Şimdi Ara

Sözelciler hangi bölümleri düşünüyorsunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
995
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Tahmini puanınız sıranız ve istediğiniz şehir istediğiniz bölümler nedir.Forumun nabzını tutalım bi donanımhaber sözelcileri nereye gidiyor bakalım veya danışabilirsiniz de

• Marmara Üni. Coğrafya Öğretmenliğine girmek istiyorum. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum, muhtemelen ilk 2000'e gireceğim. Umalım da formasyon kalktı diye öğretmenliklerin başarı sırası aşırı yükselmesin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Marmara Üni. Coğrafya Öğretmenliğine girmek istiyorum. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum, muhtemelen ilk 2000'e gireceğim. Umalım da formasyon kalktı diye öğretmenliklerin başarı sırası aşırı yükselmesin.
    bende istanbul üni. ya da marmara üni. gazetecilik istiyorum bakalım ne olcak ne biticek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Azor Ahai

Marmara Üni. Coğrafya Öğretmenliğine girmek istiyorum. Sonuçları sabırsızlıkla bekliyorum, muhtemelen ilk 2000'e gireceğim. Umalım da formasyon kalktı diye öğretmenliklerin başarı sırası aşırı yükselmesin.
    1. Anadolu üni. sinema ve tv.
    2. Ankara üni. radyo sinema ve tv.
    LYS'de 10-15 bin arası bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paranoid-

1. Anadolu üni. sinema ve tv.
    2. Ankara üni. radyo sinema ve tv.
    LYS'de 10-15 bin arası bekliyorum.

Alıntıları Göster
    en yuksek 25 bin en dusuk 50 bin bekliyorum. ve nereye gireceğim fikrim bile yok... 25 bin ile 50 bin arasında uçurum kadar fark var.boşluk.bilinmezlik. gerçi bi cogu kiside var.peh. osym omrumuzu yedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: beatlescandir

en yuksek 25 bin en dusuk 50 bin bekliyorum. ve nereye gireceğim fikrim bile yok... 25 bin ile 50 bin arasında uçurum kadar fark var.boşluk.bilinmezlik. gerçi bi cogu kiside var.peh. osym omrumuzu yedi.

Alıntıları Göster
    ilk 10bin diye düşünüyorum ama hiçbi fikrim yok bölüm olarak şehir oalrak ist-izmir ikisinden biri olursa :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sune

ilk 10bin diye düşünüyorum ama hiçbi fikrim yok bölüm olarak şehir oalrak ist-izmir ikisinden biri olursa :)

Alıntıları Göster
    Gummy 2k-3k dedi ama ben 10k-20k arası bi şey bekliyorum.Sinema ve TV,Radyo,Televizyon ve Sinema istiyorum.Öncelik Marmara STV ama o olmazsa Anadolu STV :p
  • Yeni Yüzyıl üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı tam burslu.. 35-45 bin arası bir sıralama bekliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rmznts

Yeni Yüzyıl üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı tam burslu.. 35-45 bin arası bir sıralama bekliyorum

bu bölüm hakkında bilgilerini benimle de paylaşabilir misin ?

bende araştırıyorum da

quote:

Orijinalden alıntı: beyazpiyon

Gummy 2k-3k dedi ama ben 10k-20k arası bi şey bekliyorum.Sinema ve TV,Radyo,Televizyon ve Sinema istiyorum.Öncelik Marmara STV ama o olmazsa Anadolu STV :p

Hocam ygs sıralamanızı ve lys netlerinizi yazar mısınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rahatı Kaçan Ağaç -- 15 Temmuz 2012; 0:21:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

Yeni Yüzyıl üniversitesi Görsel İletişim Tasarımı tam burslu.. 35-45 bin arası bir sıralama bekliyorum

bende araştırıyorum da

quote:

PM ye gelirsen konuşabiliriz:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Rahatı Kaçan Ağaç

quote:

bende araştırıyorum da

quote:

YGS3 120K

Edb : 42,5
    Tarih : 25(batırdım)
    Coğ2 : 12,5
    Felsefe : 25,5
    Coğ1 : 15(tam emin değilim bundan)

OBP : 34(Evet lisede yattım)

Dediğim gibi 2k-3k hiç beklemiyorum bakalım ne gelicek ^^

• quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

seni kovalarım cocuk kafadan atmıyorum verileri sana anlattım inanıp inanmamak sende :D biride benim gecen seneki ham puanı almıs 30 k gelir diyordu ulan gecen sene bana o puanla 18k gelmişti dedim

bu arada keşke kendi yerinde acsaydın konuyu hocamhttp://forum.donanimhaber.com/m_57205060/mpage_36/f_/key_//tm.htm :)

• quote:

Orijinalden alıntı: _GuMmY_

quote:

Orijinalden alıntı: Mjollnir

seni kovalarım cocuk kafadan atmıyorum verileri sana anlattım inanıp inanmamak sende :D biride benim gecen seneki ham puanı almıs 30 k gelir diyordu ulan gecen sene bana o puanla 18k gelmişti dedim

bu arada keşke kendi yerinde acsaydın konuyu hocamhttp://forum.donanimhaber.com/m_57205060/mpage_36/f_/key_//tm.htm :)

Alıntıları Göster
    anadolu üniversitesindeki ingilizce hazırlık olayı ne oldu hala eskisi gibi çok mu zor acaba bilen var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: skubrick

anadolu üniversitesindeki ingilizce hazırlık olayı ne oldu hala eskisi gibi çok mu zor acaba bilen var mı

Alıntıları Göster
    Gazi Üniversitesi Coğrafya Öğretmenliği var şuan aklımda.
    TOBB ETÜ Tarih olabilir belki, tam burslu.

Marmara Coğrafya istiyorum ama o olmayacak gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sirkadyen -- 16 Temmuz 2012; 4:44:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirkadyen

Gazi Üniversitesi Coğrafya Öğretmenliği var şuan aklımda.
    TOBB ETÜ Tarih olabilir belki, tam burslu.

Marmara Coğrafya istiyorum ama o olmayacak gibi.

Alıntıları Göster
    Ege Üniversitesi Reklamcılık ya da aynı okulda Halkla İlişkiler ve Tanıtım
  • Ege'deki tüm sözel bölümler
  • quote:

Orijinalden alıntı: skubrick

Evet hala ayni,degisen sistemle her sey daha zor..Eger gelmeyi dusunuyorsaniz kesinlikle yaz sonu kisa donemli bir dil kursuna gidiniz..Bunlar biraz sikintili hatta korkutucu olabilir ama emin olun AU icin bunlara deger
  • Kocaeli tarih yeter bana
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Kocaeli tarih yeter bana
    Açıklansın bakalım bir kısmet.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasa_iliç -- 16 Temmuz 2012; 13:37:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasa_iliç

Açıklansın bakalım bir kısmet.

Alıntıları Göster
    RTS Yazıcağım ama herkes iş bulamazsın,piyasa sıkıntılı diyor.Kafam çok karıştı valla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.