Şimdi Ara

SÖZDE KAPAK DEĞİŞTİRECEKTİM SX1 İ KIRDIM (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Kardeş derdine derman olmak isterim şimdi sana bir telefon numarası veriyorum. Burası bir özel SIEMENS servisi, benim arkadaşlarım öyle 250 milyon falan bayılmazsın, ellerinde hem sıfır hem de çıkma temiz kapaklar var. Siyah yok henüz. Selim ya da Hilmi Bey'le görüşüp Kaan'ın selamı var dersen yardımcı olurlar. Servis Kadıköy'de Boğa'dan Söğütlüçeşme'ye doğru inerken sol tarafta koçbank var onun yanındaki arada TEDAŞ'ın karşısında telefon 0216 449 60 33. İyi şanslar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMIGAMania -- 9 Mart 2005, 17:38:55 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolas3157

KAPAK DEĞİŞTİRİCEM DİYE KIRDIM TELEFONU VE İKİ TANE DÜĞMESİ KOPTU BİRİ İPTAL TUŞU KOPTU DİĞERİ 1 NUMARA KOPTU. DAHA ÖNCE SERVİSE GİTTİ 250 MİLYONA YAPTIRDIM. BEN Bİ DAHA KAZIKLANMAK İSTEMİYORUM. SATMAYA KALKIŞTIM ALMADILAR. TAMİR ETTİRMEK İSTEDİM ETMEDİLER. NE YAPIYİİİM. TELEFONUMU ÇOK SEVİYORUM VE ÇOOOK ÖZLEDİİİİM

• geçmiş olsun..
  • [Deleted by Admins]
  • Taşdemir seni kınıyorum adamın telefonu kırlımış sen gülüosun..??
    Insallah senin basına aynısı gelmez
  • yazık olmuş,ders olmuş, geçmiş olsun...
  • Gecmis olsun ama 250milyona nasıl bir tamirdir o heralde telefonun butuuun icini degistirdiler
  • arkadaşın biri nazar demiş çokta doğru demiş ama dostum wallpaper e nazar boncugu resmi koyarsanda nazara geldiğinde ekran patlar o daha kötü en iisi tele okutup üfletmek bu mantıkla düşünülürse DOSTUM SANADA AYRİYETTEN ÇOK GEÇMİŞ OLSUN BENCE UĞRAŞMA ARTIK O TELLE HURDA TEL ALAN YERLER VAR GİT SAT ORAYA ÜSTÜNE EKLE YENİSİNİ AL PAŞALAR GİBİ BU SEFERDE BİR DAHA UĞRAŞMA TELEFONLA
  • quote:

Orjinalden alıntı: deville

resim koy. tahmini hasar bakalım.

Kaskosu varmıydı abi exper çaardınmı
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cj

Taşdemir seni kınıyorum adamın telefonu kırlımış sen gülüosun..??
    Insallah senin basına aynısı gelmez

Abi ben başın sağolsuna gidecem arkadaşa..
  • bence siemense basvur sana odul vermeleri lazım...bu arada gecmiş olsun..inşallah kavusursun telefonuna
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.