|
Bildirim
|
Su an rus kiz arkadasima izlettim bu videoyu. Anlattim, kelime kelime tercume ettim. Dedim “Rusya hukumeti suriyeden milyonlarca multeci getirse, sonra bu multecilere her ay para verse, imkan verse burada okusalar, ustune vatandaslik alsalar, Ruslarin aylik asgari ucretinden fazla devletten haybeye(!) yardim alsalar sonra da gelip rus kizlari ile parklarda bu minvalde arapca video cekseler ne dusunurdun?” diye sordum.
Kibarca “Sokarlar oyle birsey yapanin da yaptiranin da! Degil Putin, isterse tsar(Padisah) olsun gelmisine gecmisine kufur ederler!” dedi. Bende aynen katiliyorum, hatun hakli |
Putin öyle bir şey yapmaz zaten.
Putin dünya üzerindeki en vatanperver liderlerden, gerçek bir Rus Ulusalcısı. Bir Rus MİLLİSİ. Putin ve Trump, mülteci karşıtı gerçek liderler. Tüm devletlerin öyle liderlere ihtiyacı var. |
Türkiye ye dinden soyutlanmış bir sağcı lider lazım. Ateist değilim ancak ve Müslümanım ama hiçbir Arap yarım adası müslümanına da kardeş falan demem.
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 7 Aralık 2019; 10:18:0 > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7735754F2 -- 6 Aralık 2019; 1:26:31 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 6 Aralık 2019; 1:51:19 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leipold -- 6 Aralık 2019; 2:19:25 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torres1903 -- 6 Aralık 2019; 6:5:7 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 6 Aralık 2019; 7:50:19 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torres1903 -- 6 Aralık 2019; 8:53:18 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Torres1903 -- 6 Aralık 2019; 9:21:16 > |