Şimdi Ara

Soylu: Allah izin verse de Türkiye'de doğan 380 bin Suriyeli çocuğu vatandaş yapsak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
204
Cevap
4
Favori
3.318.397
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
165 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu partiye oy verenler ateşle oynuyor genellikle asgari ücret ile geçiniyorlar bunların yerini Suriyeliler almaya başladı oy verdikleri parti şimdide vatandaşlıktan bahsediyor daha hiç iş bulamazlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bop projesi tıkır tıkır işlemeye devam ediyor. Yüzsüz arsız hayasız akpitler nerede acaba? Partilerinden savunacak cümle mi bekliyorlar? Cehape de x’leri getirdi ya da onlar mazlum filan diye. Allah tez zamanda belanızı versin.

• Ulan ben Türk olarak 1 çocuğuma zor bakıyorum. Sen bu 380 bin çocuğa ne vereceksin? Nasıl bir gelecek sunacaksin? Sokak, çete, yasa dışı, darp, gasp?

He yok benim bu çocuklara gelecek sunabilecek gücüm var diyorsan, benim suçum ne Allah'ın belası?

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 9 Ocak 2021; 10:19:25 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben artık bunlara kızmıyorum, bu kadar olan biten rezilliğe rağmen oy veren kitleye kızıyorum. Allahlarından bulsunlar.

• Organismus O kullanıcısına yanıt
    arkadaş ironi yapmış hocam

• Türklere karşı bir nevi soykırım, asimilasyon mı amaçlanıyor ? Nedir bu suriyeli sevdası ?

• Suriyeli kardeşlerimiz zor durumdalar, ayrıca genç nesil azalmaya başladı, Mustafa Kemal ne demiş bütün ümidim gençliktedir

2023’te genç nesille daha alacak çok yolumuz var Allah’ın izniyle

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne bu ABD sevdalılığı. Artık turmp bile abd de doğanın abd vatandaşı olmasını istemiyor. Tamam nufusun artmasını istiyorsunuz RTE her fırsatta 3-5 çocuk yapın diyor ama bu şartlarda zor. Devlet bizim rahatlık sevdamızdan milletin çocuklarına göz dikti. İnsanları köylere göç ettirseler orda 1-2yerine 5-6 tane çocuk yaparlardı heralde

Yakında abd nin greenkart sistemi gibi bişeyde gelebilir.
  • Ortadoğu Birleşik Devletleri ülkenin yeni ismi olabilir mi eyy kılışdaroğlu
  • Hey gidi Heeeey :)

• Bazen şu ülkede iç karışıklık çıksa da koyunlar ile aklını kullananlar ayrılsa diyorum
  • Offff oofffff ulan offf
  • Dante rehberi ile cehennemde dolaşırken, rehber danteye bir soru sorar. Tanrı insanı neden yarattı. Dante cevap verir, ilmi arasınlar diye. Birileri bu cevabın nedemek olduğunu anlar, süper güç olur. Birileri anlamaz, süper göç alır.

• BOP eş başkanı görevlerini yerine getiriyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İtici soğuk hiç sevmiyim

• Onlar yetmez Suriye'de doğanlarda olsun satılmış bunların alayı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu bebelerin akrabası ile sayı 1 milyonu geçer.
  • ADAM ADAM!!

İşte bu yüzden AKP!!

Bu seçimde AKP'ye atmazsam namerdim!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 17 Aralık 2018; 13:20:13 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.