Şimdi Ara

Sözde Apaçilik MSDYT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
2.103
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar forma yeni kayıt olduğumdan beri motorlu taşıtlardan farklı konulara pek bakmadım hangi modifiye konusuna girsem şunu yaptıracam diyen olsa apaçili deniyor allah aşkına apaçilik nedir abi bi insanın arabasına bakması istediği gibi dizayn etmesi apaçilik olabilirmi hadi geçtim kurallara uymayanlara bile apaçi diyenlerle karşılaştım :) Yapmayın

• Arabaya istediği gibi bakmak ile özenti ve abartıya kaçmak arasındaki ince çizgiye "apaçilik sınırı" çizgiyi aşanlara ise biz kısaca "apaçi" diyoruz hocam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enes55ss

Arkadaşlar forma yeni kayıt olduğumdan beri motorlu taşıtlardan farklı konulara pek bakmadım hangi modifiye konusuna girsem şunu yaptıracam diyen olsa apaçili deniyor allah aşkına apaçilik nedir abi bi insanın arabasına bakması istediği gibi dizayn etmesi apaçilik olabilirmi hadi geçtim kurallara uymayanlara bile apaçi diyenlerle karşılaştım :) Yapmayın
    modifiye 'ye lafım yok ama kurallara uymayana lafım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: günerkanat

Arabaya istediği gibi bakmak ile özenti ve abartıya kaçmak arasındaki ince çizgiye "apaçilik sınırı" çizgiyi aşanlara ise biz kısaca "apaçi" diyoruz hocam

Abartıya kaçmaktan kastın ne hocam snn beyenmediğin modifiye tarzı belki adamın hoşuna gidiyor bırakın şu boş muhabbetleri hadi onu geçtim adam trafikteki sürücüye bile apaçi demiş

Sözüm Sana Değil:Komiksin trafiktekilere apaçi diyen kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: kadirdaglar

quote:

Arkadaşlar forma yeni kayıt olduğumdan beri motorlu taşıtlardan farklı konulara pek bakmadım hangi modifiye konusuna girsem şunu yaptıracam diyen olsa apaçili deniyor allah aşkına apaçilik nedir abi bi insanın arabasına bakması istediği gibi dizayn etmesi apaçilik olabilirmi hadi geçtim kurallara uymayanlara bile apaçi diyenlerle karşılaştım :) Yapmayın

kurallara uymayan tmm her lafı hakeiyor kendi canını hiçe saydığı yetmiyormuş gibi milletinde canını hiçe sayıyor ama buna apaçilik denmez
  • quote:

quote:

quote:

kurallara uymayan tmm her lafı hakeiyor kendi canını hiçe saydığı yetmiyormuş gibi milletinde canını hiçe sayıyor ama buna apaçilik denmez
    kendin diyorsun her lafı hakediyor diye

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam yapma bana yedirtme türkçe esnektir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bir aracı modifiye edicem diye maymuna çevirmek de apaçiliktir.
    Aynı şekilde müziği son ses açıp gecenin bir yarısı sokaklarda hannnnnnnnn hınnnnnnnnnnnn diye araba bağırtmak da apaçiliktir.
    Ve daha bir sürü şey işte.
  • MSDYT ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

MSDYT ne oluyor?

Modifiye SDeğil Yaşam Tarzı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dominic Toretto -- 13 Ağustos 2012; 11:31:19 >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ne denir peki apaci ruhlu kardesim?

• Apaçilik: Sis yokken sis farı açmak, (Arka sis farı da açılıyorsa katmerli apaçi), Çakma Xenon farlarla gezmek, başkalarını rahatsız edecek düzeyde müzik dinlemek (Adam mahalle arasından geçiyor bangır bangır müzik, kırmızı da yanında duruyorsuın camı kapatmak bile fayda etmiyor), aklıma gelenler bunlar.

Trafikte makas atarak başkalarını tehlikye sokanlara apaçi demiyorum. Onlar şeref yoksunu.
  • Ahanda bir apaçhi daha.
  • önünde araba olduğunu bile bile gelip arka tamponuna sokulan, hemen karşıdan gelirken virajı yanlayarak dönen, tamponunun tozunu alarak şerit değiştiren, gece gece egzozuyla zor uyuttuğun çocuğu bile uyandıran ve kendi anasına sabaha kadar sövdüren kişilere apaçi diyorum.

araba farketmez; isterse 3.000 TL lik pavyon gibi her tarafı lamba olan şahin olsun, isterse 150.000TL lik BMW olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bir aracı modifiye edicem diye maymuna çevirmek de apaçiliktir.
    Aynı şekilde müziği son ses açıp gecenin bir yarısı sokaklarda hannnnnnnnn hınnnnnnnnnnnn diye araba bağırtmak da apaçiliktir.
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dominic Toretto

quote:

Orijinalden alıntı: RAN99

MSDYT ne oluyor?

Modifiye SDeğil Yaşam Tarzı.

apaçi atasözü
  • quote:

hangi lisedensin onu çözmeye çalıştım ama senle yönetim ilgilensin,bizi yorma işimiz gücümüz var.
  • Daha ne dusundugunu ifade ermeyi birak konusmayi bile bilmiyorsun, once edepli ol, bu sekilde konusma tartisma olmaz, konu acmissin deger verilip cvp yazilmis, karsiliginda sacma sapan cvplr veriyorsun, daha vakit var olgunlasmana o zamana kadar abilerinin yzdiklarini oku ve birseyler kap

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

Bir aracı modifiye edicem diye maymuna çevirmek de apaçiliktir.

müzik tmm hocam bnde karşıyımda adamın zevkinden sanane sana rahatsızlık veriyomu arcımı istediği gibi dizayn etmesi sorun yok asıl maymunluğu sen yapıyorsun

Biraz sakin ol ve sözlerine dikkat et.
    Maymuna çevirmek ayrı bir söz, maymunluk yapıyorsun demek hakaret etmektir.

Apaçilik konusuna gelince, modifiyeyi abartarak, arabayı çirkinleştirenlere apaçi deniyor. Çirkinleştirmek somut bir tabir değil, soyuttur. Burada da çoğunluğun beğenileri dikkate alınıyor.

Her modifiye edilen şahine apaçi denmiyor.

Kimse bu şahine apaçi demez.

Ama saçma sapan aksesuarlar ile aracını kendi apaçi zevklerine göre güzel, çoğunluğa göre çirkinlik abidesine çeviriyor ise, o araca apaçi aracı denebilir.

• Ulan oğlum zaten çocuk 95 doğumlu, siz de almış karşınıza muhabbet ediyorsunuz ya..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.