Şimdi Ara

soyunuk char arıyorum 35-56lvl arası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta yazdığım gibi 35-56 lvl mercury odin pacificte nuker bow blader yada 2handed arıyorum gold olarak satın alacağım hangi serverde gold isterseniz yazın (eski server olmassa sevinirim)
    birde kaç lvl olduğu ve nekadar gold edeceğini yazarmısınız

• alexanderde 42 lwl(43 olmak üzere) giyinik bi charım var 1. 2m para 45 llw +3 silah hazır wolf da var oyun parası 20 m golda satıyorum ruqoe xbow char ilgilenirsen pm at

not:pazarlıkta yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremVoodoo -- 17 Nisan 2008; 17:02:49 >
  • alexanderda 41 lvl %20 ex war 4 m para 33 lvl kurdu war istersen satarım oyun parasına
  • charla ilgili resim varsa koyarsanız ii olur ve hangi serverde gold istiyorsunuz
  • şu an için oyunda değilim resimim yok yani girer atarım goldu alexander serverinde olur istersen zaten bilindik şeyler istersen msn de konuşalım:taha_661@hotmail.com
    quote:

Orjinalden alıntı: _NuKeR_TR

charla ilgili resim varsa koyarsanız ii olur ve hangi serverde gold istiyorsunuz

NOT:eğer önce char sonra gold falan gibi şeylerle karşıma geleceksen hiç gelme
    güven konusunda zaten bi problem olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExtremVoodoo -- 17 Nisan 2008; 18:16:35 >
  • redsea'da 48 level bowman var hiçbir şeyi yok.ne para ne kıyafet.sana 100 kontüre satarım.Burak@okulahayir.net bu msnim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.