Üff tps geliyor hemide < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Söylentiye göre Bethesda oyunu Starfield Xbox'a özel olacak; oyundan yeni görseller sızdırıldı (2. sayfa)
-
-
Ps sahiplerinin pek de üzüldüğünü sanmıyorum. Oyun çok yüksek ihtimalle time exclusive(!) -birden fazla platforma gelen şey nasıl exc oluyorsa artık- gelecektir. (1, 3 , 6 ay olmaz; 1 sene 2 sene filan olur) Çünkü her ne kadar Xbox (Microsoft) kendisi için yatırım yapsa da PS oyunları -bizim gibi fakir ülkeler için- pahalı olsa da PS ciddi bir pazar, ciddi bir gelir. Bunlar da sonuçta ticarî kurumlar. Oyun çıkar çıkmaz bir süre kaymağını yedikten sonra bir de öteki konsoldan kaymak yemeye devam etmek isteyecektirler. Xbox kesimininde exc vurgusu pek yok.
Bu arada farkında mısınız bilmem son dönemlerde oyun zenginliği bakımından PC diğer 2 platforma göre çok daha ön plana çıkar hâle geldi. Yani şöyle, mesela bu konudan örnek verelim bu oyun için exc deniyor ve Xbox'a çıkıyor ama PC'ye de çıkıyor. Multiplatform oyunlar zaten standart olarak PC'ye çıkıyor. Exc oyunlarıyla övünen PS cephesine bakıyorsun Sony'nin 1. ve 3. parti stüdyolarının daha önce exc diye tanıttığı oyunlar Xbox'a gelmezken PC'ye geliyor. PC resmen bu 3 platformun birleşim kümesi gibi bir şey olmuş. Eskiden böyle miydi. Bir şey multiplatformsa PC var, yoksa yoktu. Şimdi de PC cephesinin düşmanı çip krizi, mining, pandemi, kur belası, ekonomik kriz gibi faktörler bu platformu baltalıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Mayıs 2021; 10:33:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Creation Engine'i yine cilalayıp önümüze koyacaklar kesin. 10 yıldır aynı motorla oyun sıkmadı mı artık Bethesda.. Umarım ben yanılırım ama görseller öyle gösteriyor.
-
Sevgili bethesda önce bugsız, evleri pencereli oyunlar yapsın.Uzay istasyonunun camından uzay gözükmeyecek kesinlikle.Adamların oyun motoru morrowind'den kalma
-
*Ps sahiplerinin pek de üzüldüğünü sanmıyorum*
Emin miyiz bundan ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir PS sahibi (fanı değilim) olarak şahsen umrumda olmayan bir oyundur. OldReview denen üyeyi tanımam etmem. Ama bence de bu oyunlar PS cephesine gelecektir. Sadece 1-2 sene gecikmeli olacaktır. MS cephesi exc konusunda nerdeyse hiç katı değil. Ve sonuçta bunlar ticarî kuruluşlar. Adam bakar ki bizim pahalı diye şikayet ettiğimiz oyunlar elin conisinde hansında çatır çatır satılıyor ve dünyada da PS büyük bir marka, oraya da yardırır. Bu 2 önemli sebeple sadece time exc olarak kalacaktır bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 20 Mayıs 2021; 10:33:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bana kalsa oyunları PS e de çıkartsın ama Sony oyunları gibi 80 Euro olarak çıkartsın oyun açılırken de Gamepass te bedava desin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Funder*Ps sahiplerinin pek de üzüldüğünü sanmıyorum*
Emin miyiz bundan ?
Şunu gördükçe keşke engellemeseymişim diyorum eğlenceyi kaçırıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Mayıs 2021; 21:37:27 >
-
Hala ratcet clank diyorlar ?? 12 saatte bitirip burda laf kalabalığına gelir sonyboylar.he çok animasyonumsu platform oyunu arıyosanız 600 tl ratcet fare tiplisine vermenize gerek yok ori gibi bir şaheser var ortada.he pardon o psde yoktu.
-
quote:
Orijinalden alıntı: memo1231
Hala ratcet clank diyorlar ?? 12 saatte bitirip burda laf kalabalığına gelir sonyboylar.he çok animasyonumsu platform oyunu arıyosanız 600 tl ratcet fare tiplisine vermenize gerek yok ori gibi bir şaheser var ortada.he pardon o psde yoktu.Ratchet'in trailerında console exclusive ibaresi var. Çakallık var bu ibarede Sony önceden oyunlarına sadece exc yazardı. Ratchet büyük ihtimalle PC'ye gelecek. Sony marulboylar artık çamurlamaya başlar gelince. Ha Days gone seviyesinde oyundur en fazla, PS4'te bitirdim öncekini. Hatta Biomutant örneğin çok daha iyi olacağa benziyor.
500 dolarlık orta şeker konsolu allahları gibi savunanların bu işin arkasında kazancı var. Başka türlü ihtimal olamaz. Yani ya ciddi gerizekalılar, ya ergenler ya da yazdığım sebep. Hadi ergenleri anlarım biz de ergenken pühüü ne savaşlar vardı bu forumda. Ama hem yaşı başını alıp hem bu şekilde savunana geçmiş olsun ne diyelim rahatsızlığı büyük demek ki.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 20 Mayıs 2021; 3:26:42 >
-
Valla bende forumda okuyorumda tam komediler ya.yok xbox alanlar ağlayacakmış.yok bizim ağzımızın suyu akıyomuş.ya şu last of us denen oyuna 30 dk tahammül edebildim.oynayanların tepkilerine bakıyorum herkes iğreniyor oyunun hikayesinden.o erkek kılıklı abby denenle oynamak zorunda kaldıkça ne küfür edenler var.he bide bi gay-m awards diye bir topluluk varki sorma.koy swjyi al ödülleri.ver sosyal politik dayatmaları al ödülleri.poh pohla eşcinselliği yılın oyun ödülünü kap.bizim millette ooo oyun ödül almış hemen playstation almalıyım der alır playstation o da nesi oyun alacak para yok. Oyun 600 tl.12 saattede bitiyo.sora ne yapacak.geliyo burda çene çalıyo işte.ya bi halo 5 çıkmış en kötü halo oyunu olmasına rağmen 700 saat oynadım.500 saat forza oynadım.hiç te sıkılmadım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X