Şimdi Ara

Soyuldum Bi ßakarmısınız!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi Arkadaslar ßen ßu Sabah Oyuna girdigimde charım soyuk bi şekilde gordum ver gozlerime inanamadım.Çünkü Charımı Ne int. cafede nede baska bi yerde oynamadım .İndirdigim dosyalarda da virus yoktu cok eminim. Şimdi ßen K2 ye ticket atcam Charım soyuldu diye ing. bilne arkadaslar yardım edebilirmi?
    Charımda olan itemler sunlardı ;
    +7 raptor
    +7 warrior chihitin set ve
    +8 str takılar
    +0 lp wardı

İLgiLendiginiz İçin Tesekkurler

• Ortak oynadığın bir arkadaşın falan var mı ? İng. bilmem fazla ticket konusunda yardımcı olamıcam

Geçmiş olsun k2
  • Yok OrtakLıkta Yapmam asla NsL oLdu anLamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazymurder26 -- 7 Ekim 2007; 9:32:29 >
  • abi indirdigin dosyalarda bisi yoksa bile bi sekilde hacklenmıssın benımde bilgisayarımda 0virus war ama hack yedim 1kere
  • ßen dedimki ticket konusunda yardım edebilcek 1 ing. bilen vatandas arıyom adam ne soluyo ya
  • gecmiş olsun arkadaşım..sana sadece bunu diyebilirim..hArRy_21=no englısh ticket..
  • upppp
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    slmmmmm beyler 72+ char arıyom
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • g.o
  • 1 Kişi Sbilemi Yoq ya lutfen
  • uppppp
  • ticket için premiumun var mıydı gold olması lazım ki roll back isteyebilesin k2 nin ilgileneceğini sanmıyorum gecmiş olsn nasıl soyuluyorsunuz bu şekilde anlamış deilim tekrar gecmiş olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Slauter -- 8 Ekim 2007; 8:55:11 >
  • Pre wardı
  • aaa aklıma gelmişken solim , ticket turkce atılabiliyordu...oyle duymuştum bir yerden...katkım olsun..
  • g.o
  • saol
  • birşey değil...
  • gold pre varsa turkce ticket atabiirsin
  • djbelaa paylaşım için saolda ben zaten soledim onu...
  • BRonze war ne yapcaz
  • Geçmiş olsun
    Ticket fln hikaya -20 derece bi su iç sen
    Saten Gold yokmuş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.