Şimdi Ara

Söz-Nişan Abiye Sıfır Kullanılmamış ZARARINA !!50 TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Söz-Nişan Abiye Sıfır Kullanılmamış ZARARINA !!50 TL
    Merhaba arkadaşlar

Kredi kartı ile eldende alabilirsiniz istanbul dışı için aşağıdaki linkten alabilirsiniz
    https://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-giyim-aksesuar-evlilik-dugun-soz-nisan-abiyesi-kirmizi-ve-tasli-9-taksit-ile-alabilirsiniz-308384177/detay/

Beden 42 (Terzi ayarı yapılmamıştır)Yandan fermuarlıdır Resimlerde gösterdim

Nişan hazırlığı için aldım. Bir şekilde nelerden vazgeçerek bir çok ev eşyalarımı dahil geri verdiklerimin yanında bi okadarda sattıklarım var ve çok zararım var.
    Nişan yüzü görmemiş işlem görmemiş giyilmemiş poşetinde durmaktadır. 300 tl aldığım abiyeyi satıyorum.

Alınan yer gaziosmanpaşa bağlarbaşı caddesinden alınmıştır magaza gösterilir yeri bellidir.Paraya ihtiyacım var.

200> 180 >150>120>99 >65 olmuştur. Daha inmeyeceğim bu kadar MEZARCI olunmaz

Resimler

Fiyat : 60 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• burada bu elbiseyi alan pek çıkarmı bilmem ama kadınların ilgi gösterdiği konu yada forumlar daha mantıklı olacaktır.
  • ioz kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam olurya belki diye açtım ilanı kısmet artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Letgo ya koyun. Oradan hizli satarsiniz. 200 liraya koyun pazarlik icin cok yaziyorlar. 20 liraya hdd kutusu cantali ilan actim adam 10 olmazmi diyor. Sabriniz varsa bu tarz insanlara oraya acin.

• ucav kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler deniycem bugün

• Güncellendi 80 TL
  • Gittigidiyor 'a , Sahibinden'e ve arkadaşın da dediği gibi Letgo'ya koymanı tavsiye ederim. 120 TL'den aşağı satmazsın böylelikle
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kızlarsoruyor a da koyabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.