i gösteriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 23-25 Ocak Söylenti Haftası
  • Rumor krali olmus bu haber.
  • Kinect 2 çok saçma ki daha Kinect bile tam potansiyeline ulaşmış değil.Blu-ray konusunda Microsoft bu nesilde hep soğuk yaklaştı ve dvd'nin okuma hızı avantajıyla doğru seçim yaparak Sony'i her zamanki gibi alt etti.Ancak sonraki nesil için Blu-ray'e geçiş yapar mı tahmin etmek zor.
  • Tabii ki Kinect çıkacak mantığa bak hey Allahım ne tepki görecek adam çok daha kaliteli grafikler de oyunlar gelecek çok daha iyi algılama süresi dedi mi iş biter satar peynir ekmek gibi yeni konsolun da gazıyla bu Kinect yetersiz gibi zaten ayrıca çöp olmaz PC'de kullanılabilir hale getirirler..

Blu-Ray konusunda valla başka medya yaparlar diyordum ama kesin olanı kullanmayı tercih ettiyse MS bir şey diyemem ama Sony kalır mı emin değilim adamlar bu nesilde 40 GB'ını filmle doldurdu gelecek nesil kim bilir kaç GB yapacaklar bence yine DVD-Blu Ray gibi bir şeyi gelecek nesilde görmek mümkün..
  • Daha önce Sony'ye telif hakkı vermemek için HD-DVD'nin halen devam eden uzantısı olarak 30 gblık China Blue High-definition Disc destekli çıkacak tarzı haberler okumuştum. Bence mantıklı olabilir. Tek katman 15 gb, çift katman 30 gb destekli. 30 gb da yeter gibi...

http://en.wikipedia.org/wiki/China_Blue_High-definition_Disc
  • Microsoft HD-DVD'e donebilir, bluray zaten playstation sayesinde birazda tuttu. HD-DVD'e yeni konsol ile destek verilirse belki yeniden dogar :) yada sadece oyunda HD-DVD kullanabilirler, boylece korsanda bi sekilde olmus olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gamefry -- 26 Ocak 2012; 6:00:09 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Microsoft HD-DVD'e donebilir, bluray zaten playstation sayesinde birazda tuttu. HD-DVD'e yeni konsol ile destek verilirse belki yeniden dogar :) yada sadece oyunda HD-DVD kullanabilirler, boylece korsanda bi sekilde olmus olur...

Normal hd-dvd öldü hocam. Yukarda yazdığım gibi hd-dvdnin devşirme hali olan China Blue High-definition Disc 30 gblık diske geçiş yapabilir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: DasheriM

quote:

Orijinalden alıntı: Pritz21

Microsoft HD-DVD'e donebilir, bluray zaten playstation sayesinde birazda tuttu. HD-DVD'e yeni konsol ile destek verilirse belki yeniden dogar :) yada sadece oyunda HD-DVD kullanabilirler, boylece korsanda bi sekilde olmus olur...

Normal hd-dvd öldü hocam. Yukarda yazdığım gibi hd-dvdnin devşirme hali olan China Blue High-definition Disc 30 gblık diske geçiş yapabilir...

Biliyorum bittigini ustad ama belki bi sekilde yeniden sadece oyun icin kullanabilirler diye dusundum. Nedense microsoft bluray kullanmaz gibime geliyor :) ...
  • Ya bükemediği eli öpecekler ya da yeni bir disk formatı sürecekler pazara. Başka yolu yok.

Ben şahsen yeni nesil Xbox'a Blu-Ray desteğinin gelmesini isterim veya aynı kapasitede yeni bir disk formatı ile Blu-Ray formatına yaklaşmalarını.

• yada soyle olabilir mesela yeni konsollar cıktıgında ilk konsollarda herzaman eski oyunları oynayabiliyoduk
    mesela x360 larda hala xbox1 oyunlarını oynayabılıyoruz
    yada ilk ps3 lerde ps2 oyunları oynanıyodu
    ilk xboxlarda kinect i kullanabiliriz belki :)
  • Blu-Ray tamam ama Kinect 2 bir cihaz çıkacağını sanmıyorum , Kinect cihazının Yeni Xbox içinde kullanılabilir bir duruma getirileceğini düşünüyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: FiréLord

Blu-Ray tamam ama Kinect 2 bir cihaz çıkacağını sanmıyorum , Kinect cihazının Yeni Xbox içinde kullanılabilir bir duruma getirileceğini düşünüyorum...

aynen blu-ray zaten gelecek burası belli, kinect üzerinde ufak tefek düzeltmeler olur ama genel olarak aynı kalır..ancak kinect için oyun yağmuru olacağını düşünüyorum..birkaç aya çıkacak olan kinect star wars pek çok sağlam kinect oyununun da başlangıcı olabilir..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.