Şimdi Ara

SÖZELCİLER TECRÜBELERİNİZE İHTİYACIM VAR!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ygs kaygısı,sonuçlarıma yansıdı. 40 net yaptım,bu neti hiçbir dershane sınavında bile yapmamıştım.Kocaeli üniversitesi halkla ilişkileri istiyorum. Lys'ye istikrarlı çalışmayla kazanabilir miyim? okuldan 45 puanda ek gelecek. siz ne düşünüyorsunuz? edebiyat,tarih konuları çok zor mu? desteğinize ihtiyacım var...

• kardeş benmde senn gibi 40 netim var.ek puan 42 bende sözelciyim bakalım artık tarih bilgime güveniyom.coğrafyadan korkuyom zatne ygsde batırnda o oldu.benim lys konuları bitti oldu işte pratik ypcam artık.ama benden sana tavsiye deneme çözme fazla.Dershaneye gidiyorsan onun yaptığı yeter.birde soru çözümlerini son 1 aya sakla sözelden.son 1 aya kadar full konu üzerine dur.ben öyle yapcam.Yemin ederim ygsden çalıştığım emeği alamadım sanki enseme tokat yemiş gibi oldum.
  • Kardesım valla bende. Dershanede deneme sonuclarım hıc boyle olmuyordu. Acıkcası korkuyorum,lysye duzenlı calısırsan zorlanıyor musun? Korku var sankı calısıp unutacagım her seyı..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende korkuyom birde mezunum çünkü.3 sene gibi bir lüksüm yok artık iyi kötü biryere gitmem lazım.ben zaten ygs çalışmadım ağırlık lsy verdim.Ama ygs de hak ettiğim puanı alamadım son denemelerde 300 e çıkmıştım.Tek dayanağım Fen-edebiyat fakülteleri.LYS yi kolay diyolar bakalım artık ne kdar bilgi okadar puan.
    LYS ye düzenli çalışıyom her gün şimdiye kadar işlediğim yere kadar 1 konu tekrar ediyom.sonra işlemediğim yerlere ağırlık vercem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi after1 -- 25 Mart 2013; 23:12:09 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.