Şimdi Ara

SÖZDE KAPAK DEĞİŞTİRECEKTİM SX1 İ KIRDIM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
806
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • KAPAK DEĞİŞTİRİCEM DİYE KIRDIM TELEFONU VE İKİ TANE DÜĞMESİ KOPTU BİRİ İPTAL TUŞU KOPTU DİĞERİ 1 NUMARA KOPTU. DAHA ÖNCE SERVİSE GİTTİ 250 MİLYONA YAPTIRDIM. BEN Bİ DAHA KAZIKLANMAK İSTEMİYORUM. SATMAYA KALKIŞTIM ALMADILAR. TAMİR ETTİRMEK İSTEDİM ETMEDİLER. NE YAPIYİİİM. TELEFONUMU ÇOK SEVİYORUM VE ÇOOOK ÖZLEDİİİİM

• Nasıl becerdin?
  • ben birşey söylemek istemiyorum çünkü fikir yürütemiyorum...
  • ???????ilginc
  • geçmiş olsun...
    şimdi neden kapagı deiştirince garanti kapsamı dısında kaldıgını daha iyi anladım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: legolas3157

KAPAK DEĞİŞTİRİCEM DİYE KIRDIM TELEFONU VE İKİ TANE DÜĞMESİ KOPTU BİRİ İPTAL TUŞU KOPTU DİĞERİ 1 NUMARA KOPTU. DAHA ÖNCE SERVİSE GİTTİ 250 MİLYONA YAPTIRDIM. BEN Bİ DAHA KAZIKLANMAK İSTEMİYORUM. SATMAYA KALKIŞTIM ALMADILAR. TAMİR ETTİRMEK İSTEDİM ETMEDİLER. NE YAPIYİİİM. TELEFONUMU ÇOK SEVİYORUM VE ÇOOOK ÖZLEDİİİİM

geçmişolsun kardeş. tuşları dertetme kopanları japon yapıştırıcı ile yerine yapıştırabilirsin. ben denedim oluyor.
    sadece kasayı kırdıysan önemli değil. değiştirirsin olur. ama board ı kırdıysan o biraz zor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dellino -- 26 Şubat 2005, 13:26:23 >

• vah vah gecmısler olsun ama yolu yok!! boyle yap rahatlarsın bıraz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mi 5 ekranı kırıldı
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • offff geçmiş olsun, bir insanın başına gelebilecek en kötü olaylardan biri.
  • Bak ben sana söyLeyeyim, NAZAR NAZAR inanki başka hiç bir şey değiL. ArkadaşLar sizde arkapLan resmi oLarakda nazar boncuğu buLun biyerden koyu paşaLar gibi.
    Ne denir biLmiyorum ki, gecmiş oLsun. Sende Siyahından aL ama bidaha uğraşma
  • hLL
  • kardeşim sx1 iniz griyse gridir kasmayın işte yada kapağı alın götürün siemens servisine değiştirtiriin yapıyolar bnm a<rk yaptırdı ama çok ezik oluyo siyah kapak tuşlaR gri fln
  • habiden takdir ettim nasıl başardın!!!

şaka bir yana neyse geçmiş olsun.
  • [Deleted by Admins]
  • Satarsan alayım. Ankaradaysan görüşelim.
  • CİHAZIN İÇİNİ AÇMAMAK LAZIM.

BİZİM ARKADASTA KENDİSİNİN P800 TELEFONUNU AÇTI. EKRAN ÇATLADI.

SIMDI DE P900'Ü AÇTI. BU SEFERDE BİSEYLER OLDU. EKRAN CALISMIYOR.

IKISIDE AMELİYAT MASASINDA KALDI...
  • sende kopan tuşlardaki numaraları arama osun bitsin
    yani benim başıma gelse k700ün tuşları kopsa ağlardım
    herneyse geçmiş olsun ve japon yapıştırıcısını dene belki olurda birine satarsın

• Geçmiş olsun heralde böle bi şey benim başıma gelse intihar ederdim heralde
  • resim koy. tahmini hasar bakalım.
  • [Deleted by Admins]
  • gecmis olsun..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.