Şimdi Ara

SUSHI SEWERMİSİNİZ??BİDAHA DÜŞÜNÜN...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
58
Cevap
0
Favori
2.982
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dfAHA ÖNCE YAYINLANDIYSA LÜTFEN BİLMEM KAÇKERE YAYINLANDI GİBİ YORUMLAR YAPMAYIN..FORUMA HERGUN YENİ UYELER GİRİYOR BUNUDA UNUTMAYIN...TEŞEKKURLER..

Çiğ balıktan yapılan SUSHI ne kadar güzel gözüküyor değil mi?

Gelin yaşanmış şu olaya bir göz atalım :

Olay Japonya’da Gifu‘nun bir kasabasinda cereyan ediyor..
    Shota Fujiwara isimli sahis Sushiyi cok seviyordu. Cig balik yemeye bayilirdi. Günün birinde korkunc bas agrilari basladi. 3 yil boyunca basi agridi, hemde korkunc bir agri. Her defasinda migrendir diyerek gecistirdi. Fakat hic bir is yapamaz duruma geldiginde artik doktora gitmeye karar verdi. Basinin üzerinde olusan siskinliginin röntgenini cektirdiginde korkunc gercekle karsilastilar.

Analiz sonuclarinda kafa derisi altinda birseylerin hareket ettigi görüldü !
    Dehsete kapilan doktor nester ile siskinligi acti görüntü korkunctu. Ayni korku filmlerinde ki gibiydi !

Aşağı doğru inin, bakalım gördükleriniz hoşunuza gidecek mi?!

• Hatirlatma :

Bu tip kilcal kurtcuklar balik pistigi zaman veya buzdolabinda
    4°C ila 0°C arasinda 1 hafta saklandigi zaman ölürler. Cig balik yemenin sakincalirini simdi oturup düsünün !

Çiğ köfte severlere de duyurulur, çünkü bu tip parazitler her tür çiğ ette bulunabilmekte. ÇUKUROVA TIP FAKÜLTESİNDE NÖROŞURJİ ( BEYİN CERRAHİSİ ) NDE İHTİSAS YAPMAKTA OLAN BİR ARKADAŞ YUKARIDAKİ BEYİN RESMİNİ GÖRÜNCE.BU RESİM GERÇEKTİR VE ÇİĞ KÖFTE YİYEN BİR ÇOK KİŞİYİ BU HALE GELMESİNDEN DOLAYI AMELİYAT ETTİKLERİNİ BİZZAT SÖYLEDİ. Lütfen pişmemiş etle yapılan hiç bir yiyeceği tüketmeyelim
  • quote:

Orijinalden alıntı: y@nkee

Hatirlatma :

4°C ila 0°C arasinda 1 hafta saklandigi zaman ölürler. Cig balik yemenin sakincalirini simdi oturup düsünün !

Çiğ köfte severlere de duyurulur, çünkü bu tip parazitler her tür çiğ ette bulunabilmekte. ÇUKUROVA TIP FAKÜLTESİNDE NÖROŞURJİ ( BEYİN CERRAHİSİ ) NDE İHTİSAS YAPMAKTA OLAN BİR ARKADAŞ YUKARIDAKİ BEYİN RESMİNİ GÖRÜNCE.BU RESİM GERÇEKTİR VE ÇİĞ KÖFTE YİYEN BİR ÇOK KİŞİYİ BU HALE GELMESİNDEN DOLAYI AMELİYAT ETTİKLERİNİ BİZZAT SÖYLEDİ. Lütfen pişmemiş etle yapılan hiç bir yiyeceği tüketmeyelim
    kadının beyni'ni mi yemişler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi squalla -- 21 Kasım 2005, 19:54:22 >

• quote:

Hatirlatma :

ŞOKE OLDUM NE DİİM O NASL KURTCUKTUR OLE YAAA BEYNİ YOK ETMİŞ TE NASL ORDA OLE KURT OLUŞUYO VE ADAM ÖLMIO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baboliulan -- 21 Kasım 2005, 19:58:26 >

• quote:

Orijinalden alıntı: baboliulan

ŞOKE OLDUM NE DİİM O NASL KURTCUKTUR OLE YAAA BEYNİ YOK ETMİŞ TE NASL ORDA OLE KURT OLUŞUYO VE ADAM ÖLMIO

Alıntıları Göster
    midem kalktı bu ne yaaaa.zıkkımın kökünü yesinler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: baboliulan

Alıntıları Göster
    ABOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO....

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgurgokhan

Alıntıları Göster
    çiğ olan hiç bişey yenmez ya hele hele et türü şeyler iğrenç ya yenir mi onlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Artık bende bir UZANZEDEYIM ....
    21 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nadirgurece

çiğ olan hiç bişey yenmez ya hele hele et türü şeyler iğrenç ya yenir mi onlar

Alıntıları Göster
    aslında düşününce mantıksız geliyor tabi yorum yapmak yanlış olur bilmeden
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozgurgokhan

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozgurgokhan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: ozgurgokhan

Alıntıları Göster
    sushi kafalı olmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Cemsh

sushi kafalı olmus

Alıntıları Göster
    yaw şuşi içene baharat katmıyorlarmıydı..veya sucuk pastırmadanda böyle şeyler geçer mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: uranium

yaw şuşi içene baharat katmıyorlarmıydı..veya sucuk pastırmadanda böyle şeyler geçer mi acaba?

Alıntıları Göster
    o kadından daha hayır gelmez bitmiş onun işi

irenç allah belasını versin suşinin çiğköftedende nefret ediyorum.Allah akıl fikir vermiş düşünüpde iş yapalım diye hala inadına işler yapanıda böle gereksiz olan aklını alarak cezasını verio.Hakkın takdiri işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: WarSaw

o kadından daha hayır gelmez bitmiş onun işi

irenç allah belasını versin suşinin çiğköftedende nefret ediyorum.Allah akıl fikir vermiş düşünüpde iş yapalım diye hala inadına işler yapanıda böle gereksiz olan aklını alarak cezasını verio.Hakkın takdiri işte.

Alıntıları Göster
    photoshop

Arkadaşlar hiç bir ameliyatta saç,kıl vs bırakılmaz ama resimden de görüldüğü gibi saçlarda hiç bir kısaltılma veya temizlenme yok

Yanlış anlaşılmasın sushı falan sevmem çiğ etten de nefret ederim ama hani öğretirken biraz daha gerçekçi hikayeler anlatılsa daha uygun olur diye düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: çinporseleni

photoshop

Arkadaşlar hiç bir ameliyatta saç,kıl vs bırakılmaz ama resimden de görüldüğü gibi saçlarda hiç bir kısaltılma veya temizlenme yok

Yanlış anlaşılmasın sushı falan sevmem çiğ etten de nefret ederim ama hani öğretirken biraz daha gerçekçi hikayeler anlatılsa daha uygun olur diye düşünüyorum

Alıntıları Göster
    özentilerin yiyeceği sushi..hayatımda ağzıma sürmedim sürmemde..ne öyle çiğ balık..ye paşalar gibi kebabını lahmacununu..

• quote:

Orijinalden alıntı: RccP

özentilerin yiyeceği sushi..hayatımda ağzıma sürmedim sürmemde..ne öyle çiğ balık..ye paşalar gibi kebabını lahmacununu..

Alıntıları Göster
    Photoshop olduğu her halinden belli belli de bu resmin nereden alındığı, suşinin insanların beyninde kurtlanma yaptığı vs tüm bunların haberlerini içeren kaynak site nerede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: iZCi_500

Photoshop olduğu her halinden belli belli de bu resmin nereden alındığı, suşinin insanların beyninde kurtlanma yaptığı vs tüm bunların haberlerini içeren kaynak site nerede?

Alıntıları Göster
    Bu kadın yaşarmı acaba ciddi ciddi merak ettim yazık kadıncağız
  • quote:

Orijinalden alıntı: iZCi_500

Alıntıları Göster
    igrenç bişiy yaaaaaaa bu nee böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: çinporseleni

photoshop

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: çinporseleni

photoshop

+100000

en basit bir dikişte dahi saçlar ve kıllar tıraş edilir. özelllikle de beyin ameliyatlarında mutlaka kafa tası tıraş edilir. çiğ et ve balığın zararları vardır elbet. ama bu resim kesinlikle ve kesinlikle fotoshop.

( sağlık sekterönün içinde olan ve defalarca ameliyata girmiş bir kişi olarak görüşüm bunlardır )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muratt45 -- 21 Kasım 2005, 23:10:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: muhammedda

Bu kadın yaşarmı acaba ciddi ciddi merak ettim yazık kadıncağız

Alıntıları Göster
    kafam kaşınmaya başladı yaw suşi muşi yemem ama çiğ köfte yerim kendime
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratt45

quote:

Orjinalden alıntı: çinporseleni

photoshop

+100000

en basit bir dikişte dahi saçlar ve kıllar tıraş edilir. özelllikle de beyin ameliyatlarında mutlaka kafa tası tıraş edilir. çiğ et ve balığın zararları vardır elbet. ama bu resim kesinlikle ve kesinlikle fotoshop.

( sağlık sekterönün içinde olan ve defalarca ameliyata girmiş bir kişi olarak görüşüm bunlardır )

Alıntıları Göster
    OHA!!!!

buna inanlara 2 kere OHA!!!

osur osur ipe diz, milletin ağzı açık kalmış yav...

ehehehe aklınızı çalıştırın biraz ya...beyine nasıl gider bi kurt mantıklı olun !!!

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.