Bildirim
Sözcü haberi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Önceden bilgi alabiliyorlar. Mümkün -
Olabilir -
yüksek ihtimal -
ya froko diye üye vardı, link kontrol ediyordu. bunu bulabilir bence erkenden bakarız süper olur sonuçlara -
Nasıl yani aktifleştirmişler midir? -
Olabilir demiş ben de diyorum olabilir diye -
bence açıktır yani -
🤔🤔 -
21 zor ya -
Genelde sanki sonuç tarihlerini öğrenmişler gibi başlık atarlar, beklenildiği gibi içeri girdiğinizde bir şey bulamazsınız ama bu sefer iddialı bir şekilde yarın öğleden önce açıklanacağını söylemişler bence durup dururken böyle bir şeye yeltenmezler ama yazılı basınla internet basını bir değil, foruma konu girer gibi haber editörleri haber giriyorlar, belli olmaz. -
AdBlock var,ne demişler? -
21inin sabah saatlerinde açıklanması bekleniyor -
Ben anlattım burda hey hey bu gece yarısı nöbet tutun saat 04 suları hayır vardır. -
Ben de aynı fikirdeyim -
Bu gece nöbet tutmaya değmez bence -
21 i sabahı reisimiz müjde verecekti gündemi bunla meşgul etmezler -
Evet onu da düşündüm de tercih o kadar olay yaratmaz bence -
vayy bee umudum yoktu arttı -
Hadi bakalım hayırlı olsun
Sözcü balon çıkmaz vardır Bi bildiği
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Genelde sanki sonuç tarihlerini öğrenmişler gibi başlık atarlar, beklenildiği gibi içeri girdiğinizde bir şey bulamazsınız ama bu sefer iddialı bir şekilde yarın öğleden önce açıklanacağını söylemişler bence durup dururken böyle bir şeye yeltenmezler ama yazılı basınla internet basını bir değil, foruma konu girer gibi haber editörleri haber giriyorlar, belli olmaz.
|
Benzer içerikler
- venegis xr 37.5 mg kullanıcı yorumları
- tıp dönem 1 kurul 1 soruları
- aktif başvuru dönemi bulunmamaktadır. kod numarası 99
- ders çalışırken dikkat dağınıklığı için ilaç reçetesiz
- 3gen kurs yorumları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X