Şimdi Ara

Sözel Boğaziçi tarih gelir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    37.5 ayt edbsos1
    33.75 sos2
    Toplam 71.25 ayt
    OBP:80

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BounHist -- 17 Haziran 2019; 10:4:7 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• boun tarih kaçla kapatıyor bilmiyorum ama bence epey yüksek bir şeyler gelecek size, bir de hocam iyi bir sözelci olarak sos2nin zorluğu neydi sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1AB9A40D5 -- 16 Haziran 2019; 22:1:20 >
  • Sence bana ilk 100 gelir mi üstat 1.5k tyt (geçen seneden) 65.25 ayt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BearGyrlls -- 16 Haziran 2019; 22:9:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BearGyrlls kullanıcısına yanıt
    Hocam tyt netiniz süper muhtemelen gelir diyorum ben tyt ile biz sözellerin tyt'si kötü çünkü kurtarır bence.

• Bana sos 1 daha kolay geldi nedense herkes sos 2 kolay sos 1 zordu demiş bence sos 2'de daha çeldirici sorular vardı özellikle coğrafya ve dinde.

• BounHist B kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam
  • Rahat gelir diye dusunuyorum hocam sizce bana boun edebiyat gelir mi 66.25 tyt 67.5 ayt obp 77 ilk

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boun Psikoloji Gelir Mi?
    9 yıl önce açıldı
    Boun inşaat gelir mi?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Gelir bence hocam. Bende de geçen seneden kalan seninkinden 10 fazla tyt, (Bu sene daha iyi olabilir de kontrol etmedim.) bu sene için 10 eksik ayt var. Boğaziçi tarih, olmadı edebiyat gelir mi bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neinname -- 16 Haziran 2019; 23:11:17 >
  • 7k tyt (gecen sene) 75 net edbsos hamda 100 gelir mi?

• Hocam sorulara bakmadım ancak sözel sanırım herkesin iyi geçmiş gibi. Dikkatli olmanızı öneriyorum, geçen sene aynı şeyi yaşadım çünkü. Boğaziçi tarih için kesin bir gözle bakmayın yani ama iyi bir sıralama gelir diye düşünüyorum. Umarım Boğaziçi tarih gelir tabii.

• hzbilalkeskn kullanıcısına yanıt
    İnşallah hocam edebiyat kısmı geçen seneden zor sosyal 2 ise daha kolay gelmiş herkese benim de edebiyat kısmı daha iyiydi umarım sıralamada öne atar.
    Teşekkürler yorumunuz için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.