Şimdi Ara

SÖZEL Tartisma-Toplanma-Tercih Konusu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
11
Favori
3.468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hzbilalkeskn

Edebiyatta sadece romancının bizimle konuştuğu soruda zorlandım, onu da metnin yazılış süreci yaptım. Tarih II'de Selçuklu kolu arasında Horasan ile Irak arasında kaldım Irak yaptım. Horasan olması lazım sanırım. Balta Limanı Antlaşmasında da Kavalalı faktörünü unutmuşum. Tarihte başka sıkıntım olduğunu zannetmiyorum, sadece Dolly sorusu saçma geldi I ve II yaptım onu. Coğrafya II zorladı beni, o Türkiye haritasında şehir sorusunda Artvin'de bakır yok yaptım o bir de turizm sorusu yanlış. Psikoloji, felsefe falan iyi geçti. Dinde de bilgi yoktu zaten. İnşallah 4k 5k için yeter.
    70 bin için kaç net gerekir sence ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hedeflys.17 H kullanıcısına yanıt
    Hocam endişelenme, bence düşündüğünden çok daha iyisi gelecektir.

• quote:

Hocam endişelenme, bence düşündüğünden çok daha iyisi gelecektir.
    Çok yanlışım var ayt 45 i geçer mi şüpheli edebiyatım rezalet bildiklerimi yapamadım resmen

Geçmiş olsun hocam, şimdi üzülsen de bir şeye faydası olmaz. Bekle, sonuçlar açıklansın yol haritanı çıkarırız. Baktın olmadı bir daha denersin kardeşim, son sınav, son fırsat değildi sonuçta. Şimdi dinlen, eğer sonuçlar istediğin gibi gelmezse çalışmaya başlamadan önce yorgunluğunu atman lazım. Ve şuna emin ol, gerçekten istersen seneye bu bilgilerinin üstüne koyarak çok daha iyi sıralamalar yaparsın.

• quote:

Geçmiş olsun hocam, şimdi üzülsen de bir şeye faydası olmaz. Bekle, sonuçlar açıklansın yol haritanı çıkarırız. Baktın olmadı bir daha denersin kardeşim, son sınav, son fırsat değildi sonuçta. Şimdi dinlen, eğer sonuçlar istediğin gibi gelmezse çalışmaya başlamadan önce yorgunluğunu atman lazım. Ve şuna emin ol, gerçekten istersen seneye bu bilgilerinin üstüne koyarak çok daha iyi sıralamalar yaparsın.
    Mezundum zaten ailem bu sene gideceksin diyor bir şansım daha yok her şey bitti

Hocam o tabut üstüne konulana kadar hiçbir şey bitmedi. Hangi bölümü istiyorsun?

• quote:

Hocam o tabut üstüne konulana kadar hiçbir şey bitmedi. Hangi bölümü istiyorsun?
    Türkçe öğretmenliği 65 binle kapatmış

Sıralamalar gerileyecektir hocam. Dediğim gibi sakin ol öncelikle. Tercih zamanında rehberlik olarak yardım alacağın birisi varsa beraber yoksa tek başına bölümleri çok iyi kovala.

• quote:

Sıralamalar gerileyecektir hocam. Dediğim gibi sakin ol öncelikle. Tercih zamanında rehberlik olarak yardım alacağın birisi varsa beraber yoksa tek başına bölümleri çok iyi kovala.
    Şuan gerçekten mucizeye ihtiyacım var bunu nasıl atlatacagimi bile bilmiyorum heyecanım yüzünden gitti sorular edebiyatı yapsaydım hedefim garanti olabilirdi ve herkesin yaptığı alanı yapamadığım için çok geri atacak beni

Hocam şimdi böyle düşünmenin, üzülmenin bir faydası olmayacak sana. Şimdilik yapman gereken dua edip beklemek hocam. İnşallah sonunda sevineceğin şeyler olur. Olmazsa da, laf olsun diye söylemiyorum, kesinlikle son fırsatın değil. Ailen ne derse desin, bu hayatı yaşayacak olan sensin. Şimdilik bir şey hissettirme onlara, sonuçları bekle.

• BoraBabaTR B kullanıcısına yanıt
    Hangi birini sayayım ki ya :)) 3-4 yorum sorusu dışında 17/21 yaparım diye bekliyordum. Ama 10/21 bile zordu. Sallaya sallaya yaptik iste :)

• quote:

Hocam şimdi böyle düşünmenin, üzülmenin bir faydası olmayacak sana. Şimdilik yapman gereken dua edip beklemek hocam. İnşallah sonunda sevineceğin şeyler olur. Olmazsa da, laf olsun diye söylemiyorum, kesinlikle son fırsatın değil. Ailen ne derse desin, bu hayatı yaşayacak olan sensin. Şimdilik bir şey hissettirme onlara, sonuçları bekle.
    Amin inşallah teşekkür ederim

Önemli değil hocam. Hayırlısı olur umarım.

• Konunun kapsamini güncelledim. Sozelciler olarak burada toplanip tercih sureci icin de birbirimize destek olalım yoksa forumda pek fazla sallanmiyoruz. Sözelci arkadaşları etiketleyin.

• reis edebiyat sos 1 ve sos 2 nasıldı ? tahmini kaç net gelir ayt den ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sozelcidonanimhaber

Konunun kapsamini güncelledim. Sozelciler olarak burada toplanip tercih sureci icin de birbirimize destek olalım yoksa forumda pek fazla sallanmiyoruz. Sözelci arkadaşları etiketleyin.
    reis edebiyat sos 1 ve sos 2 nasıldı ? tahmini kaç net gelir ayt den ?
  • hzbilalkeskn kullanıcısına yanıt
    O madenli sorunun cevabı izmır doğalgaz değil mi ya artvin de bakır madeni var hatta olaylar çıktı kaç kere

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi camel paketindeki camel -- 1 Temmuz 2018; 18:33:26 >
  • Sizce tm'ciler ve sayisalcilar sözel testini çözdü diye sıralamalar fazla oynar mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: camel paketindeki camel

O madenli sorunun cevabı izmır doğalgaz değil mi ya artvin de bakır madeni var hatta olaylar çıktı kaç kere
    aynen onun cevabı doğalgaz II olan yani. artvinde bakır var.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.